Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím,
takhle dopadly moje dva indoor modely venku
první - ta tmavá - kytka je great white shark X white rhino (vlastní seeds co sem si tak hrál se štětečkem v minulých letech)
ta druhá - světle zelená - je el niňo (green house seeds fem.)
ta třetí - malá - taky gwsXwr ale jiný pheneo...ta byla později vyseta a trochu trápena - byla v podezření na samce a pak trošku opomíjena
všechny tři dostávaly na růst plagron terra grow, phytamin a ah excellerator, na květ plagron alga grow, ah excell. a nakonec ah final solution
včera sem je ve stavu jakým jsou na fotkách setnul, začínala se na nich ukazovat první plíseň...taky už sem nechtěl riskovat...asi před dvěma týdny je někdo napadl a odnes si pár vrchních šišek...přemístil jsem je a doufal...a už nebyli nalezeny, naštěstí jsem sklízel zbytek už sám.
Musím se podělit o zkušenost s řízky JACKA HERERA.Všechny byly luxusní- ze zdravé a vitální matky.Ven šly tak v půli května ,ale vůbec nechtěly kvést.Rozjely se až koncem srpna,což vzhledem k bídnému počasí nevěstilo nic dobrého.(VIZ foto -konec září).Možnost zatěmňování nebyla.Zkrátka nikomu kdo tohle letos jel ,to pořádně nedokvetlo.Sklidil jsem koncem října a je to bída.Teda na chuť i na stav to funguje ,ale čekal sem šutříkovější konzistenci a trochu víc stoned stávek.
Ještě je třeba podotknout ,že ve skleníku kde to jelo skoro až do konce listopadu se šutříky povedly :-)
A celkový dojem je takový ,že bych do toho šel znova,ale chtělo by to slunečnější počasí!
cest, doufam ze jsem tady spravne a mam dotaz. Je BILA VDOVA v květu citit tak moc , ze by se clovek skoro bál ji vysadit ven ( me policko je pomerne blizko cesty ) ? dik za info, groweri zlatí
zdravim.. dal sem klicit pred 3 dny seminka a uz to mam zasazene a mam to za oknem. ale vypadlo me z hlavy ze to budu davat na moje místecko a od baraku to mam docela kus pls poradteme jak to mam prenes??????
helo... chtel jsem se zeptat kde rači kytky mít jestli v květináči nebo v zemi
loni jsem mel ve skleniku taky nejakej mys mas. sral jsem na to,porad jsem nekde lital voda zensky atd. jen jsem to zalejval a bylo to tak 2.5mvysoky a 1,5siroky sklibil jsem z deseti kousku 3,5 suchyho mel jsem co hulit s kamosema do aleluja jeste ted z toho cadime..takze vzhuru do prace jaro je tady
zdrawimmm indor vonkuu nenii vobec problemmm ja som mal dve rastlinky jacka herera vonkuu sedds boli z lampy aj too začaloo kvitnuťť "ale nazaver dakujem srncovii co sa mi tam chodil pasť!!!
Původní příspěvek od luho ahoj,vydrží Kill Bill venku?
kamarad co mel policko se mnou minulej rok, ho tam mel a kvetl ze vsech modelu nejrychlejc(GWS,SAGE,MJ,NL...), ale ani jeden nestIhl uplne dokvist... ale to bylo dano tim mistem, meli hrozne malo svetla.
kazdopadne bych ti doporucil, z osobni zkusenoSti jiny modely nez KB, osobne na in bych ho bral, ale venku nic moc...
Podle mě teď o víkendu bude nejlepší doba vyhodit kytky ven, ja pojedu JH a OB z řízků a ze semínek widow skunk, DP a FD x M, tak sem zvědav jak mi to doroste