Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec.......tento rok zase len no name....ale dúfam že mi budete aspon trošku pomahať kedže niesom skúsenosťami prežratý......postupne budem pridávať foto, von mam päť rastliniek, a budu ešte viac..ale všetko len no name... aa doma mam jednu rastlinku (vid.foto).....je posadená v substrate pre balkonové kvety, zatial ju nehnojím a klíčíť som ju dal 22marca (dobreee viem že skoro)....za každu radu budem vdačný....
hej hladal som vo FAQ.....ale tou FIM technikou sa to vraj malo kedy podarí a ako na tu klasicku som nepochopil.....pls mi porad kde to štiknúť nie FIMkou ale normalne....už je rastlinka na to dosť velka??diky moc
Jedes jednu kytku a jedes ji ze seminka, to by byla smula kdyby to byl samec
Hele bejku doporucuju ti ji nestrihat, ale pockat tak az ti naroste 8-9 patro a pak bych to fiknul nad ctvrtym kuli zkusebnimu rezu. abys zjistil pohlavi vcas a mel si cas si sehnat rizek... fakt je to velkej rist jet jednu kytku ze seminka
Moje Šalvej Divotvorná 1.rok2.rok3.rok4.rokZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009
Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou
AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!
Původní příspěvek od [CZ]Neon Jedes jednu kytku a jedes ji ze seminka, to by byla smula kdyby to byl samec
Hele bejku doporucuju ti ji nestrihat, ale pockat tak az ti naroste 8-9 patro a pak bych to fiknul nad ctvrtym kuli zkusebnimu rezu. abys zjistil pohlavi vcas a mel si cas si sehnat rizek... fakt je to velkej rist jet jednu kytku ze seminka
Taky sem myslel, že budeš mít len jednu, příště napiš do pprvního přispevku jak to tenhle rok plánuješ kolik, co, kde a čím.... aby sme všichni věděli...dik. Ať to roste!
NJ ... každý zahradnícky substrát(rašelina) je lepšia ako obyčajná prašná zem.
Pokiaľ sa nemýlim tak takéto substráty sú bez perlitu... zmiešaj s perlitom a je to GoooD(Samozrejme plagronu sa to aj tak nevirovná)
Původní příspěvek od papaOUT je to podla vas dobrý no name???alebo sa to nedá povedať len tak.......aa ešte ako dlho bude trvať kým budem vedieť či je to samček alebo mamička???dik
Jako kytka vypadá zdravě a vitálně tojo, ale dokuď po sklizni nezakouříš tak u nonamu nevíš. Pokuď jsi minimálně nekouřil palici ze které vypadlo to semínko, fakt těžko říct.
Samce a samici rozeznáš až identifikuješ některý z pohlavních znaků (FAQ, hledání a groweru) .. na to je ještě ale dle mě brzo.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
Jako kytka vypadá zdravě a vitálně tojo, ale dokuď po sklizni nezakouříš tak u nonamu nevíš. Pokuď jsi minimálně nekouřil palici ze které vypadlo to semínko, fakt těžko říct.
Samce a samici rozeznáš až identifikuješ některý z pohlavních znaků (FAQ, hledání a groweru) .. na to je ještě ale dle mě brzo.
no už som sa dočítal že na zistenie pohlavia je ešte skoro.......a tak semena mam len s toho čo som fajčil a všetko čo som fajčil bolo dobre tak uvidíme.........