Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj mám tu pár nových fotek. Jede to krásně. Kdo by chtel vidět víc fotek, nebo třeba video, tak tady... http://uloz.to/1185321/kytí.zip
Stačí kliknout na stáhnout free, ale má to 100 Mb
Tak jedeme dál. :-) Dnes 35. den květu. Na fotkách to možná neni tak vidět, ale na oko je to každej den tak fatální rozdíl, že bych brečel radostí. :-) Už to začíná tloustnout. :-)
Jinak jsem přidal 2x Repti GLO UVB10. Zatim svíti tak půl huďky ráno a půl večer (kytkovýho času). Vůbec jsem nevykoumal jak na to, ale budu postupně přidávat a myslim že to bude dobrý . Vykoumam si to asi sám. :-)
Ahoj. :-)
Mám tu várku fotek ze dne 39 na květ. Je to foceno jen pod Repti GLO. Fotečky jsou pod tím o moc pěknější. No posuďte samy. Pěkně to klobásuje, ne?
Ahoj
Ten měřák jsem koupil na www.meteostanice.cz za pěknejch (myslim) 150,- maj tam spoustu zajímavejch věcí, ale tohla už jsem tam nenašel. Asi věděly proč to stáhnout. Je to totiž tak nějak naprd. Přijde mi že to celý nějak nefunguje a jestli jo tak buh ví jak. Nemá to ani žádný baterky... Už jsem to vyndal a nebudu to tam mít. Je to blbost.
Hnojím to každý týden jednou, přesně podle dávkování na plagronu. Dostávaj teď každej čtvrtek mix Alga Bloom + Repro Forte + Green Sensation. V pátek nic, v sobotu vodu, v neděli nic, v pondělí vodu a úterý středa nic. Pokaždé 1l odstáté vody na kytku. PH teď vždy 6,5-6,7 (odešel mi PH metr (taky sračka ADWA) tak jedu kapky, takže +-)
Nestěžuju si. :-D
Jinak tim UV-B svítim teď od rána do večera (kytkovýho času) Myslim, že proto to začalo tak super bambulovatět. Je to radost pohledět.
Kytí boží zelený. Ani líste žlutej. Tak to mam rád. Žádný přehnojený mrchy. :-)
A zítra hnojíme naposled... :-P
Tak ještě něco ze dne 49. Dnes tedy naposledy pohnojeno. Kytky, ale ještě vůbec nemaj tmavý pestíky. Jen tak sem tam. Snad to za těch 14 dnů co ještě plánuju (+-) dozraje. A když ne, no tak to vlastně neva , jen pojedu dýl no...
Jinak včera jsem dal poslední brk z minulé sklizně. Vyšlo to akorát. Musím potvrdit, že čím uleželejší hůlo (samo v lednici), tím lepší. Mnohem lepší. Taky bych chtěl všem znova doporučit toho Double Dutche. Zdá se dost podobný jako ten Chronic, ale má specifickou vůni a chuť. Chronik voní dost tuctově.... No uvidíme za měsíc co a jak bude :-)
Jinak všem hrozně moc dík za Káčka je to radost pohledět ať už do kumbálu nebo na Moje G. (Jo jinak matičky se taky derou pěkně na svět... :-))
Fotky nic moc, ale na poslední je jasně vidět, že mam od začátku pravdu, že ta jedna kytka je ůplně jiná. Je to ta prostřední úplně vzadu. Na tý fotce je vidět jedna větev z té kytky a okolo z kytek ostatních. Je to prostě jinej model no. Ale neva........... :-) Vypadá fakt luxusně... Totál indicky. ;-) HMMM