Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od kobra777 Zdravím amigos a muchachos
Budu rád když sem prdnu foto,po té degustaci se toho nedá moc napsat
Foto sušiny z poslední sklizně
č.1--------------- GWS(hlína)
č.2--------------- DOUBLE-DUTCH(hydro)
č.3--------------- AK-47(hydro)
č.4--------------- ???(řezy by telekuk-J.H. věřit-nevěřit)
č.5--------------- AK-47(hydro)
Ahoj chápu ze musite byt pekne nasrany ale abych vse trochu objasnil :
Semena na matky údajně Jack Herer originál jsem scháněl zde přes bazar a ozval se mi (nebyly nejlevnější..)docela provařený člen Hary ze mu nějaké zbývají tak se je od něj vzal udělal mámu,jelikož sem předpokládal že to bude ok od clena tohoto kalibru.. a z toho nařezal tu várku řezů které se k vám dostaly .
vsem zucastneným se omlouvám a samozřemjmě šla špatná máma na kompost už dávno...
jeste jednou prominte
Zdravím,dnes máme 65den na květu,zálivka:
----------------------- jen 10X S-W 6l- upravená voda Ph-6,0 --------------------
GWS jsem dnes šoupnul na 1-2 dny do tmy ve vedlejším boxu a pak jdou pod kudlu
Pod lampičkou zůstává 10koček- SNOW-WHITE. 1,2= GWS zbytek=S-W
Zdravím amigos and muchachos
Tak dnes máme 70/12 a SW jsou druhý den po tmě zítra by šli pod kudlu.
GWS se už ňákej den houpou v provizorní sušárně z kartonu. Mrknem na fotky
------------1,2,3 = GWS po třech dnech tmy
------------ 4,5 = Posádka na příští round(ICE,ED ROSENTH.) ---------------------
------- NEXT ROUND - HYDRO ------
Ahoj chápu ze musite byt pekne nasrany ale abych vse trochu objasnil :
Semena na matky údajně Jack Herer originál jsem scháněl zde přes bazar a ozval se mi (nebyly nejlevnější..)docela provařený člen Hary ze mu nějaké zbývají tak se je od něj vzal udělal mámu,jelikož sem předpokládal že to bude ok od clena tohoto kalibru.. a z toho nařezal tu várku řezů které se k vám dostaly .
vsem zucastneným se omlouvám a samozřemjmě šla špatná máma na kompost už dávno...
jeste jednou prominte
A co selekce ?...nařezat první samici co se namane není moc dobrej nápad, i když je to rychlý.
KOBRA777 : pěknej pěst K+
Zdravím všechny co sem číhnou
Tak GWS jsou skoro usušena a sněhurky se houpou teprva druhý den,k tomo dostaly trochu sody, než jsme je setnuly tak byly 4dny po tmě.
jinač tímto ukončíme kapitolu-hlína a okusíme příštím kole hydro.
Vše už běží,svítí,bublá a to v následující rundě se na vás bude těšit 6 x Ed Rosenthal Super Bud + 6 x Ice Fotečky: 1,rozdělená 1 x SW
----------- 2, 10 x SW
--------- 3,4, SW po čtyřech dnech tmy
--------- 5, Ochutnávka následujícího kola
--------- -----------
Zdravím all growers
Tímto posledním příspěvkem ukončíme célé počínání co se týče hlíny. -----oo00o(ˇlˇ)o00oo-----
Už je rozjeté první kolo našeho počínání ve vodě.
Jinač se vrátím k (určitě né poslední) sklizni v hlíně.
Ty GWS se tam slunily krapánek déle než bylo v plánu,proto to jsou řádná,,kladiva" uzemňovák řádnej
Ale SNOW-WHITE,ten řádně smrděl když dozrával a usušený jede také pěkně,takové to skunkové pyžmo-STRONG ale když to odpálíš,tak překvapivě lahoda-nedráždivej a příjemnej kouř,asi sem moooc zhu..... bo sám čumim co to tady rozepisujiAspoň takovej částečnej smokereport Ještě sem nakydlím fota suché SW. FOTEČKY:1,2,3,4,5....... SNOW-WHITE