Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Konec prudam, aneb jak hulime my holciny
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
Yennefer
Administrátorka

Příspěvek č. 49

uzzi

14 dni predem, to by bylo super. Az budes vedet nejake podrobnosti, tak mi napis.
Pa pa

Old Post 09-04-2003 v 14:56 PM
Yennefer je offline   Profil uživatele Yennefer   Find more posts by Yennefer   Foto galerie člena Yennefer   Click here to Send Yennefer a Private Message   Add Yennefer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Yennefer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yennefer
Administrátorka

Příspěvek č. 50

Jsem jiz na vas velmi zvedava, tak doufam, ze se jiz brzy dohodneme na nejakem tom sraziku.......

Old Post 10-04-2003 v 21:23 PM
Yennefer je offline   Profil uživatele Yennefer   Find more posts by Yennefer   Foto galerie člena Yennefer   Click here to Send Yennefer a Private Message   Add Yennefer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Yennefer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sam 3
Stálý Člen

Karma uživatele sam 3 - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

někám na dnb, budem žrát koule, hulit...a tak...

Old Post 10-04-2003 v 21:29 PM
sam 3 je offline   Profil uživatele sam 3   Find more posts by sam 3   Foto galerie člena sam 3   Click here to Send sam 3 a Private Message   Add sam 3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sam 3
Stálý Člen

Příspěvek č. 52

to vevejka: drambec je dobrá hudba......nevím co posloucháš ty..?

Old Post 11-04-2003 v 18:52 PM
sam 3 je offline   Profil uživatele sam 3   Find more posts by sam 3   Foto galerie člena sam 3   Click here to Send sam 3 a Private Message   Add sam 3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sam 3
Stálý Člen

Palec nahoru kombinatorika Příspěvek č. 53

Trochu ty koníčky kombinuju děcka

Old Post 12-04-2003 v 10:34 AM
Yennefer
Administrátorka

Příspěvek č. 54

O "tripech" a podobnem svinstvu bych tu nerada slysela!

Old Post 13-04-2003 v 10:41 AM
uzzi
Stálý Člen

Karma uživatele uzzi - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

co takhle vikend po velikonocích (25.4, 26.4)? Teďka sem často na žižkově U Sedmi vlků třeba, ale v podstatě je mi úplně jedno kde takže dávejte nějaký návrhy

Old Post 13-04-2003 v 13:49 PM
uzzi je offline   Profil uživatele uzzi   Find more posts by uzzi   Foto galerie člena uzzi   Click here to Send uzzi a Private Message   Add uzzi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yennefer
Administrátorka

Příspěvek č. 56

uzzi

To by slo, napis jeste nejakym lidem a domluvime se. Pa pa

Old Post 15-04-2003 v 12:39 PM
Ladunka
Host

Příspěvek č. 57

Ahoj lidi já si myslím že jo, ráda si zahulím s klukama ráda si zahulím s holkama a hlavně ráda hulím s novýma lidima

Old Post 16-04-2003 v 10:03 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ladunka
Host

Příspěvek č. 58

Ahoj lidi já si myslím že jo, ráda si zahulím s klukama ráda si zahulím s holkama a hlavně ráda hulím s novýma lidima a je mi to fakt jedno jestli je to kluk nebo holka : )

Old Post 16-04-2003 v 10:04 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hugh24
Nový Člen

Karma uživatele hugh24 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

ja si myslim, že není tolik důležitý jakýho pohlaví jsou ty lidičky s kterýma dáváte brčka. důležitější je, aby byli v pohudce a vsechny ten spek bavil!!!! protože je to jen vo zabavě!

2 Yennefer- Sapkowskyho fantasy podle mě v mnoha ohledech přebíjí i samotného Lorda J.R.R Tolkiena... zajimáš se o fantasy celkově nebo jsi cetla jen Sapkowskeho, zajima me to majte se a hulte.

Old Post 19-04-2003 v 11:58 AM
hugh24 je offline   Profil uživatele hugh24   Find more posts by hugh24   Foto galerie člena hugh24   Click here to Send hugh24 a Private Message   Add hugh24 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tervi
Stálý Člen

Karma uživatele Tervi - 34% PěstitelskáKarma uživatele Tervi - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

Heh, tak tohle je zajimava debata... v mem okruhu se huli bez ohledu na pohlavi:o-) Ze by slecny byly mene komunikativni, to bude vysoce individualni zalezitost, osobne mi to tak neprijde, pricemz ubalit obstojneho spicka jich umi tak pulka... No a pro zbytek to preci galantni zvirata meho typu s radosti zaridi:>
Ale souhlasim, ze vetsina holcin nepestuje, nu co, zase delaji jine hezke veci, my jsme tady od toho, abychom sbirali ruzne nesmysly, pracne kutili, abychom ziskali vytvor, ktery se da koupit za rohem v tescu... a pestujeme:>
Svym kytickam maminkam davam zenska jmena... holt, samicky jsou cool:o-)

Shared pain is lessened, shared joy increased...

Old Post 20-04-2003 v 11:43 AM
Tervi je offline   Profil uživatele Tervi   Find more posts by Tervi   Foto galerie člena Tervi   Click here to Send Tervi a Private Message   Add Tervi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Karma uživatele Maggie - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

já se o fantasy zajímám celkově Ale pro mě je Tolkien holt Tolkien... Dokonce jsem si dala závazek, že si ho jednou přečtu v originálu, ale to se mám ještě teda co učit.

Old Post 20-04-2003 v 13:28 PM
Maggie je offline   Profil uživatele Maggie   Find more posts by Maggie   Foto galerie člena Maggie   Click here to Send Maggie a Private Message   Add Maggie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sam 3
Stálý Člen

Příspěvek č. 62

a dáme si něco "do nosu"

Old Post 26-04-2003 v 00:49 AM
Yennefer
Administrátorka

Příspěvek č. 63

sam 3:

Ja se s tebou rozcilovat nebudu.

Old Post 03-05-2003 v 23:33 PM
Yennefer
Administrátorka

Příspěvek č. 64

hugh 24:

Fantasy je moje nejoblibenejsi literatura. Necetla jsem jen Sapkowskeho, ale i spoustu dalsich. Co rikas na LOTRA v kine?

Old Post 03-05-2003 v 23:40 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:15 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás