Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
co takhle vikend po velikonocích (25.4, 26.4)? Teďka sem často na žižkově U Sedmi vlků třeba, ale v podstatě je mi úplně jedno kde takže dávejte nějaký návrhy
Ahoj lidi já si myslím že jo, ráda si zahulím s klukama ráda si zahulím s holkama a hlavně ráda hulím s novýma lidima a je mi to fakt jedno jestli je to kluk nebo holka : )
ja si myslim, že není tolik důležitý jakýho pohlaví jsou ty lidičky s kterýma dáváte brčka. důležitější je, aby byli v pohudce a vsechny ten spek bavil!!!! protože je to jen vo zabavě!
2 Yennefer- Sapkowskyho fantasy podle mě v mnoha ohledech přebíjí i samotného Lorda J.R.R Tolkiena... zajimáš se o fantasy celkově nebo jsi cetla jen Sapkowskeho, zajima me to majte se a hulte.
Heh, tak tohle je zajimava debata... v mem okruhu se huli bez ohledu na pohlavi:o-) Ze by slecny byly mene komunikativni, to bude vysoce individualni zalezitost, osobne mi to tak neprijde, pricemz ubalit obstojneho spicka jich umi tak pulka... No a pro zbytek to preci galantni zvirata meho typu s radosti zaridi:>
Ale souhlasim, ze vetsina holcin nepestuje, nu co, zase delaji jine hezke veci, my jsme tady od toho, abychom sbirali ruzne nesmysly, pracne kutili, abychom ziskali vytvor, ktery se da koupit za rohem v tescu... a pestujeme:>
Svym kytickam maminkam davam zenska jmena... holt, samicky jsou cool:o-)
já se o fantasy zajímám celkově Ale pro mě je Tolkien holt Tolkien... Dokonce jsem si dala závazek, že si ho jednou přečtu v originálu, ale to se mám ještě teda co učit.