Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kuci v hospode prkynko docela slusne supluje suchej pivni podtacek. Mnoo a v parku nehulim, bo uz mam predbaleny... aspon vetsinou. Mnoo jinak skoro vsude kam du mam sebou batoh, kde nosim potrebne vecicky... toz tak.
nedávno jsem u nás v growhopu koukal na luxusní set kejvací nožík (nevim jak to jinak nazvat - používat to řezníci - čepel tvaru půlměsíce a na obou koncích rukojeti) a prkýnko s malou prohlubní.
Mno já taky zkoušel rozmělňovat trávu nožem, ale nějak mi to lítalu všude okolo. Třeba na drcení vlastního tabáku jsem zatím na lepší způsob nepřišel - v katrovaačce se s tím nic nestane, ale co se týče trávy, tak mi to s nožem moc nesedí. Ale ten kráječ na bylinky nemusí být špatná volba
to je ten obal od filmu do fotaka...taka plastova skatulka...ja to v tom mavam...a mam take noznice ze ked to v tom s nimi striham tak sa neposkriabe dno...oni totiz nemaju spicaty ostry koniec ale taky zaobleny-ale strihaju dobre...ale vacsinou trhame s kamosmi rukami lebo fajcievame fajky/bonga...jedine ze by to bolo fakt tvrde tak pouzijeme noznice...
PS:ale ta drticka vyzera fakt peckovo...to je z ethnoshopu ci z netu?
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
Původní příspěvek od angelo97 co je to filmouka???prosim vas mohli by ste mi to vysvetlit fakt neviem
ahojj, krabicka od filmu , umela ,kulata s vickem asi 4 ,5 cm vysoka, super se v tom striha nuzkama , ani nevim jestli to jeste v tom prodavaj, pouzivam je uz pres deset roku, ale uz mam posledni
vaaanha: jo, mlejnek na bylinky jsem si pořídil taky. Ale model do něj musí bejt na 120% suchej, jinak hrozí rozložení mlejnku na prvočinitele, alébrž neni moc kvalitní. A i tak mu daj stonky zabrat (a tim myslim i ty prťavý stonečky co držej květenství pohromadě)
Totiž, ty krájecí nožíky nejsou naostřený.
Navíc, neuvěřitelně rychle se zasírá a čistit se moc nedá.
Původní příspěvek od Ramon_Dexter pohroma: čéče, inspiruješ mě, fakt že jo....
nedávno jsem u nás v growhopu koukal na luxusní set kejvací nožík (nevim jak to jinak nazvat - používat to řezníci - čepel tvaru půlměsíce a na obou koncích rukojeti) a prkýnko s malou prohlubní.
nijak specialne sa tomu nehovori pokial viem, je to noz na sekanie byliniek
pouzivam nuzky alebo drticku sem tam aj prsty
"Člověk jedná, jen když žije, a žije, jen když jedná."Ján Šmok "Volím, teda som"
no počkéj, tomu se právě nějak říká, teda aspoň tomu řeznikýmu nástroji kterýmu se to podobá
ale kdybych věděl jak...v rodině řezníka nemáme (škoda přeškoda)
Rika se tomu prekvapive KOLEBKA :-))) ale rikam staci nuz s kulatejsim "brichem" nejaky podobny tvar ostri jako mam ja aje to v cajku.. Ovsem musi byt ostry a to jako dost.....