Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » čím stříháte,drtíte drolite a pod hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11 12 »
Co uprednostnujete?
Nuzky
Drticka
Prstiky
Mlejnek
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 145

kuci v hospode prkynko docela slusne supluje suchej pivni podtacek. Mnoo a v parku nehulim, bo uz mam predbaleny... aspon vetsinou. Mnoo jinak skoro vsude kam du mam sebou batoh, kde nosim potrebne vecicky... toz tak.

Old Post 21-12-2008 v 16:12 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hej-rup
Stálý Člen

Karma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 146

Jsem od mladé k vánocům dostal fakt vymazlenou drtičku

Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !

Old Post 01-01-2009 v 16:42 PM
hej-rup je offline   Profil uživatele hej-rup   Find more posts by hej-rup   Foto galerie člena hej-rup   Click here to Send hej-rup a Private Message   Add hej-rup to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 147

hej-rup
tu istu mam aj ja .. je SUPER...

Old Post 01-01-2009 v 17:38 PM
Spejsek
Stálý Člen

Karma uživatele Spejsek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 148

Já si všechno dycky napřed pořádně vysušim a drolim rukama a když holt neni čas na sušení tak normální nůžky na nehty xD

Old Post 02-01-2009 v 11:40 AM
Spejsek je offline   Profil uživatele Spejsek   Find more posts by Spejsek   Foto galerie člena Spejsek   Click here to Send Spejsek a Private Message   Add Spejsek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 149

pohroma: čéče, inspiruješ mě, fakt že jo....

nedávno jsem u nás v growhopu koukal na luxusní set kejvací nožík (nevim jak to jinak nazvat - používat to řezníci - čepel tvaru půlměsíce a na obou koncích rukojeti) a prkýnko s malou prohlubní.

Old Post 02-01-2009 v 11:56 AM
vaaanha
Stálý Člen

Karma uživatele vaaanha - 65% PěstitelskáKarma uživatele vaaanha - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 150

Mno já taky zkoušel rozmělňovat trávu nožem, ale nějak mi to lítalu všude okolo. Třeba na drcení vlastního tabáku jsem zatím na lepší způsob nepřišel - v katrovaačce se s tím nic nestane, ale co se týče trávy, tak mi to s nožem moc nesedí. Ale ten kráječ na bylinky nemusí být špatná volba

Old Post 02-01-2009 v 15:36 PM
vaaanha je offline   Profil uživatele vaaanha   Find more posts by vaaanha   Foto galerie člena vaaanha   Click here to Send vaaanha a Private Message   Add vaaanha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mixerka
Stálý Člen

Karma uživatele Mixerka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 151

nedrtim nějak važně, naperu to do skla nebo do bongajzna a jedu

Fuck off civil idiots

Old Post 02-01-2009 v 22:50 PM
Mixerka je offline   Profil uživatele Mixerka   Find more posts by Mixerka   Foto galerie člena Mixerka   Click here to Send Mixerka a Private Message   Add Mixerka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
angelo97
Stálý Člen

Karma uživatele angelo97 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 152

co je to filmouka???prosim vas mohli by ste mi to vysvetlit fakt neviem

Old Post 02-01-2009 v 23:30 PM
angelo97 je offline   Profil uživatele angelo97   Find more posts by angelo97   Foto galerie člena angelo97   Click here to Send angelo97 a Private Message   Add angelo97 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BoBoR
Stálý Člen

Karma uživatele BoBoR - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 153

to je ten obal od filmu do fotaka...taka plastova skatulka...ja to v tom mavam...a mam take noznice ze ked to v tom s nimi striham tak sa neposkriabe dno...oni totiz nemaju spicaty ostry koniec ale taky zaobleny-ale strihaju dobre...ale vacsinou trhame s kamosmi rukami lebo fajcievame fajky/bonga...jedine ze by to bolo fakt tvrde tak pouzijeme noznice...
PS:ale ta drticka vyzera fakt peckovo...to je z ethnoshopu ci z netu?

Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú

Old Post 02-01-2009 v 23:46 PM
BoBoR je offline   Profil uživatele BoBoR   Find more posts by BoBoR   Foto galerie člena BoBoR   Click here to Send BoBoR a Private Message   Add BoBoR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mari
Stálý Člen

Karma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 154

citace:
Původní příspěvek od angelo97
co je to filmouka???prosim vas mohli by ste mi to vysvetlit fakt neviem
ahojj, krabicka od filmu , umela ,kulata s vickem asi 4 ,5 cm vysoka, super se v tom striha nuzkama , ani nevim jestli to jeste v tom prodavaj, pouzivam je uz pres deset roku, ale uz mam posledni

Starlight sativa

Reverzni osmoza 0,0 ec, ph 6,0
Hindu Kush sklizeno
HASH PLANT® grow č. 3 , Plagron vs Hesi
1 in 400w
Začátky + Jack Flash
GALERIE

Old Post 02-01-2009 v 23:53 PM
mari je offline   Profil uživatele mari   Find more posts by mari   Foto galerie člena mari   Click here to Send mari a Private Message   Add mari to your buddy list     Navštiv homepage uživatele mari! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Leito&Elegantic
Stálý Člen

Karma uživatele Leito&Elegantic - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 155

Vetsinu si micham testicko v katrovacce ale jak neni a ja mam chut... nezajma me nic klidne bych to pokatroval zubama

Elegantic&Leito

https://grower.cz/forum/showthread.p...threadid=39574 šalvěj divotvorná - salvia divinorum

https://grower.cz/forum/showthread.php?postid=763341#post763341

Old Post 03-01-2009 v 05:33 AM
Leito&Elegantic je offline   Profil uživatele Leito&Elegantic   Find more posts by Leito&Elegantic   Foto galerie člena Leito&Elegantic   Click here to Send Leito&Elegantic a Private Message   Add Leito&Elegantic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 156

vaaanha: jo, mlejnek na bylinky jsem si pořídil taky. Ale model do něj musí bejt na 120% suchej, jinak hrozí rozložení mlejnku na prvočinitele, alébrž neni moc kvalitní. A i tak mu daj stonky zabrat (a tim myslim i ty prťavý stonečky co držej květenství pohromadě)
Totiž, ty krájecí nožíky nejsou naostřený.
Navíc, neuvěřitelně rychle se zasírá a čistit se moc nedá.

Old Post 03-01-2009 v 10:37 AM
dumbo
Stálý Člen

Karma uživatele dumbo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 157

citace:
Původní příspěvek od Ramon_Dexter
pohroma: čéče, inspiruješ mě, fakt že jo....

nedávno jsem u nás v growhopu koukal na luxusní set kejvací nožík (nevim jak to jinak nazvat - používat to řezníci - čepel tvaru půlměsíce a na obou koncích rukojeti) a prkýnko s malou prohlubní.

nijak specialne sa tomu nehovori pokial viem, je to noz na sekanie byliniek

pouzivam nuzky alebo drticku sem tam aj prsty

"Člověk jedná, jen když žije, a žije, jen když jedná."Ján Šmok
"Volím, teda som"

Old Post 03-01-2009 v 12:34 PM
dumbo je offline   Profil uživatele dumbo   Find more posts by dumbo   Foto galerie člena dumbo   Click here to Send dumbo a Private Message   Add dumbo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele dumbo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 158

citace:
Původní příspěvek od dumbo

nijak specialne sa tomu nehovori pokial viem, je to noz na sekanie byliniek

pouzivam nuzky alebo drticku sem tam aj prsty

no počkéj, tomu se právě nějak říká, teda aspoň tomu řeznikýmu nástroji kterýmu se to podobá

ale kdybych věděl jak...v rodině řezníka nemáme (škoda přeškoda)

Old Post 05-01-2009 v 09:09 AM
Host
Host

Příspěvek č. 159

citace:
Původní příspěvek od Ramon_Dexter

no počkéj, tomu se právě nějak říká, teda aspoň tomu řeznikýmu nástroji kterýmu se to podobá

ale kdybych věděl jak...v rodině řezníka nemáme (škoda přeškoda)

Rika se tomu prekvapive KOLEBKA :-))) ale rikam staci nuz s kulatejsim "brichem" nejaky podobny tvar ostri jako mam ja aje to v cajku.. Ovsem musi byt ostry a to jako dost.....

Old Post 05-01-2009 v 09:42 AM
lysina
Stálý Člen

Karma uživatele lysina - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 160

drtička se sejtkem to je nejlepši vec..

Old Post 10-01-2009 v 13:43 PM
lysina je offline   Profil uživatele lysina   Find more posts by lysina   Foto galerie člena lysina   Click here to Send lysina a Private Message   Add lysina to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lysina! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:39 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11 12 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás