Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pořídil sem tuto new drtičku která vypadá jako bubínek s kolta ,je trojdílná ze sítkem na prach a je magnetická .Zatím nejlepší co sem měl.Cena krásná- 290 kč.
Jedině nůžky, když nejsou tak prstama natrhat.. Nic jiného taky nezbývá. Ale drtička by se asi hodila.. Zřejmě si nějakou pořídím až budou prachy. Takže ještě tak tři čtyři roky to povalím nůžkama
tááák nadoma mam skvělý a jedinečný mlýnek na bylinky http://growshop.cz/katalog/detail/1...6955b8931445f60
který mě ted docela baví
jakmile vyjdu z baráku drtim jedině rukama - skunk mam jako všichni tady svuj - a ten je proschlej dost(drtikol sem už tolikrát stratil, že to ani neni možný)
pouzival som noznice, ale teraz si zo susky odtrhujem a mam pocit ze si to fajcenie lepsie uzivam, tak som noznice na dobro zavrhol. snad ich este pouzijem na speka.
mám tuhle ocelovou drtičku.....je magnetická, se sítkem a oddělenou komorou na prach. Jedno naplnění výjde tak akorát na brčko, dvakrát otočit a je to....kam se na tohle hrabou nůžky :-D je z toho ideální katr, ty hroty drtičky hulení krásně nařežou (o dost líp než drtičky dřevěné s kolíky, to se nedá ani srovnávat) jde to z ní pak krásně vysypat....i když extrémně ulepený modely se z toho dostávají krapet hůř.....můžu jen doporučit
to Fiš
no jooo čéče, taky sem to dřív drtil v rukách, ale když máš kurva ulepený hulení (třeba mazara) tak do toho máš pak tak ulepený ruce že se ani nedá ubalit, jelikož se ti pejpr na ně lepí, to je pak o nervy.....kdežto s drtičkou je to čistá práce, fakt to zkus a zjistíš že je to nejlepší a nejrychlejší způsob jak nadrtit ;-)
Původní příspěvek od Rives22 to Fiš
no jooo čéče, taky sem to dřív drtil v rukách, ale když máš kurva ulepený hulení (třeba mazara) tak do toho máš pak tak ulepený ruce že se ani nedá ubalit, jelikož se ti pejpr na ně lepí, to je pak o nervy.....kdežto s drtičkou je to čistá práce, fakt to zkus a zjistíš že je to nejlepší a nejrychlejší způsob jak nadrtit ;-)
Mnoo taky jsem si to myslel, ale az vyzkousis nuz+ dreveny prkynko, nebudes chtit jinak:-))
no jako nezní to taky špatně, protože z drtičky je to někdy už moc na jemno.....nožem to nakrájíš jak tabák :-D ale nevim, nevim jak sebou někde pořád tahám dřevěný prkýnko, to je tak na domácí používání....ale určitě to vyzkouším
ja pouzivam moje zlate slovenske rucicky natrham , nalozim do sluku , a uz to vrciiiim a stahujem ..... a takto to ide stale dokola az kym maju vsetci dost !