Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zhulené clišé
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15 16 »
Autor
Téma 
Konůpek
Stálý Člen

Karma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 209

Třikrát jsem se prohledal,pak jsem prošmejdil pokoj,následně byt a po půl hodině v úplném amoku jsem ten zapalovač vytáhl z již třikrát prohledané kapsy.......měl bych to čmáňání omezit.

Konůpkovo 70W
250W PUNK z toho co zbylo
16xWARLOCK 400W/600W
400/600W PUNK - 4xSour Star 2xMK-Ultra 3xChem Dog 3xCataract Kush 4xPre 98 Bubba BX2
Další 400 watové bio potěšení
400w Bio II a III(nárazovka)
Konůpkovo panoptikum 2x400W + 250W - Black D.O.G. - White Widow - Pineapple Skunk

Old Post 11-02-2008 v 22:07 PM
Konůpek je offline   Profil uživatele Konůpek   Find more posts by Konůpek   Foto galerie člena Konůpek   Click here to Send Konůpek a Private Message   Add Konůpek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Karma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 210

ráno vstanu, dám si brčko a jdu do sprchy...Pěkně si dám šampón na hlavu a říkám si, že se oholím..Vezmu pěnu, dám si na ruce a ne že by šla pěna na obličej, ale spokojeně jsem si s ní masíroval hlavu

Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...

Weviho skleníček a fóliovníček "07" - předčasně sklizeno
Šňupací tabáček

Old Post 12-02-2008 v 12:03 PM
Wevi je offline   Profil uživatele Wevi   Find more posts by Wevi   Foto galerie člena Wevi   Click here to Send Wevi a Private Message   Add Wevi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rus
Stálý Člen

Karma uživatele rus - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 211

Minule po AK-47 si tak hram CS, a zvuk mam furt naopak (vymeneny L a P kanal). Hladam kde by som to prepol, co som mohol zle nastavit. Ale nespominal som si na nic take, ze by som robil nieco so zvukom a ani som nic nenasiel. Po pol hodinke hladania a skusania som ja debil zistil, ze mam naopak sluchatka

Old Post 28-02-2008 v 18:12 PM
rus je offline   Profil uživatele rus   Find more posts by rus   Foto galerie člena rus   Click here to Send rus a Private Message   Add rus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dingo
Stálý Člen

Karma uživatele Dingo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 212

citace:
Původní příspěvek od rus
Minule po AK-47 si tak hram CS, a zvuk mam furt naopak...

Tohle me opravdu pobavilo chlape xD dokazu si to silne predstavit, nebot neco podobnyho se stalo i mne .... nesel mi kdysi jeden reprak u my sestavy, zkousel jsem vsechno ... nastaveni zvuky, pohral jsem si se zvukovkou, dokonce jsem preinstaloval ovladace a fut nic ... nakonec jsem prisel na to, ze hlavni kabel, kterej vede do zesilovace neni poradne zastrcnej, proto nehral ten reprak xD

Old Post 28-02-2008 v 22:42 PM
Dingo je offline   Profil uživatele Dingo   Find more posts by Dingo   Foto galerie člena Dingo   Click here to Send Dingo a Private Message   Add Dingo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Caputo
Stálý Člen

Karma uživatele Caputo - 76% PěstitelskáKarma uživatele Caputo - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 213

tv ovladač je pěknej bastard, jednou jsem ho hledal asi dva dny, schovával se pod gaučem,,,včera, jdu domů z knajpy, trochu pod vlivem, cestou dávám cígo, žvejku lepim za ucho, ve 4 ráno se odlepuju od polštáře a zjišťuju, kde se stala chyba, pár vlásků to odneslo a povlečení se snad vypere...Dřív jsem si taky povídal s vypnutym mobilem v domnění, že ten rozhovor s máti stále pokračuje...

___

Old Post 05-12-2008 v 12:05 PM
Caputo je offline   Profil uživatele Caputo   Find more posts by Caputo   Foto galerie člena Caputo   Click here to Send Caputo a Private Message   Add Caputo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hypiz
Stálý Člen

Karma uživatele hypiz - 80% PěstitelskáKarma uživatele hypiz - 80% PěstitelskáKarma uživatele hypiz - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 214

me se zas porad stava ze si chci neco osolit a misto toho si to osladim nebo obracene ...

... nejhorsi je ze na to prijdu treba az v polovine jidla a celou tu dobu zkoumam jak to chutna divne ... pak si nadavam za dalsi zkurveny jidlo

Old Post 05-12-2008 v 12:59 PM
hypiz je offline   Profil uživatele hypiz   Find more posts by hypiz   Foto galerie člena hypiz   Click here to Send hypiz a Private Message   Add hypiz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shimano
Stálý Člen

Karma uživatele shimano - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 215

S těma ovladačema škoda mluvit,když není v lednici nebo příborovém šupliku tak vedle hajzlu nazemi nebo na okně-tam zůstává většinou po cigárku.ale pohoda,už jsem si zvykl že když obejdu tyto 4 fleky tak ho mám.horší je to se školou .nepamatuji se rozvrh ani ve které učebně zrovna jsme,no už mě to i štve,ale ne tak jak když po škole makám (jako zedník),to je úplně v háji,ztrácím furt vercajg,stará mi už kvůli toho našila na monterky navíc kapsy a poutka tak chodím ověšený jak debil no...

Komu se nelení tomu se zelení

Old Post 12-12-2008 v 10:32 AM
shimano je offline   Profil uživatele shimano   Find more posts by shimano   Foto galerie člena shimano   Click here to Send shimano a Private Message   Add shimano to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mixerka
Stálý Člen

Karma uživatele Mixerka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 216

stojíš před MEGA zrcadlem a čumíš.....

Fuck off civil idiots

Old Post 12-12-2008 v 11:27 AM
Mixerka je offline   Profil uživatele Mixerka   Find more posts by Mixerka   Foto galerie člena Mixerka   Click here to Send Mixerka a Private Message   Add Mixerka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 217

Zalívám si musli (který jím vždycky zalité mlíkem) horkou vodou na čaj.
Ségra - "Co to proboha děláš?"
Já - "Si snídani, ne?"

Old Post 16-12-2008 v 06:44 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
raStaVK
Stálý Člen

Karma uživatele raStaVK - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 218

tak s tym zapalovacom alebo pytlim je to svata pravda nikdde neviem
kde to mam, ale take nepisane pravidlo je : kto naija ten bali aj odpaluje,
ked sa niekto ponukne ze to zabali zanho je to VELKA urazka ..

peace

legalize it

Old Post 16-12-2008 v 06:46 AM
raStaVK je offline   Profil uživatele raStaVK   Find more posts by raStaVK   Foto galerie člena raStaVK   Click here to Send raStaVK a Private Message   Add raStaVK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
flySter
Stálý Člen

Karma uživatele flySter - 6% PěstitelskáKarma uživatele flySter - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 219

ja som si takto raz isiel z kalby , v strasnych krcoch, zravka ako hovado, krutil som sa cely ako som bol hladny, a nastastie po ceste mam benzinku...tak idem na bagetu...poda mi do ruky bagetu studenu ako cencul a hovorim mozte mi ju prihriat...a on ze hej, tak ju da do mikrovlnky na 30s a medzi tym sa postavim bokom nech nezavadziam ostatnym zakaznikom, vydala mi viac menej samy strk tak si to tam pocitam a nasledne davam do penazenky,medzitym vybavila dalsieho zakaznika, dalsieho a pozeram kurwa co tu stojim ako kokot a vysiel som von...pozeram ze kokos pekne som sa na tych minciach zasekol...a uz len pocujem s dialky "PANEEE VASA BAGETAAAA"
piis

nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.

Old Post 16-12-2008 v 13:49 PM
flySter je offline   Profil uživatele flySter   Find more posts by flySter   Foto galerie člena flySter   Click here to Send flySter a Private Message   Add flySter to your buddy list     Navštiv homepage uživatele flySter! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 220

ty woe, ta slovenstina je peklo .. ten predchozi prispevek jsem si musel precist asi 4x nez mi doslo, co se vlastne stalo ...

jinak mi asi pred 2 rokama bankomat sezral kartu, kdyz jsem mu vytrvale nutil PIN na mobil

Old Post 16-12-2008 v 14:33 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vepřík
Stálý Člen

Karma uživatele Vepřík - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 221

Tak to já si jednou ve stavu mírné opilosti přijdu domů, a že si pudu lehnout. Chci se podívat na mobil, kolik je vlastně hodin. Třikrát proheldám batoh a nic. Totální schýza...tak utíkám dolů,beru matčin a volám kámošovi,ať jde stejnou cestou jako já a hledá ho...mezitím vytuhnu na posteli. Asi za pět minut mě zbudí zvonění telefonu. Hrabu do batohu a on tam je...Nechápu, hlavně,že mě samotného nenapadlo se prozonit

Old Post 16-12-2008 v 16:35 PM
Vepřík je offline   Profil uživatele Vepřík   Find more posts by Vepřík   Foto galerie člena Vepřík   Click here to Send Vepřík a Private Message   Add Vepřík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vietcong-player
Stálý Člen

Karma uživatele Vietcong-player - 79% PěstitelskáKarma uživatele Vietcong-player - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 222

Zhuleneckej hlad... ale pozor, pruda - lednice prázná, jen vajíčka. No což tak takhle ve čtyři ráno dělám obalovanej chleba... samozřejmě v odpovídajícím stavu... ráno se proberu s pořádnym gulášem v hlavě a vedle mě netknutej talíř s hromadou obalovanýho chleba...
tak sem alespoň dobře posnídal

Budete-li se snažit porozumět celému vesmíru, nepochopíte vůbec nic. Jestliže se pokusíte porozumět sobě, pochopíte celý vesmír...

a jsem uchylnej na tři tečky...

Old Post 18-12-2008 v 10:49 AM
Vietcong-player je offline   Profil uživatele Vietcong-player   Find more posts by Vietcong-player   Foto galerie člena Vietcong-player   Click here to Send Vietcong-player a Private Message   Add Vietcong-player to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CzechMan
Stálý Člen

Karma uživatele CzechMan - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 223

Posledni dobou si ujebavam na tom, ze kdyz ma jit resit neco do mesta nebo tak neco, tak se vzdycky zhulim a pak to "hraju" jak adventuru jit za tim, od neho ziskat tamto, to da k tomu, jit tam, udelat hentamto atd. vrele doporucuju, je to fakt hlina

Old Post 18-12-2008 v 19:43 PM
CzechMan je offline   Profil uživatele CzechMan   Find more posts by CzechMan   Foto galerie člena CzechMan   Click here to Send CzechMan a Private Message   Add CzechMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acheron
Stálý Člen

Karma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 224

po brku u kamosa na balkone idem domov...nastupim do vytahu a stojim....a stojim a stojim , cumim si tak na nehybne dvere a asi po 20sekundach mi dojde ze som nestlacil gombik

Naposledy upravil acheron 22-03-2011 v 10:21 AM

Old Post 18-12-2008 v 19:54 PM
acheron je offline   Profil uživatele acheron   Find more posts by acheron   Foto galerie člena acheron   Click here to Send acheron a Private Message   Add acheron to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acheron! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:01 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15 16 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás