Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Třikrát jsem se prohledal,pak jsem prošmejdil pokoj,následně byt a po půl hodině v úplném amoku jsem ten zapalovač vytáhl z již třikrát prohledané kapsy.......měl bych to čmáňání omezit.
ráno vstanu, dám si brčko a jdu do sprchy...Pěkně si dám šampón na hlavu a říkám si, že se oholím..Vezmu pěnu, dám si na ruce a ne že by šla pěna na obličej, ale spokojeně jsem si s ní masíroval hlavu
Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...
Minule po AK-47 si tak hram CS, a zvuk mam furt naopak (vymeneny L a P kanal). Hladam kde by som to prepol, co som mohol zle nastavit. Ale nespominal som si na nic take, ze by som robil nieco so zvukom a ani som nic nenasiel. Po pol hodinke hladania a skusania som ja debil zistil, ze mam naopak sluchatka
Původní příspěvek od rus Minule po AK-47 si tak hram CS, a zvuk mam furt naopak...
Tohle me opravdu pobavilo chlape xD dokazu si to silne predstavit, nebot neco podobnyho se stalo i mne .... nesel mi kdysi jeden reprak u my sestavy, zkousel jsem vsechno ... nastaveni zvuky, pohral jsem si se zvukovkou, dokonce jsem preinstaloval ovladace a fut nic ... nakonec jsem prisel na to, ze hlavni kabel, kterej vede do zesilovace neni poradne zastrcnej, proto nehral ten reprak xD
tv ovladač je pěknej bastard, jednou jsem ho hledal asi dva dny, schovával se pod gaučem,,,včera, jdu domů z knajpy, trochu pod vlivem, cestou dávám cígo, žvejku lepim za ucho, ve 4 ráno se odlepuju od polštáře a zjišťuju, kde se stala chyba, pár vlásků to odneslo a povlečení se snad vypere...Dřív jsem si taky povídal s vypnutym mobilem v domnění, že ten rozhovor s máti stále pokračuje...
S těma ovladačema škoda mluvit,když není v lednici nebo příborovém šupliku tak vedle hajzlu nazemi nebo na okně-tam zůstává většinou po cigárku.ale pohoda,už jsem si zvykl že když obejdu tyto 4 fleky tak ho mám.horší je to se školou .nepamatuji se rozvrh ani ve které učebně zrovna jsme,no už mě to i štve,ale ne tak jak když po škole makám (jako zedník),to je úplně v háji,ztrácím furt vercajg,stará mi už kvůli toho našila na monterky navíc kapsy a poutka tak chodím ověšený jak debil no...
tak s tym zapalovacom alebo pytlim je to svata pravda nikdde neviem
kde to mam, ale take nepisane pravidlo je : kto naija ten bali aj odpaluje,
ked sa niekto ponukne ze to zabali zanho je to VELKA urazka ..
ja som si takto raz isiel z kalby , v strasnych krcoch, zravka ako hovado, krutil som sa cely ako som bol hladny, a nastastie po ceste mam benzinku...tak idem na bagetu...poda mi do ruky bagetu studenu ako cencul a hovorim mozte mi ju prihriat...a on ze hej, tak ju da do mikrovlnky na 30s a medzi tym sa postavim bokom nech nezavadziam ostatnym zakaznikom, vydala mi viac menej samy strk tak si to tam pocitam a nasledne davam do penazenky,medzitym vybavila dalsieho zakaznika, dalsieho a pozeram kurwa co tu stojim ako kokot a vysiel som von...pozeram ze kokos pekne som sa na tych minciach zasekol...a uz len pocujem s dialky "PANEEE VASA BAGETAAAA"
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
Tak to já si jednou ve stavu mírné opilosti přijdu domů, a že si pudu lehnout. Chci se podívat na mobil, kolik je vlastně hodin. Třikrát proheldám batoh a nic. Totální schýza...tak utíkám dolů,beru matčin a volám kámošovi,ať jde stejnou cestou jako já a hledá ho...mezitím vytuhnu na posteli. Asi za pět minut mě zbudí zvonění telefonu. Hrabu do batohu a on tam je...Nechápu, hlavně,že mě samotného nenapadlo se prozonit
Zhuleneckej hlad... ale pozor, pruda - lednice prázná, jen vajíčka. No což tak takhle ve čtyři ráno dělám obalovanej chleba... samozřejmě v odpovídajícím stavu... ráno se proberu s pořádnym gulášem v hlavě a vedle mě netknutej talíř s hromadou obalovanýho chleba...
tak sem alespoň dobře posnídal
Budete-li se snažit porozumět celému vesmíru, nepochopíte vůbec nic. Jestliže se pokusíte porozumět sobě, pochopíte celý vesmír...
Posledni dobou si ujebavam na tom, ze kdyz ma jit resit neco do mesta nebo tak neco, tak se vzdycky zhulim a pak to "hraju" jak adventuru jit za tim, od neho ziskat tamto, to da k tomu, jit tam, udelat hentamto atd. vrele doporucuju, je to fakt hlina
po brku u kamosa na balkone idem domov...nastupim do vytahu a stojim....a stojim a stojim , cumim si tak na nehybne dvere a asi po 20sekundach mi dojde ze som nestlacil gombik