Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zhulili jste se poprvé?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10 »
Autor
Téma 
DanekRider
Stálý Člen

Karma uživatele DanekRider - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 113

citace:
Původní příspěvek od iceCube
wejdas - nejsi náhodou z okolí ostravy, soudě podle toho názvosloví :-)

Jo je,pacholek jeden

Jsem narkoman,fetuju marihuánu.

Old Post 01-10-2008 v 05:55 AM
DanekRider je offline   Profil uživatele DanekRider   Find more posts by DanekRider   Foto galerie člena DanekRider   Click here to Send DanekRider a Private Message   Add DanekRider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wejdas
Stálý Člen

Karma uživatele Wejdas - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 114

jak pravil Danek.

Peace and Love

Naposledy upravil Wejdas 16-02-2009 v 23:20 PM

Old Post 01-10-2008 v 13:02 PM
Wejdas je offline   Profil uživatele Wejdas   Find more posts by Wejdas   Foto galerie člena Wejdas   Click here to Send Wejdas a Private Message   Add Wejdas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GhostDog
Nový Člen

Karma uživatele GhostDog - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 115

Ja dal poprvy ze šlukovky (asi tak 5x ) durban poison z vlastní urody. Asi tak 5 minut se nic nedělo a pak taková motačka, otupělost, halucinace, to co sem dělal před 10 vteřinama se zdálo jako sen.

Old Post 07-10-2008 v 14:45 PM
GhostDog je offline   Profil uživatele GhostDog   Find more posts by GhostDog   Foto galerie člena GhostDog   Click here to Send GhostDog a Private Message   Add GhostDog to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
saytam
Stálý Člen

Karma uživatele saytam - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 116

Ja sem se zhulil az po třetí

Old Post 08-10-2008 v 19:28 PM
saytam je offline   Profil uživatele saytam   Find more posts by saytam   Foto galerie člena saytam   Click here to Send saytam a Private Message   Add saytam to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 117

az na 2 kraat... ale minule sme zaucali jedneho kamarata a tomu to tiez az na druhy hrat... ale ten hulil jak prasa... daval si take prasky ze som az pozeral a ked vydychol tak nevydychol ziadny dym... on ho asi zjedol rakovinka

Old Post 08-10-2008 v 19:35 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 118

Já ani nevim kdy jsem poprvý pořádně hulil poněvadž si pamatuju že sem skoušel kouřit listí z ganji a tak a to mi nic moc neudělalo až do tý doby co asi v osmý třídě přinesl spolužák skank to byl můj první zkouřený zážitek.

Old Post 11-10-2008 v 12:59 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bloodys
Nový Člen

Karma uživatele Bloodys - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Poprvé to bylo něco.. Příspěvek č. 119

Bylo to o odpolední pauze ve škole, což nebyl zrovna nejlepší nápad a pak měl následovat tělocvik. Zašli jsme k jednomu známému na zahrádu, kde jsme si vytáhli skleněnku a nějakou lampu. Kámoš tam dal starta a já měl jít druhej. Tak jsem si potáhl jak nejvíc to šlo až se mi udělalo špatně. Pak jsem to vyfoukl a můj krk to těžce nesl. Tak jsem si řekl že na to seru že mi to nechutná a najednou se mi začala motat hlava. Všechno jsem viděl spomaleně a tak jsem začal pobíhat po dvoře dokola a vyhýbal jsem se psím výkalům. Udělal jsem tam snad tisíc koleček a všichni se na mě dívali a smáli se ,ale mě to přišlo normální. Pořád jsem se ptal kolik je hodin ať nepříjdem pozdě ,ale vždy když jsem se zeptal za strašně dlouhou chvíli uběhla jen minuta. Tak jsem to nějak přečkal a došel jsem do těláku. Běhali jsme šedesátku a já jak měl všechno spomalené tak jsem prý i běhal spomaleně, takže čas byl mizernej. Začalo se mi dělat opravdu dost blbě, jako bych nemohl ovládat svůj krk a měl jsem strašného sušáka v krku. Přál jsem si aby mě to už přešlo. Měl jsem hrozně dlouhou chvíli tak jsem hned po těláku utekl domů a šel se z toho vyspat. Od té doby jsem to neměl a nevím jestli si mám ještě dát..

Old Post 13-10-2008 v 17:44 PM
Bloodys je offline   Profil uživatele Bloodys   Find more posts by Bloodys   Foto galerie člena Bloodys   Click here to Send Bloodys a Private Message   Add Bloodys to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
velrybi_hovezi
Nový Člen

Karma uživatele velrybi_hovezi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 120

Svoje první zahulení si pamatuju relativně dobře. Je to zhruba 3 a půl roku zpátky, byl jsem ve třetím ročníku na střední a měli jsme zrovna praxi. Mistr nás poslal ještě s jedním typem koupit nějaký součástky do elektra, tak jsme vyrazili. Prodejna byla vzdálena asi 500 metrů a asi v půlce bylo místečko, kam veškerá huličská komunita chodila "na prda". Samozřejmě borec, známý to třídní výhul, se musel "posilnit", a tak nás návštěva onoho místečka nemohla minout. Vytáhl náčiní a napchal skleněnku. Obvyklá otázka "Dáš si?", na kterou jsem vždy automaticky reagoval slovy "Ne, díky.", tentokrát zůstala chvíli bez odezvy, až po chvíli rozmýšlení jsem poprvé odpověděl kladně. Byl to nějaký no name venek, dal jsem si pěkný dva prásky a pokračovali jsme směrem k našemu cíli. Došli jsme do prodejny a se mnou to pořád nic nedělalo. Věděl jsem, že na někoho to při prvním zhulení nepůsobí a předpokládal jsem, že je to i můj případ. Ale jakmile jsme vyšli z prodejny, začal jsem něco pociťovat. Dostavila se euforie, bylo mi moc příjemně, jak jsme šli po městě, bylo to jako bych tam ani nebyl, jen se díval očima někoho, kdo tudy jde a ovládal ho. Byl to velmi zvláštní, nicméně příjemný pocit. Když jsme došli zpět do dílen, mistr tam nebyl, bylo tam jenom asi 5 studentů. Jelikož borci nehulili, tak na první pohled nepoznali, že jsem high. Sedl jsem na židli a poslouchal o čem se baví. Už nevím co řešili, ale když jeden z nich něco vysvětloval ostatním, nemohl jsem to už vydržet...zničeho nic výbuch smíchu, jaký jsem v životě (ani později) nezažil. Minimálně 10 minut jsem se nehorázně tlemil, válejíc se po lavici. Borci nejdřív nechápali, samozřejmě jim to po chvíli došlo, ale stejně z toho byli dost v šoku. Když jsem se uklidnil, byl jsem tak vyčerpaný, že jsem si musel dát svačinu.
Tehdy jsem nechápal, proč mě tak chutná, ale byl to ten nejlepší rohlík se salámem jaký jsem kdy měl.

Old Post 15-10-2008 v 16:49 PM
velrybi_hovezi je offline   Profil uživatele velrybi_hovezi   Find more posts by velrybi_hovezi   Foto galerie člena velrybi_hovezi   Click here to Send velrybi_hovezi a Private Message   Add velrybi_hovezi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 121

Také jsem se poprvé nezhulil, ikdyž jsem si namlouval, že zhulenej sem. Zhulil jsem se tak po třetí odhaduji.

Calzonova odhlučněná skříň - návrh a stavba
Můj první indoor (sklizeno)
Calzonův balkón 2008 (sklizeno)
Calzoneho druhý grow (sklizeno)
Calzoneho třetí indoor (sklizeno)
Calzoneho balkón 2009 (sklizeno)
Krásně to začalo, krásně to skončí, lidi a zvířata, budou si rovni.
Stres - Lidé a zvířata

Old Post 15-10-2008 v 17:11 PM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nero
Stálý Člen

Karma uživatele nero - 11% PěstitelskáKarma uživatele nero - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 122

Velryby hovězí přesně takový pocity sem mněl já obzlvlášť stim človjekem kterýho ovládám

Old Post 15-10-2008 v 17:16 PM
nero je offline   Profil uživatele nero   Find more posts by nero   Foto galerie člena nero   Click here to Send nero a Private Message   Add nero to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
velrybi_hovezi
Nový Člen

Karma uživatele velrybi_hovezi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 123

nero: Myslím, že podobný stav zná většina huličů a taky myslím, že si ho všichni řádně užívají.

Old Post 15-10-2008 v 18:13 PM
velrybi_hovezi je offline   Profil uživatele velrybi_hovezi   Find more posts by velrybi_hovezi   Foto galerie člena velrybi_hovezi   Click here to Send velrybi_hovezi a Private Message   Add velrybi_hovezi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Davey
Nový Člen

Karma uživatele Davey - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 124

Tak to já byl napoprvé zas úplně naplech.
Měl jsem několik bongů skanků a byl jsem vcelku hodně mladý. 13 let asik. A čekal jsem, že to bude jako ve filmu, budu se jen smát a jinak budu vnímat úplně normálně. Ale pak BUM. Zavřel jsem na chvíli oči, zas otevřel a měl jsem pocit, že už jsem tam tak hodinu spal. Šel jsem si lehnout na postel a měl jsem ty "vnitřní halucinace", prostě jsem polykal šutry, cítil jsem, jak mi ruce zklápějí nějaké kamenné trojúhelníky, probíjely mnou šoky...no asi to znáte. Pak jsem slyšel furt takový "ďábelský hlas" v hlavě, který v krátkých intervalech pořád řval v mé hlavě. Stav jsem neznal a ani nevěděl, že se toto může stát. Myslel jsem, že jsem upadl do bezvědomí a tohle je ta "jiná sféra". Pak mi i hlavou probíjelo, že jsem teďka určitě mrtvej a tohle je ten svět mrtvých a že z tohohlenc stavu se už nikdy nedostanu...no pak jsem usnul, probudil se a byl rád, že je vše ok. ...chvíli jsem pak nehulil, pak jen opatrně a teď už pohoda, protože když chytnu špatnej stav, tak vím, že to stejně pak zmizí teď už si to jen užívám.

Old Post 15-10-2008 v 18:59 PM
Davey je offline   Profil uživatele Davey   Find more posts by Davey   Foto galerie člena Davey   Click here to Send Davey a Private Message   Add Davey to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Piška
Nový Člen

Karma uživatele Piška - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 125

Hulia jsem mockrat a poprve nic,ak sem rikal nebudu to hulit nic to nedela,po par letech mi kamoš dal v letě par prasku abylo hotovo!! ˇPokoušela jsem se změřit svoje mrknuti ,měla jsem dojem že trva asi 5minutmasakr ...

:leaf

Old Post 16-10-2008 v 21:10 PM
Piška je offline   Profil uživatele Piška   Find more posts by Piška   Foto galerie člena Piška     Add Piška to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 126

holka, ja te zeru

Old Post 16-10-2008 v 22:21 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
knedlajs
Nový Člen

Karma uživatele knedlajs - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 127

Já poprvé hulil v 11ti... To víte starší kamarádi mě zkazily..

Old Post 19-10-2008 v 11:23 AM
knedlajs je offline   Profil uživatele knedlajs   Find more posts by knedlajs   Foto galerie člena knedlajs   Click here to Send knedlajs a Private Message   Add knedlajs to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
raStaVK
Stálý Člen

Karma uživatele raStaVK - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 128

ja sa pridavam k mensine ako to tu tak pozeram...zhulil som na poprve a poriadne... vsetko bolo ruzove-obloha,bytovky..vsetko na tych par peknych okamihou, ak si to dobre pametam

legalize it

Old Post 19-10-2008 v 12:14 PM
raStaVK je offline   Profil uživatele raStaVK   Find more posts by raStaVK   Foto galerie člena raStaVK   Click here to Send raStaVK a Private Message   Add raStaVK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:42 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás