Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja dal poprvy ze šlukovky (asi tak 5x ) durban poison z vlastní urody. Asi tak 5 minut se nic nedělo a pak taková motačka, otupělost, halucinace, to co sem dělal před 10 vteřinama se zdálo jako sen.
az na 2 kraat... ale minule sme zaucali jedneho kamarata a tomu to tiez az na druhy hrat... ale ten hulil jak prasa... daval si take prasky ze som az pozeral a ked vydychol tak nevydychol ziadny dym... on ho asi zjedol rakovinka
Já ani nevim kdy jsem poprvý pořádně hulil poněvadž si pamatuju že sem skoušel kouřit listí z ganji a tak a to mi nic moc neudělalo až do tý doby co asi v osmý třídě přinesl spolužák skank to byl můj první zkouřený zážitek.
Bylo to o odpolední pauze ve škole, což nebyl zrovna nejlepší nápad a pak měl následovat tělocvik. Zašli jsme k jednomu známému na zahrádu, kde jsme si vytáhli skleněnku a nějakou lampu. Kámoš tam dal starta a já měl jít druhej. Tak jsem si potáhl jak nejvíc to šlo až se mi udělalo špatně. Pak jsem to vyfoukl a můj krk to těžce nesl. Tak jsem si řekl že na to seru že mi to nechutná a najednou se mi začala motat hlava. Všechno jsem viděl spomaleně a tak jsem začal pobíhat po dvoře dokola a vyhýbal jsem se psím výkalům. Udělal jsem tam snad tisíc koleček a všichni se na mě dívali a smáli se ,ale mě to přišlo normální. Pořád jsem se ptal kolik je hodin ať nepříjdem pozdě ,ale vždy když jsem se zeptal za strašně dlouhou chvíli uběhla jen minuta. Tak jsem to nějak přečkal a došel jsem do těláku. Běhali jsme šedesátku a já jak měl všechno spomalené tak jsem prý i běhal spomaleně, takže čas byl mizernej. Začalo se mi dělat opravdu dost blbě, jako bych nemohl ovládat svůj krk a měl jsem strašného sušáka v krku. Přál jsem si aby mě to už přešlo. Měl jsem hrozně dlouhou chvíli tak jsem hned po těláku utekl domů a šel se z toho vyspat. Od té doby jsem to neměl a nevím jestli si mám ještě dát..
Svoje první zahulení si pamatuju relativně dobře. Je to zhruba 3 a půl roku zpátky, byl jsem ve třetím ročníku na střední a měli jsme zrovna praxi. Mistr nás poslal ještě s jedním typem koupit nějaký součástky do elektra, tak jsme vyrazili. Prodejna byla vzdálena asi 500 metrů a asi v půlce bylo místečko, kam veškerá huličská komunita chodila "na prda". Samozřejmě borec, známý to třídní výhul, se musel "posilnit", a tak nás návštěva onoho místečka nemohla minout. Vytáhl náčiní a napchal skleněnku. Obvyklá otázka "Dáš si?", na kterou jsem vždy automaticky reagoval slovy "Ne, díky.", tentokrát zůstala chvíli bez odezvy, až po chvíli rozmýšlení jsem poprvé odpověděl kladně. Byl to nějaký no name venek, dal jsem si pěkný dva prásky a pokračovali jsme směrem k našemu cíli. Došli jsme do prodejny a se mnou to pořád nic nedělalo. Věděl jsem, že na někoho to při prvním zhulení nepůsobí a předpokládal jsem, že je to i můj případ. Ale jakmile jsme vyšli z prodejny, začal jsem něco pociťovat. Dostavila se euforie, bylo mi moc příjemně, jak jsme šli po městě, bylo to jako bych tam ani nebyl, jen se díval očima někoho, kdo tudy jde a ovládal ho. Byl to velmi zvláštní, nicméně příjemný pocit. Když jsme došli zpět do dílen, mistr tam nebyl, bylo tam jenom asi 5 studentů. Jelikož borci nehulili, tak na první pohled nepoznali, že jsem high. Sedl jsem na židli a poslouchal o čem se baví. Už nevím co řešili, ale když jeden z nich něco vysvětloval ostatním, nemohl jsem to už vydržet...zničeho nic výbuch smíchu, jaký jsem v životě (ani později) nezažil. Minimálně 10 minut jsem se nehorázně tlemil, válejíc se po lavici. Borci nejdřív nechápali, samozřejmě jim to po chvíli došlo, ale stejně z toho byli dost v šoku. Když jsem se uklidnil, byl jsem tak vyčerpaný, že jsem si musel dát svačinu.
Tehdy jsem nechápal, proč mě tak chutná, ale byl to ten nejlepší rohlík se salámem jaký jsem kdy měl.
Tak to já byl napoprvé zas úplně naplech.
Měl jsem několik bongů skanků a byl jsem vcelku hodně mladý. 13 let asik. A čekal jsem, že to bude jako ve filmu, budu se jen smát a jinak budu vnímat úplně normálně. Ale pak BUM. Zavřel jsem na chvíli oči, zas otevřel a měl jsem pocit, že už jsem tam tak hodinu spal. Šel jsem si lehnout na postel a měl jsem ty "vnitřní halucinace", prostě jsem polykal šutry, cítil jsem, jak mi ruce zklápějí nějaké kamenné trojúhelníky, probíjely mnou šoky...no asi to znáte. Pak jsem slyšel furt takový "ďábelský hlas" v hlavě, který v krátkých intervalech pořád řval v mé hlavě. Stav jsem neznal a ani nevěděl, že se toto může stát. Myslel jsem, že jsem upadl do bezvědomí a tohle je ta "jiná sféra". Pak mi i hlavou probíjelo, že jsem teďka určitě mrtvej a tohle je ten svět mrtvých a že z tohohlenc stavu se už nikdy nedostanu...no pak jsem usnul, probudil se a byl rád, že je vše ok. ...chvíli jsem pak nehulil, pak jen opatrně a teď už pohoda, protože když chytnu špatnej stav, tak vím, že to stejně pak zmizí teď už si to jen užívám.
Hulia jsem mockrat a poprve nic,ak sem rikal nebudu to hulit nic to nedela,po par letech mi kamoš dal v letě par prasku abylo hotovo!! ˇPokoušela jsem se změřit svoje mrknuti ,měla jsem dojem že trva asi 5minutmasakr ...
ja sa pridavam k mensine ako to tu tak pozeram...zhulil som na poprve a poriadne... vsetko bolo ruzove-obloha,bytovky..vsetko na tych par peknych okamihou, ak si to dobre pametam