Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Protože kytičky předtim nebyly zas tak zajímavý, téma zakládám až teď. Omluvte občasně sníženou kvalitu fotek, o víkendu snad doplním aktuální foto z kvalitnějšího aparátu...
Nějaký keci k tomu:
- Někdy v půlce dubna zasazeno 5 semínek WW od nirvany.
- Klíčí všechny, ale dvě se nějak neujaly, mám tedy 3x WW, který se později ukazují jako samice. Květ začal v prvním zářijovém týdnu.
- Po začátku květu jedna Vdova projevila nafialovělý pheno, další jen trochu a poslední zatím nefialoví skoro vůbec.
HNOJIVA:
- Zpočátku dostávali Root Stimulator od Plagronu, v růstu nedostávali nic, asi po tejdnu květu jsem nasadil Bio hnojivo Alga Bloom (1L), Enzymy (0,5L) a Green Sensation (0,5L) - vše od Plagronu. 11.10. tam začnu lejt Final solution od AH a postřikovat přípravkem LeafCoat od BioBizz
Půda:
Půdu jsem moc neřešil, stačila díra do země a obyčejná vesnická kompostovka, ve který jsem rozmíchal ke všem třem celkem cca 40L kokosovýho substrátu - myslím si, že kytičkám výborně svědčila, za celou dobu růstu nic nenaznačovalo tomu, že by jim něco chybělo.
Okrajově:
Snazil jsem se objednat další semena, ale přišly moc pozdě, takže vysazeny někdy v půlce června a jen 10 semen. 2x Afgan, 3x Durban Poison, 3x AK, 2x Pure Power Plant, vše od Nirvany.
Pořád nebylo kam je dát, takže zůstali v květináči. Tři jsem vysadil do lesa, kde je někdo po 14i dnech čórl, ze zbytku byli něco samci, takže mi nakonec zbyly samičí 2x Durban Poison, 1x Afgan a 1x Pure Power Plant (rostoucí u kámoše) - vše takový zakrslíci, vzhledem k tomu životu v květináči. Navíc DP začal kvíst až na konci září
Tak teď už foto-životopis:
1) Malý WW
2) Taky, to divný nahoře jsou skořápky od vajíček, kterýma jsem se snažil zvýšit PH
3) To jsou ti malý prcci pozdě zasazený
4) Tohle je WW č.1 - v budoucnu fialové pheno
5) Tohle je WW č. 2 - v budoucnu nejmíň fialové - přesazení jí zezačátku moc nesedlo, stejně jako root stimulator, se kterým jsem to asi trochu přehnal
Tak se holky dost silně obsypaly, a dneska asi budu kosit
Škoda jen, že nejfialovější (ta nejvíc) a i ta trochu fialová, jsou dost náchylný na plíseň a/či hnilobu, takže se toho dost zkazilo, ale i tak je to super
snad ještě postnu další foto a smokereport