Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » White Widow - Bílá Vdova pod sluníčkem :) 2008 (+ zpozděný Afgan a Durban poison)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Why?!
Nový Člen

Karma uživatele Why?! - 90% PěstitelskáKarma uživatele Why?! - 90% Pěstitelská

Hlína White Widow - Bílá Vdova pod sluníčkem :) 2008 (+ zpozděný Afgan a Durban poison) Příspěvek č. 1

Protože kytičky předtim nebyly zas tak zajímavý, téma zakládám až teď. Omluvte občasně sníženou kvalitu fotek, o víkendu snad doplním aktuální foto z kvalitnějšího aparátu...

Nějaký keci k tomu:

- Někdy v půlce dubna zasazeno 5 semínek WW od nirvany.

- Klíčí všechny, ale dvě se nějak neujaly, mám tedy 3x WW, který se později ukazují jako samice. Květ začal v prvním zářijovém týdnu.

- Po začátku květu jedna Vdova projevila nafialovělý pheno, další jen trochu a poslední zatím nefialoví skoro vůbec.

HNOJIVA:
- Zpočátku dostávali Root Stimulator od Plagronu, v růstu nedostávali nic, asi po tejdnu květu jsem nasadil Bio hnojivo Alga Bloom (1L), Enzymy (0,5L) a Green Sensation (0,5L) - vše od Plagronu. 11.10. tam začnu lejt Final solution od AH a postřikovat přípravkem LeafCoat od BioBizz

Půda:
Půdu jsem moc neřešil, stačila díra do země a obyčejná vesnická kompostovka, ve který jsem rozmíchal ke všem třem celkem cca 40L kokosovýho substrátu - myslím si, že kytičkám výborně svědčila, za celou dobu růstu nic nenaznačovalo tomu, že by jim něco chybělo.

Okrajově:
Snazil jsem se objednat další semena, ale přišly moc pozdě, takže vysazeny někdy v půlce června a jen 10 semen. 2x Afgan, 3x Durban Poison, 3x AK, 2x Pure Power Plant, vše od Nirvany.
Pořád nebylo kam je dát, takže zůstali v květináči. Tři jsem vysadil do lesa, kde je někdo po 14i dnech čórl, ze zbytku byli něco samci, takže mi nakonec zbyly samičí 2x Durban Poison, 1x Afgan a 1x Pure Power Plant (rostoucí u kámoše) - vše takový zakrslíci, vzhledem k tomu životu v květináči. Navíc DP začal kvíst až na konci září

Tak teď už foto-životopis:
1) Malý WW
2) Taky, to divný nahoře jsou skořápky od vajíček, kterýma jsem se snažil zvýšit PH
3) To jsou ti malý prcci pozdě zasazený
4) Tohle je WW č.1 - v budoucnu fialové pheno
5) Tohle je WW č. 2 - v budoucnu nejmíň fialové - přesazení jí zezačátku moc nesedlo, stejně jako root stimulator, se kterým jsem to asi trochu přehnal

Naposledy upravil Why?! 09-10-2008 v 17:52 PM

Old Post 09-10-2008 v 17:44 PM
Why?! je offline   Profil uživatele Why?!   Find more posts by Why?!   Foto galerie člena Why?!   Click here to Send Why?! a Private Message   Add Why?! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Why?!
Nový Člen

Příspěvek č. 2

1) WW n. 3 - trochu nafialovělý pheno - ty opižlaný listy jsou pokus o fim, jehož efekt byl nulový, jen kytky měly ošklivě zkrácený listy...

2) WW n.1 a WW n.2 vpravo - cca 13.7.

3) WW n.3 - také - cca 13.7.

4) To jsou ti prcci

5) Ummm, dream box

Naposledy upravil Why?! 09-10-2008 v 18:36 PM

Old Post 09-10-2008 v 17:54 PM
Why?! je offline   Profil uživatele Why?!   Find more posts by Why?!   Foto galerie člena Why?!   Click here to Send Why?! a Private Message   Add Why?! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Why?!
Nový Člen

Příspěvek č. 3

1) Afghan (později samice) 13.8.

2) Menší AK (později samec)

3) Menší DP (později samice)

4) AK a PPP (později oba samci)

5) Stonek - tedy kmen WW n.1

Naposledy upravil Why?! 09-10-2008 v 18:36 PM

Old Post 09-10-2008 v 18:01 PM
Why?!
Nový Člen

Příspěvek č. 4

1) Větší dp, na kterej byla aplikovaná již celkem úspěšná FIMka

2) Něco mi tu WW žralo, ale bylo to jen na pár listech

3) Ostatní listy byly krásný, s dokonalou barvou

4) WW N1 a N2

5) A znovu

Naposledy upravil Why?! 09-10-2008 v 18:15 PM

Old Post 09-10-2008 v 18:08 PM
Why?!
Nový Člen

Příspěvek č. 5

1) WW N.3 - pořád 13.8

2) A zase

3) 7.9. - začíná květ ale ještě to neni moc vidět (WW 1 a 2)

4) WW N.3

5) Jak vidět, paldy už začínaj

Naposledy upravil Why?! 09-10-2008 v 18:21 PM

Old Post 09-10-2008 v 18:15 PM
Why?!
Nový Člen

Příspěvek č. 6

1) jedna větev z WW N.3 - polofialový - 27.9.08 :heart :

2) WW n.1 zeshora

3) WW n.1 zeshora, je vidět, že jsem jim bohužel dal trochu víc hnojiva než by se jim libilo, ale doufám, že mi to prominou už se to nestane

4) Opět WW N.1, ten pohled zeshora je prostě úřasnej

5) A teď pohled zespoda WW N. 2 a 3 pořádně nafotím snad tenhle víkend, ale na N.2 vzhledem k ne moc fialovim palicim nbyly moc vidět...

Naposledy upravil Why?! 09-10-2008 v 18:35 PM

Old Post 09-10-2008 v 18:22 PM
Why?!
Nový Člen

Příspěvek č. 7

1) WW N.1

2) WW N.2

3) WW N.1

4) WW N.2

5) WW N.3

Naposledy upravil Why?! 13-10-2008 v 12:21 PM

Old Post 13-10-2008 v 11:31 AM
Why?!
Nový Člen

Příspěvek č. 8

1) N.3

3) N.3

Naposledy upravil Why?! 06-11-2008 v 21:36 PM

Old Post 13-10-2008 v 12:04 PM
Bretz
Stálý Člen

Karma uživatele Bretz - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Jakto ze ich mas take fialove ? Isto je to WW ????

Old Post 13-10-2008 v 16:01 PM
Bretz je offline   Profil uživatele Bretz   Find more posts by Bretz   Foto galerie člena Bretz   Click here to Send Bretz a Private Message   Add Bretz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
roman70
Stálý Člen

Karma uživatele roman70 - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

ja si tiež myslím,že to ni je WW.

Old Post 15-10-2008 v 15:23 PM
roman70 je offline   Profil uživatele roman70   Find more posts by roman70   Foto galerie člena roman70   Click here to Send roman70 a Private Message   Add roman70 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shandy
Stálý Člen

Karma uživatele Shandy - 89% PěstitelskáKarma uživatele Shandy - 89% PěstitelskáKarma uživatele Shandy - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

vy dva chytráci proč soudíte že to není wdowa?
Já mám tenhle rok fialový GWS,mám důvod uvažovat nad tím že to není GWS?

!POZOR!

Myslet,znamená hovno vědět.

Old Post 15-10-2008 v 17:38 PM
Shandy je offline   Profil uživatele Shandy   Find more posts by Shandy   Foto galerie člena Shandy   Click here to Send Shandy a Private Message   Add Shandy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gantali
Stálý Člen

Karma uživatele gantali - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Caggo,tez mi tak zfialovelo WW,ale viic na listech nez na palicich,pekne kyti,k+ kemo!

Chceš-li ztratit přítele, půjč mu peníze

Old Post 15-10-2008 v 20:24 PM
gantali je offline   Profil uživatele gantali   Find more posts by gantali   Foto galerie člena gantali   Click here to Send gantali a Private Message   Add gantali to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 13

LoooL...K+

Old Post 16-10-2008 v 09:36 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pikap108
Stálý Člen

Karma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Mne taky zfialovela WW.Sice ne tak jako tobe,ale taky byla lechce lizla do fialova,pestu zdar

Old Post 16-10-2008 v 23:22 PM
pikap108 je offline   Profil uživatele pikap108   Find more posts by pikap108   Foto galerie člena pikap108   Click here to Send pikap108 a Private Message   Add pikap108 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Why?!
Nový Člen

Příspěvek č. 15

Tak se holky dost silně obsypaly, a dneska asi budu kosit
Škoda jen, že nejfialovější (ta nejvíc) a i ta trochu fialová, jsou dost náchylný na plíseň a/či hnilobu, takže se toho dost zkazilo, ale i tak je to super
snad ještě postnu další foto a smokereport

Old Post 25-10-2008 v 12:10 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:24 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás