Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Socky a přisrávači - lidé nesympatičtí
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 28 29 30 31 32 »
Autor
Téma 
TouchWood
1. FC THC

Karma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 465

máš se obalit plastickou trhavinou, a když by vytáhl nůž tak rozhrhnout kabát a zařvat, "zkus to, máš 1 pokus "! kémo

I Ty, se můžeš stát malým teroristou

*****Kroužek mladých teroristů*****

*****větrné mikroelektrárny + ty větší*****

*****Out byTouchWood, Endy & Paichan*****

Old Post 24-09-2008 v 20:03 PM
TouchWood je offline   Profil uživatele TouchWood   Find more posts by TouchWood   Foto galerie člena TouchWood   Click here to Send TouchWood a Private Message   Add TouchWood to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LSD-3D
Stálý Člen

Karma uživatele LSD-3D - 46% PěstitelskáKarma uživatele LSD-3D - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 466

u nas su aj taky co vo vacku maju riadne natlacene G-cko pridu za tebou a pytaju si prasky tak toho je uz dost CHLAPCI TU POMOZE LEN RIADNE OCOVSKE ZAUCHO

Old Post 24-09-2008 v 20:31 PM
LSD-3D je offline   Profil uživatele LSD-3D   Find more posts by LSD-3D   Foto galerie člena LSD-3D   Click here to Send LSD-3D a Private Message   Add LSD-3D to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rascal.nono
Nový Člen

Karma uživatele rascal.nono - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 467

hmm ja si radsi smotam pro sebe a na ostatni seru

Old Post 24-09-2008 v 21:21 PM
rascal.nono je offline   Profil uživatele rascal.nono   Find more posts by rascal.nono   Foto galerie člena rascal.nono   Click here to Send rascal.nono a Private Message   Add rascal.nono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Freeloader
Stálý Člen

Karma uživatele Freeloader - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 468

citace:
Původní příspěvek od TouchWood
máš se obalit plastickou trhavinou, a když by vytáhl nůž tak rozhrhnout kabát a zařvat, "zkus to, máš 1 pokus "! kémo

Tohle mi fakt dostalo!!!!............Nebo nahlave nosit turban

Slisel bych slovo nuz a uz by se valel nachodniku s tetovanim naksichtu vod miho prstenu hajzl malej!!

Old Post 25-09-2008 v 15:42 PM
Freeloader je offline   Profil uživatele Freeloader   Find more posts by Freeloader   Foto galerie člena Freeloader   Click here to Send Freeloader a Private Message   Add Freeloader to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Divoženka
Stálý Člen

Karma uživatele Divoženka - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 469

Nezapomenu na toto.
Jednou si tak sedíme v parku u vlakového nádru v jednom městě. Blíží se k nám mírně posilněný pán. Mířil si to za námi, a zda nemáme "korunku" .
Kdyby to zůstalo u té korunky, tak neřeknu ani bé, ale byl opilej a začal nám vyprávět "svůj životní příběh" + svůj problém, jak je moc nemocnej a že byl v nemocnici, kde se dozvěděl ne příliš pozitivní věci, tak šel do hospody a teď po nás chce peníze na vlak,že se ani nemá jak dostat.
To bych ještě jakš takš taky překousla. Dokonce jsem již začla pociťovat lítost, když u toho pofňukával, pak začal brečet, zarudlej obličej a že se omlouvá, že je slušnej člověk a začal mě nabízet,že mě za to dá prstýnek, co měl na malíčku, takovej stříbrnej kroužek se srdíčkem narvanej na mohutným prstě, no prstýnek spíš dámskej... a že to je jeho památka z lásky,ale že i tak, že mi ho dá. Tak říkám, prosim vás pane, to si samozřejmě nechejte, dala jsem mu prachy a div mě nezlíbal ruce a to byl konec.
Taková věc vás vede k zamyšlení. Jak jste na tom vy a jak druzí lidé, no znáte to. Ale během pár dní, sedím ve stejném parku a co to nevidím, vidím toho samého pána, ve stejném stavu, ve stejném parku a jde k nějakým slečnám na lavičce a valí tam úplně to samý , i s tím prstýnkem. Tak mě ten pán dokázal dodat jistou dávku nechutě.
Na tohodle obsrávače a hráče na city fakt nezapomenu. A jestli už se neuchlastal, zevlí tam dodnes.

Old Post 29-09-2008 v 15:09 PM
Divoženka je offline   Profil uživatele Divoženka   Find more posts by Divoženka   Foto galerie člena Divoženka   Click here to Send Divoženka a Private Message   Add Divoženka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 470

Divo - vetsina jich jen hraje na city.. ja jsem mozna tvrdy, ale prispevek na jizdne ani na cokoli jineho uz nedavam vubec nikomu. Zvlast kdyz je dotycny/dotycna ozrala.. kdyz maji na chlast maji i na listek.. sbohem

p s y c h o 8 4

Old Post 30-09-2008 v 12:40 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tajné
Stálý Člen

Karma uživatele Tajné - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 471

citace:
Původní příspěvek od Stoned_r41d3r
Zacina to byt krize.

Nedavno mi o dobry 2 hlavy mensi a 4 roky mladsi mlady muz vyhrozoval, ze mne bodne do ucha

.
.
.
.
Zavolat fizly a zazdit odpoledni kino ?

Donutit mlady lidi at nehulej skero?
Plizit se za nim nekam kam kamery nevidej a tam mu nakopat prdel a zazdit odpoledni kino?

Policejní provokatér?

(já vim, paranoik promluvil...)

Old Post 30-09-2008 v 19:34 PM
Tajné je offline   Profil uživatele Tajné   Find more posts by Tajné   Foto galerie člena Tajné   Click here to Send Tajné a Private Message   Add Tajné to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iceCube
Stálý Člen

Karma uživatele iceCube - 85% PěstitelskáKarma uživatele iceCube - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 472

Divoženka - tak to já bych se dal do pořádnýho stavu high a tohole týpka bych si osbně tak vychutnal že by týpek nakonec platil ještě mně

600W -DD,SD,DB,KM- 0.78g/w

Old Post 30-09-2008 v 21:46 PM
iceCube je offline   Profil uživatele iceCube   Find more posts by iceCube   Foto galerie člena iceCube   Click here to Send iceCube a Private Message   Add iceCube to your buddy list     Navštiv homepage uživatele iceCube! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tajné
Stálý Člen

Karma uživatele Tajné - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 473

icecube: nechápu

Old Post 30-09-2008 v 22:02 PM
Tajné je offline   Profil uživatele Tajné   Find more posts by Tajné   Foto galerie člena Tajné   Click here to Send Tajné a Private Message   Add Tajné to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Divoženka
Stálý Člen

Karma uživatele Divoženka - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 474

citace:
Původní příspěvek od PsYcHo84
Divo - vetsina jich jen hraje na city.. ja jsem mozna tvrdy, ale prispevek na jizdne ani na cokoli jineho uz nedavam vubec nikomu. Zvlast kdyz je dotycny/dotycna ozrala.. kdyz maji na chlast maji i na listek.. sbohem

To jsem byla ještě středoškolačka,ale ten ksicht si pamatuju doteď. Už tyto lidi taky nepodporuju. Naposled a to zcela dobrovolně v zimáku jsem po cestě na vlak z hospody, po úspěšně složené zkoušce, hodila mladejm týpkům pískající na píšťalku do klobouku dvacku, z té radosti ze zk a opilosti a sotva jim to tam padlo, tak se sbalili a přestali hrát a valili za mýma zádama taktéž na vlakin.hehe. Takže už fuck . Taky mám kámoše ,co chodil před náročnejma zkouškama do kostela a vhazoval tam nemalé částky papírových bankovek, že mu to snad bůh zachrání. . . fákt výsměch

Old Post 30-09-2008 v 22:34 PM
Divoženka je offline   Profil uživatele Divoženka   Find more posts by Divoženka   Foto galerie člena Divoženka   Click here to Send Divoženka a Private Message   Add Divoženka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crackonos
Stálý Člen

Karma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 475

Já jsem jednou hodil dvacku takovýmu starému pánovi kterej stál na karlově mostě a hrál na harmoniku-docela hezky a vypadalo že byl slepý,tak jsem si říkal, že se neposeru, když mu tu dvacku dám...
Ale jednou za mnou přišla cikánka a ještě než mě pozdravila řekla: Pane vy máte dobré srdce, mohla bych se vás na něco zeptat?-samozřejmě chtěla prachy na bus. Začala mi vykládat že vlastně vůbec není cikánka a že to na mě poznaá že jsem dobrý člověk atd...ale jak tak mluvila, tak jaksi zapomněla na ten rumovej mordor co se jí dral z huby, tak jsem ji poslal do prdele a bylo...

...nemám víru, aspoň ji neztratím.../www/
Vaše nejoblíbenější filmové hlášky

Old Post 01-10-2008 v 17:05 PM
crackonos je offline   Profil uživatele crackonos   Find more posts by crackonos   Foto galerie člena crackonos   Click here to Send crackonos a Private Message   Add crackonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 476

mam kamarada co ma tak dobre srdce ze by se rozdal..sedime na hlavaku a hulime, prijde za nama jeden bezdomka a ze jestli nemame cigo-kazdej jsme mu dali po jednom. za chvili prisel znova jestli nemame par korun na vino (alespon byl uprimnej) tak kdyz mu kamarad daval petku mlcel jsem, ale drzel jsem se lavicky. za dalsi chvili prisel dalsi clen houmlesacky party jestli mu nedame ciga pro kamarada atd..musel jsem ho poslat do prdele jinak by za nama prisli jeste tak 8* a kamo by mu dal i svoje kalhoty.

Ježíšův 1. outdoor (2004)
Ježíšův Boží outdoor (2006)-ukradeno/sklizeno
Choroby, škůdci-by HavanaJoe
George Orwell-1984

Chuck Norris shot the sheriff, but he round-house kicked the deputy.

Old Post 02-10-2008 v 08:20 AM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 477

Nevim, chtel sem to tu dalekosahle rozepisovat, ale nema to cenu, protoze bych se akorat nasral, co clovek, to rozdilny osud, ale vesmes me je divny, ze ty lidi uz se ani neciti trapne, ze se nesnazi najit si nejakou praci, vychacnost, oprsklost, sebelitost a pretvarka to je jejich, nekteri si tak vybrali sami, nekteri se na ulici dostali z jinych duvodu. Nekdo je opravdovy chudak, jiny je jen socka. Jen je vidim, a uz bych je fakoval. Nejaky somry na dopravu, nebo cigarety.
Jednou pri ceste do Pardubic pro rezy, sme potkali na autobusaku starsiho chlapika a magnetakem na kazety, slusne poprosil o cigaretu, dostal ji, a za odmenu nam pustil myslim BackStreetBoys a sel si po svem. Jinak tohle prehlizim, ty lidi sou bud vychcany, nebo nesvepravny.

Old Post 02-10-2008 v 08:53 AM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cecilka...
Nový Člen

Karma uživatele cecilka... - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 478

Břeclav,park,socky...sednu si do parku s tim ze si vychutnam spicka a mezi tim dojde polovina parku at je zhulim...su dobreho srdce a kdyz mam tak rada dam,ale kdyz je to pokazde a ti stejni lidi,tak jim normalne slusne reknu,hele kamo az dojdes aspon jednou ty a doneses mi zabanat pak muzes v klidu dojit....a nebo jak tu byla zminka co dojdou jako velci kamosi jen kdyz to zrovna cpu...nekteri lidi jsou fakt na ranu....

Old Post 21-11-2008 v 01:30 AM
cecilka... je offline   Profil uživatele cecilka...   Find more posts by cecilka...   Foto galerie člena cecilka...   Click here to Send cecilka... a Private Message   Add cecilka... to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 479

Čus tak já taky znám pár takových lidí ale člověk to musí brát s chladnou hlavou prostě když si chci zahulit sám tak jim to slušně řeknu a buď to pochopí nebo ne no a když ne a stává se vám to opakovaně tak bych je jednoduše poslal do p....e. Toť muj názor a přeju příjemný zhulení bez přisrávačů.

Old Post 21-11-2008 v 09:26 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shimano
Stálý Člen

Karma uživatele shimano - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 480

bohuezl jsou mezi námi i takoví lidi no,ale zatím jsem estě neměl to srdce nepodat brko kdyz si nekdo řek,ale stává se mi to málokdy,to víte village

Komu se nelení tomu se zelení

Old Post 21-11-2008 v 10:51 AM
shimano je offline   Profil uživatele shimano   Find more posts by shimano   Foto galerie člena shimano   Click here to Send shimano a Private Message   Add shimano to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:54 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 28 29 30 31 32 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás