Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
u nas su aj taky co vo vacku maju riadne natlacene G-cko pridu za tebou a pytaju si prasky tak toho je uz dost CHLAPCI TU POMOZE LEN RIADNE OCOVSKE ZAUCHO
Nezapomenu na toto.
Jednou si tak sedíme v parku u vlakového nádru v jednom městě. Blíží se k nám mírně posilněný pán. Mířil si to za námi, a zda nemáme "korunku" .
Kdyby to zůstalo u té korunky, tak neřeknu ani bé, ale byl opilej a začal nám vyprávět "svůj životní příběh" + svůj problém, jak je moc nemocnej a že byl v nemocnici, kde se dozvěděl ne příliš pozitivní věci, tak šel do hospody a teď po nás chce peníze na vlak,že se ani nemá jak dostat.
To bych ještě jakš takš taky překousla. Dokonce jsem již začla pociťovat lítost, když u toho pofňukával, pak začal brečet, zarudlej obličej a že se omlouvá, že je slušnej člověk a začal mě nabízet,že mě za to dá prstýnek, co měl na malíčku, takovej stříbrnej kroužek se srdíčkem narvanej na mohutným prstě, no prstýnek spíš dámskej... a že to je jeho památka z lásky,ale že i tak, že mi ho dá. Tak říkám, prosim vás pane, to si samozřejmě nechejte, dala jsem mu prachy a div mě nezlíbal ruce a to byl konec.
Taková věc vás vede k zamyšlení. Jak jste na tom vy a jak druzí lidé, no znáte to. Ale během pár dní, sedím ve stejném parku a co to nevidím, vidím toho samého pána, ve stejném stavu, ve stejném parku a jde k nějakým slečnám na lavičce a valí tam úplně to samý , i s tím prstýnkem. Tak mě ten pán dokázal dodat jistou dávku nechutě.
Na tohodle obsrávače a hráče na city fakt nezapomenu. A jestli už se neuchlastal, zevlí tam dodnes.
Divo - vetsina jich jen hraje na city.. ja jsem mozna tvrdy, ale prispevek na jizdne ani na cokoli jineho uz nedavam vubec nikomu. Zvlast kdyz je dotycny/dotycna ozrala.. kdyz maji na chlast maji i na listek.. sbohem
Původní příspěvek od PsYcHo84 Divo - vetsina jich jen hraje na city.. ja jsem mozna tvrdy, ale prispevek na jizdne ani na cokoli jineho uz nedavam vubec nikomu. Zvlast kdyz je dotycny/dotycna ozrala.. kdyz maji na chlast maji i na listek.. sbohem
To jsem byla ještě středoškolačka,ale ten ksicht si pamatuju doteď. Už tyto lidi taky nepodporuju. Naposled a to zcela dobrovolně v zimáku jsem po cestě na vlak z hospody, po úspěšně složené zkoušce, hodila mladejm týpkům pískající na píšťalku do klobouku dvacku, z té radosti ze zk a opilosti a sotva jim to tam padlo, tak se sbalili a přestali hrát a valili za mýma zádama taktéž na vlakin.hehe. Takže už fuck . Taky mám kámoše ,co chodil před náročnejma zkouškama do kostela a vhazoval tam nemalé částky papírových bankovek, že mu to snad bůh zachrání. . . fákt výsměch
Já jsem jednou hodil dvacku takovýmu starému pánovi kterej stál na karlově mostě a hrál na harmoniku-docela hezky a vypadalo že byl slepý,tak jsem si říkal, že se neposeru, když mu tu dvacku dám...
Ale jednou za mnou přišla cikánka a ještě než mě pozdravila řekla: Pane vy máte dobré srdce, mohla bych se vás na něco zeptat?-samozřejmě chtěla prachy na bus. Začala mi vykládat že vlastně vůbec není cikánka a že to na mě poznaá že jsem dobrý člověk atd...ale jak tak mluvila, tak jaksi zapomněla na ten rumovej mordor co se jí dral z huby, tak jsem ji poslal do prdele a bylo...
mam kamarada co ma tak dobre srdce ze by se rozdal..sedime na hlavaku a hulime, prijde za nama jeden bezdomka a ze jestli nemame cigo-kazdej jsme mu dali po jednom. za chvili prisel znova jestli nemame par korun na vino (alespon byl uprimnej) tak kdyz mu kamarad daval petku mlcel jsem, ale drzel jsem se lavicky. za dalsi chvili prisel dalsi clen houmlesacky party jestli mu nedame ciga pro kamarada atd..musel jsem ho poslat do prdele jinak by za nama prisli jeste tak 8* a kamo by mu dal i svoje kalhoty.
Nevim, chtel sem to tu dalekosahle rozepisovat, ale nema to cenu, protoze bych se akorat nasral, co clovek, to rozdilny osud, ale vesmes me je divny, ze ty lidi uz se ani neciti trapne, ze se nesnazi najit si nejakou praci, vychacnost, oprsklost, sebelitost a pretvarka to je jejich, nekteri si tak vybrali sami, nekteri se na ulici dostali z jinych duvodu. Nekdo je opravdovy chudak, jiny je jen socka. Jen je vidim, a uz bych je fakoval. Nejaky somry na dopravu, nebo cigarety.
Jednou pri ceste do Pardubic pro rezy, sme potkali na autobusaku starsiho chlapika a magnetakem na kazety, slusne poprosil o cigaretu, dostal ji, a za odmenu nam pustil myslim BackStreetBoys a sel si po svem. Jinak tohle prehlizim, ty lidi sou bud vychcany, nebo nesvepravny.
Břeclav,park,socky...sednu si do parku s tim ze si vychutnam spicka a mezi tim dojde polovina parku at je zhulim...su dobreho srdce a kdyz mam tak rada dam,ale kdyz je to pokazde a ti stejni lidi,tak jim normalne slusne reknu,hele kamo az dojdes aspon jednou ty a doneses mi zabanat pak muzes v klidu dojit....a nebo jak tu byla zminka co dojdou jako velci kamosi jen kdyz to zrovna cpu...nekteri lidi jsou fakt na ranu....
Čus tak já taky znám pár takových lidí ale člověk to musí brát s chladnou hlavou prostě když si chci zahulit sám tak jim to slušně řeknu a buď to pochopí nebo ne no a když ne a stává se vám to opakovaně tak bych je jednoduše poslal do p....e. Toť muj názor a přeju příjemný zhulení bez přisrávačů.