Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Myslíte, že existují rozdíly v chování lidí "nehuličů" a "huličů"?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Myslíte, že dlouhodobé hulení má vliv na lidské chování?
Ano, myslím že huliči jsou víc v pohodě a své chování více rozmýšlí.
Ano, myslím že huliči jsou mnohem častěji ve "schýze" a jednají zbrkle a neuváženě.
Myslím že chování spíše záleží na člověku samotném, i když je možné, že dlouhodobější hulení také za něco málo může.
Myslím že vůbec ne. Chování záleží spíše na typu osobnosti než na tom, zda-li člověk hulí či nikoli.
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
comix
Stálý Člen

Karma uživatele comix - 62% PěstitelskáKarma uživatele comix - 62% PěstitelskáKarma uživatele comix - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

vsetko nas ovplyvnuje a meni...by som povedal ze je to skor osud aky budeme...hulenie, hudba, rodina, kamarati, doba - to vsetko nas ovplyvnuje a podla toho sa meni nasa povaha...takze si myslim ze rozdiely medzi hulicmi a nehulicmi su minimalne...skor ide o konkretnu povahu cloveka ktora zrkadluje vplyv okolia,rodiny a kopec inych veci ako aj hulenie...

jack herrer - poznam aj hulicov ktori radi pozeraju do mobilu (aj nehulicov) ked sme na pive...

---> zoznam beletrie s drogovou tematikou

Old Post 09-07-2008 v 07:42 AM
comix je offline   Profil uživatele comix   Find more posts by comix   Foto galerie člena comix   Click here to Send comix a Private Message   Add comix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mettatron
Stálý Člen

Karma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

ja souhlasim se vsema .. kazdej rek svou zkusenost a uz z toho celkem plyne ze zkusenosti jsou ruzny. jak kdo svoji situaci proziva je samosebou zaklad. pohled druhyho na tu samou situaci muze znamenat a casto znamena jiny hodnoceni. zalezi kam clovek posouva svuj zivot a jestli ho to bavi a povazuje to za smysluplny a v tom je asi pro kazdyho dobry se snazit o to aby byl realista. prestat hulit, ubrat, nebo napak nebejt jak vezenskej strazce, nabozenkej asketa nebo kazatel o prirozenosti, kterou ale v mnoha dalsich oblastech bez uvazovani porusuju ale jo, kdyz jde ganju tak to prirozeny neni a tim to proste neni dobry .. .. je celkem fajn vec.
ridit se nejakejma takovejma pravidlama ktery se tu ruzny vznasej vsude kolem nas .. a praskaj bicem a povidaj, to bys nemel, to bys mel .. je dobry ale mozna je jeste lepsi, ridit si svuj zivot hlavne podle sebe. to jak to vnima clovek sam, ted a tady. a pokud opravdu nejsem spokojeny, posouva me huleni realne tam kam nechci .. ono ale castokrat jedno s druhym souvis, kdyz je clovek nejakej nebude zaroven i jinej. ma smysl zaobirat se tim jak to bylo a ze uz o to neni? nebo ma smysl zaobirat se tim jak je a co me to stoji a co me to dava a jakej je vyslednej soucet?

Old Post 12-07-2008 v 12:22 PM
mettatron je offline   Profil uživatele mettatron   Find more posts by mettatron   Foto galerie člena mettatron   Click here to Send mettatron a Private Message   Add mettatron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 35

w4ever ¨: větši blbost jsi napsat nemohl jsem hulič mak v pekarně někdy užodpul 5 až do 6 rana :-D a jsem zvykli spat i 4 hodky :-D

Old Post 14-07-2008 v 15:43 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 36

to piper:
každá věc má rub i lííc

Old Post 14-07-2008 v 19:34 PM
Erixon
Stálý Člen

Karma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Na celkovej vývoj osobnosti to vliv má, ale nevim jak byste to chtěli oběktivně posoudit.
Každej může udělat jednoduchej pokus - po období každodeního hulení na pár tejdnů ůplně přestat. Když pominu vliv závislosti (2-3dny po posledním brku je největší nervozita, obzvlášť když odpaluje brko někdo poblíž). Na sobě jsem si vždycky všiml "setrvačnost" v chování. Nejdřív se zdá že je všechno při starým, i krátkodobá paměť se začne zlepšovat až po čase. Pak se najednou člověk cejtí uvolněně, zodpovědně, soustředěně a plnej energie. Když se o5 začne víc hulit tak to je přesně obráceně - paměť i reakce ňákou dobu funguje normálně a lidi si často říkaj "dyť to se mnou nic nedělá"
S oblibou si zahulim v situacích když je přílišná "uvědomělost vážnosti situace" naškodu - Sjezdovky, sjezd na kole...

mettatron: Že ty děláš na vedlejšák psychiatra

www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/ ;

Naposledy upravil Erixon 06-09-2008 v 15:02 PM

Old Post 05-09-2008 v 14:39 PM
Erixon je offline   Profil uživatele Erixon   Find more posts by Erixon   Foto galerie člena Erixon   Click here to Send Erixon a Private Message   Add Erixon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
getzz
Stálý Člen

Karma uživatele getzz - 80% PěstitelskáKarma uživatele getzz - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

hej mi pripadaji lidi co nehuli fakt uplne divni.... proste my tak co spolu chodime a hulime zazivame vselijake dobrodruzstvi.... a to nas naucilo se divat na svet jinak podle me....

https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=37212---------Out 2008
https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=57086---------Out 2011

Old Post 06-09-2008 v 12:53 PM
getzz je offline   Profil uživatele getzz   Find more posts by getzz   Foto galerie člena getzz   Click here to Send getzz a Private Message   Add getzz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 39

citace:
Původní příspěvek od getzz
hej mi pripadaji lidi co nehuli fakt uplne divni.... proste my tak co spolu chodime a hulime zazivame vselijake dobrodruzstvi.... a to nas naucilo se divat na svet jinak podle me....

Zlatý začátky, taky jsem si připadal po prvních brkách jako kdybych objevil ameriku. Teď si spíš říkám, že bych chtěl bejt spíš ten "divnej".

Old Post 08-09-2008 v 10:57 AM
HorrigEn
Stálý Člen

Karma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

žejo. vlastne né, sem rád že pálím
ale myslim ze obecne jsou lidi otevrenejsim vice vecem kdyz huli...aspon moji znami jo.

flow,grow,glow

Old Post 08-09-2008 v 11:12 AM
HorrigEn je offline   Profil uživatele HorrigEn   Find more posts by HorrigEn   Foto galerie člena HorrigEn   Click here to Send HorrigEn a Private Message   Add HorrigEn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tajné
Stálý Člen

Karma uživatele Tajné - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Hulení z člověka neudělá pohodáře, ale pohodářství z člověka udělá huliče.

Old Post 13-09-2008 v 22:14 PM
Tajné je offline   Profil uživatele Tajné   Find more posts by Tajné   Foto galerie člena Tajné   Click here to Send Tajné a Private Message   Add Tajné to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mixerka
Stálý Člen

Karma uživatele Mixerka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

Jo, myslim že jo... člověk je i když moc nehulí víc v pohodě a moc neřeší všecky ty blbosti co řešej ti co nehuli. Ale DLOUHODOBÉ a ČASTÉ hulco 100%

Old Post 13-09-2008 v 23:59 PM
Mixerka je offline   Profil uživatele Mixerka   Find more posts by Mixerka   Foto galerie člena Mixerka   Click here to Send Mixerka a Private Message   Add Mixerka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 43

No stačí se podívat do jednoho ve stoce nově založeného thrýdu a budete v tom mít jasno

PEACE and LOVE

Naposledy upravil 14-09-2008 v 15:13 PM

Old Post 14-09-2008 v 15:08 PM
MadEGGA:()
Stálý Člen

Karma uživatele MadEGGA:() - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

mno na sobe to pozoruju tak, ze sice hazu stres za hlavu kdyz hulim, ale o to vic se to ve me hromadi a za urcitou dobu to petece v podobe deprese a toho se uz dost tezko zbavuje.. takze radeji omezim huleni, vyresim stresujici situace v klidu i kdyz nezhulenej, s tim poroblemy nemam.. a tak to vlastne resim uz taky nejakej ten rocek,,

Old Post 14-09-2008 v 19:06 PM
MadEGGA:() je offline   Profil uživatele MadEGGA:()   Find more posts by MadEGGA:()   Foto galerie člena MadEGGA:()   Click here to Send MadEGGA:() a Private Message   Add MadEGGA:() to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHARoN
Nový Člen

Karma uživatele CHARoN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

Ahojda,ja si myslim ze lidi co huli jsou klidnejsi.Vim kdyz jsem jednou visadil asi na rok tak se ze me stal docela protiva.A to jak v praci tak i doma.Tak lespi je asi hulit ale neprehanet

Old Post 15-09-2008 v 14:23 PM
CHARoN je offline   Profil uživatele CHARoN   Find more posts by CHARoN   Foto galerie člena CHARoN   Click here to Send CHARoN a Private Message   Add CHARoN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
M.a.a.x.
Stálý Člen

Karma uživatele M.a.a.x. - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

začal jsem pročítat toto téma a najednou z ničeho nic spadli moje dvě kitky i s celym banánovníkem z parapetu na stůl ... naštěstí to přežili, ale hustý, jako kdyby chtěli něco říct .)
No a k věci, hulim v poslední době celkem dost (dohromady 3 roky), jsem názoru, že dát si jednou za čas je dost prospěšné. Navíc skvělej lék. Každej člověk ale reaguje a mění se jinak, všim jsem si, že když je společnost, co se nesnaží nic dělat (zevlí a hulí) tak je na tom celkem špatně. Naopak když člověk má snahu něco dělat a rozvíjet se (1,5 měsíce jsem v kuse hulil až 10brk denně) tak jsem na tom celkově i přes toto množství uplně v pohodě, aspoň si to o sobě myslim ... a pár lidí mi dokonce řeklo, že když jsem zkouřenej, tak jsem chytřejší, to je názor nehuličů, ale fakt je to, že mám víc myšlenek nápadů atd.
Takže abych to shrnul ... pro mě je to posvátná bylina, s kterou se musí umět zacházet, umí pomoc, když je o to dobře, upřímně žádáno a umí taky ublížit, když se jí moc zneužívá

Old Post 15-09-2008 v 20:52 PM
M.a.a.x. je offline   Profil uživatele M.a.a.x.   Find more posts by M.a.a.x.   Foto galerie člena M.a.a.x.   Click here to Send M.a.a.x. a Private Message   Add M.a.a.x. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 47

takže jako každopádně ,že častý hulení z člověka udělá flegmouše pak už se jen liší rozdíly mezi tim jak kdo je velkej flegmouš....:-) ne,ale ve svý podstatě je to tak,když někdo bude hulit denně,tak je jasný,že se z něj stane flegmatik,ale pak už se to fakt jen liší tim jak koho co zajímá...já dřív řešila takových zbytečných problémů,fakt věcí,který se vyřešej sami a od tý doby co si občas dam brčko,tak už řešim jen problémy,který maj nějakou váhu..ale zase bylo pár lidí(nehuličů),kterýmto vadilo,ženemam zájem řešit některý věci a odvrátili se ode mě....jako každopádně nehuliči mají větší zájem o všechno,protože nejsou zpomalený něčim co nás huliče jakoby jistým způsobem otupuje.. a jak už vyjádřil M.a.a.x. ,tak i pro mě je marihuana posvátná bylina, s kterou se musí umět zacházet, umí pomoc, když je o to dobře a upřímně žádáno a umí taky ublížit, když se jí moc zneužíváí...a tohle samí uznávam i já...

Old Post 04-11-2008 v 19:33 PM
derhlupak
Nový Člen

Karma uživatele derhlupak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

tak myslim ze ludia ktori hulia su taky pohodovejsi.... je s nimi vacsia sranda vedia vicit to co je v ovzdusi

Old Post 12-01-2009 v 08:45 AM
derhlupak je offline   Profil uživatele derhlupak   Find more posts by derhlupak   Foto galerie člena derhlupak   Click here to Send derhlupak a Private Message   Add derhlupak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:09 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás