Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vsetko nas ovplyvnuje a meni...by som povedal ze je to skor osud aky budeme...hulenie, hudba, rodina, kamarati, doba - to vsetko nas ovplyvnuje a podla toho sa meni nasa povaha...takze si myslim ze rozdiely medzi hulicmi a nehulicmi su minimalne...skor ide o konkretnu povahu cloveka ktora zrkadluje vplyv okolia,rodiny a kopec inych veci ako aj hulenie...
jack herrer - poznam aj hulicov ktori radi pozeraju do mobilu (aj nehulicov) ked sme na pive...
ja souhlasim se vsema .. kazdej rek svou zkusenost a uz z toho celkem plyne ze zkusenosti jsou ruzny. jak kdo svoji situaci proziva je samosebou zaklad. pohled druhyho na tu samou situaci muze znamenat a casto znamena jiny hodnoceni. zalezi kam clovek posouva svuj zivot a jestli ho to bavi a povazuje to za smysluplny a v tom je asi pro kazdyho dobry se snazit o to aby byl realista. prestat hulit, ubrat, nebo napak nebejt jak vezenskej strazce, nabozenkej asketa nebo kazatel o prirozenosti, kterou ale v mnoha dalsich oblastech bez uvazovani porusuju ale jo, kdyz jde ganju tak to prirozeny neni a tim to proste neni dobry .. .. je celkem fajn vec.
ridit se nejakejma takovejma pravidlama ktery se tu ruzny vznasej vsude kolem nas .. a praskaj bicem a povidaj, to bys nemel, to bys mel .. je dobry ale mozna je jeste lepsi, ridit si svuj zivot hlavne podle sebe. to jak to vnima clovek sam, ted a tady. a pokud opravdu nejsem spokojeny, posouva me huleni realne tam kam nechci .. ono ale castokrat jedno s druhym souvis, kdyz je clovek nejakej nebude zaroven i jinej. ma smysl zaobirat se tim jak to bylo a ze uz o to neni? nebo ma smysl zaobirat se tim jak je a co me to stoji a co me to dava a jakej je vyslednej soucet?
Na celkovej vývoj osobnosti to vliv má, ale nevim jak byste to chtěli oběktivně posoudit.
Každej může udělat jednoduchej pokus - po období každodeního hulení na pár tejdnů ůplně přestat. Když pominu vliv závislosti (2-3dny po posledním brku je největší nervozita, obzvlášť když odpaluje brko někdo poblíž). Na sobě jsem si vždycky všiml "setrvačnost" v chování. Nejdřív se zdá že je všechno při starým, i krátkodobá paměť se začne zlepšovat až po čase. Pak se najednou člověk cejtí uvolněně, zodpovědně, soustředěně a plnej energie. Když se o5 začne víc hulit tak to je přesně obráceně - paměť i reakce ňákou dobu funguje normálně a lidi si často říkaj "dyť to se mnou nic nedělá"
S oblibou si zahulim v situacích když je přílišná "uvědomělost vážnosti situace" naškodu - Sjezdovky, sjezd na kole...
hej mi pripadaji lidi co nehuli fakt uplne divni.... proste my tak co spolu chodime a hulime zazivame vselijake dobrodruzstvi.... a to nas naucilo se divat na svet jinak podle me....
Původní příspěvek od getzz hej mi pripadaji lidi co nehuli fakt uplne divni.... proste my tak co spolu chodime a hulime zazivame vselijake dobrodruzstvi.... a to nas naucilo se divat na svet jinak podle me....
Zlatý začátky, taky jsem si připadal po prvních brkách jako kdybych objevil ameriku. Teď si spíš říkám, že bych chtěl bejt spíš ten "divnej".
mno na sobe to pozoruju tak, ze sice hazu stres za hlavu kdyz hulim, ale o to vic se to ve me hromadi a za urcitou dobu to petece v podobe deprese a toho se uz dost tezko zbavuje.. takze radeji omezim huleni, vyresim stresujici situace v klidu i kdyz nezhulenej, s tim poroblemy nemam.. a tak to vlastne resim uz taky nejakej ten rocek,,
Ahojda,ja si myslim ze lidi co huli jsou klidnejsi.Vim kdyz jsem jednou visadil asi na rok tak se ze me stal docela protiva.A to jak v praci tak i doma.Tak lespi je asi hulit ale neprehanet
začal jsem pročítat toto téma a najednou z ničeho nic spadli moje dvě kitky i s celym banánovníkem z parapetu na stůl ... naštěstí to přežili, ale hustý, jako kdyby chtěli něco říct .)
No a k věci, hulim v poslední době celkem dost (dohromady 3 roky), jsem názoru, že dát si jednou za čas je dost prospěšné. Navíc skvělej lék. Každej člověk ale reaguje a mění se jinak, všim jsem si, že když je společnost, co se nesnaží nic dělat (zevlí a hulí) tak je na tom celkem špatně. Naopak když člověk má snahu něco dělat a rozvíjet se (1,5 měsíce jsem v kuse hulil až 10brk denně) tak jsem na tom celkově i přes toto množství uplně v pohodě, aspoň si to o sobě myslim ... a pár lidí mi dokonce řeklo, že když jsem zkouřenej, tak jsem chytřejší, to je názor nehuličů, ale fakt je to, že mám víc myšlenek nápadů atd.
Takže abych to shrnul ... pro mě je to posvátná bylina, s kterou se musí umět zacházet, umí pomoc, když je o to dobře, upřímně žádáno a umí taky ublížit, když se jí moc zneužívá
takže jako každopádně ,že častý hulení z člověka udělá flegmouše pak už se jen liší rozdíly mezi tim jak kdo je velkej flegmouš....:-) ne,ale ve svý podstatě je to tak,když někdo bude hulit denně,tak je jasný,že se z něj stane flegmatik,ale pak už se to fakt jen liší tim jak koho co zajímá...já dřív řešila takových zbytečných problémů,fakt věcí,který se vyřešej sami a od tý doby co si občas dam brčko,tak už řešim jen problémy,který maj nějakou váhu..ale zase bylo pár lidí(nehuličů),kterýmto vadilo,ženemam zájem řešit některý věci a odvrátili se ode mě....jako každopádně nehuliči mají větší zájem o všechno,protože nejsou zpomalený něčim co nás huliče jakoby jistým způsobem otupuje.. a jak už vyjádřil M.a.a.x. ,tak i pro mě je marihuana posvátná bylina, s kterou se musí umět zacházet, umí pomoc, když je o to dobře a upřímně žádáno a umí taky ublížit, když se jí moc zneužíváí...a tohle samí uznávam i já...