Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Konec hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12 13 »

Chcete přestat hulit nebo to aspoň omezit???
This poll is closed.
Ano 107 45.34%
Ne 86 36.44%
Nevím,nechci se nějakrozhodovat 43 18.22%
Total: 236 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
cru_ci_fix
Stálý Člen

Karma uživatele cru_ci_fix - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 161

Mesias: ak sa mozem spytat...co studujes..??

Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť!
Moje male brblave

Mate doma mechur?

Old Post 05-01-2007 v 10:07 AM
cru_ci_fix je offline   Profil uživatele cru_ci_fix   Find more posts by cru_ci_fix   Foto galerie člena cru_ci_fix   Click here to Send cru_ci_fix a Private Message   Add cru_ci_fix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Katz
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Katz - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 162

jojo, přestat hulit je můj sen. Snad k tomu jednou skutečně dojde.

Old Post 05-01-2007 v 15:11 PM
Dr.Katz je offline   Profil uživatele Dr.Katz   Find more posts by Dr.Katz   Foto galerie člena Dr.Katz   Click here to Send Dr.Katz a Private Message   Add Dr.Katz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slavka
Nový Člen

Karma uživatele Slavka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 163

Ja som sa jeden čas pokúšala prestať, ale zistila som že to asi nemá zmysel, načo. S hulením je mi dobre, tak sa nebudem nijako obmedzovať. Aj ked uznávam, že niekedy je 4 až 5 krát denne naozaj veľa, ale k takým extrémom sa už moc ani nedostanem. Niekedy ma štv, že sa zhulim len tak v obyčajnej situácii ked ani nemusím, napríklad ked čakám na autobus, alebo len tak pred obedom, aby mi lepšie chutilo.

Old Post 05-01-2007 v 17:13 PM
Slavka je offline   Profil uživatele Slavka   Find more posts by Slavka   Foto galerie člena Slavka   Click here to Send Slavka a Private Message   Add Slavka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iceCube
Stálý Člen

Karma uživatele iceCube - 85% PěstitelskáKarma uživatele iceCube - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 164

tjn taky mě to na jednu stranu štve ale na druhou stranu už sem na to zvyklej a byla by to docela zmena bez toho :-O)

600W -DD,SD,DB,KM- 0.78g/w

Old Post 24-08-2008 v 22:54 PM
iceCube je offline   Profil uživatele iceCube   Find more posts by iceCube   Foto galerie člena iceCube   Click here to Send iceCube a Private Message   Add iceCube to your buddy list     Navštiv homepage uživatele iceCube! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
radofun :-)
Nový Člen

Karma uživatele radofun :-) - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 165

citace:
Původní příspěvek od Slavka
Ja som sa jeden čas pokúšala prestať, ale zistila som že to asi nemá zmysel, načo. S hulením je mi dobre, tak sa nebudem nijako obmedzovať. Aj ked uznávam, že niekedy je 4 až 5 krát denne naozaj veľa, ale k takým extrémom sa už moc ani nedostanem.

jednoznacne suhlasim, naco sa obmedzovat. Mne to hlavne pomaha ked mam blbu naladu, dam si puka a svet je hned krajsi. Aj ked mnohym sa stava, ze ked maju zlu naladu, potom si hulenim privodia len depky, mne sa to nastastie nestava.

PS: premyslal som nad tym ze by som prestal, ale prisiel som k tomu, ze kym som este mlady, tak si treba uzivat
PSS: a potom som prisiel na to, ze aj ked budem stary si treba stale uzivat, takze asi nikdy neprestanem

Marihuana, podla niektorych zivotny styl, ..., podla mna liek na vsetko.

Old Post 25-08-2008 v 21:01 PM
radofun :-) je offline   Profil uživatele radofun :-)   Find more posts by radofun :-)   Foto galerie člena radofun :-)   Click here to Send radofun :-) a Private Message   Add radofun :-) to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 166

Nehulit TOLIK - to je oukej, ale úplně přestat bych asi nemohl, přece jenom je to něco, co ke mě patří. V každým bongu (nebo špeku) vidím luxusní zážitek, který mě na duši uspokojí daleko víc, než dobrej pocit z toho, že nehulím

Old Post 31-08-2008 v 07:39 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kamil
Stálý Člen

Karma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 167

hulím už moc dlouho, nejde mi tak ani o nějaký psychologický pocity ve stylu, že bych něměl hulit, ale spíš se obávám nemocí z toho plynoucích. Přece jenom to do sebe člověk láduje den co den, rok co rok, atd...

Twilight
Passion
White widow x early noname
Shivas Joy
GWS + Chronic
Moje šalvěj, věčná jí sláva
Out 2006 Sh, S1, MM, HI, Bog, Nl, Cd

Old Post 02-09-2008 v 09:07 AM
kamil je offline   Profil uživatele kamil   Find more posts by kamil   Foto galerie člena kamil   Click here to Send kamil a Private Message   Add kamil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HorrigEn
Stálý Člen

Karma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 168

no hulim tak 5 let asi a posledni dobou sem to fakt dost omezil. hulil sem kazdy den tak 4 brka a ted tak 2x-3x za tyden, sem tam si neco uvarim z listi a pohoda. urcite mi to prospelo..noakorat ten chlast ale co uz; necim se musim lecit

flow,grow,glow

Old Post 02-09-2008 v 09:36 AM
HorrigEn je offline   Profil uživatele HorrigEn   Find more posts by HorrigEn   Foto galerie člena HorrigEn   Click here to Send HorrigEn a Private Message   Add HorrigEn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HERBSMAN
Stálý Člen

Karma uživatele HERBSMAN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 169

Dostal jsem se do maturitní třídy. Takže bych to měl dost omezit, pokud chci odmaturovat, což je samozřejmost. Takže do maturity min. THC. Za chvíli sklizeň, tak nevim nevim...

Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.

Old Post 04-09-2008 v 07:54 AM
HERBSMAN je offline   Profil uživatele HERBSMAN   Find more posts by HERBSMAN   Foto galerie člena HERBSMAN   Click here to Send HERBSMAN a Private Message   Add HERBSMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Method
Stálý Člen

Karma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 170

Hehehehehe----vraj koniec hulenia si delas prdel?to sa mi asi nikdy nestane

4th GROW- 150W Son-t, 8 X SANTA MARIA
3th Envirolite 125Red-2xWR,2xSM
150W HPS Sun on the beach...
12 x Lowryder od Methoda
!SECRET MANDALA ROOM! by Method--

[url=https://grower.cz/forum/showthread.php?postid=862599#post862599[/url]

Old Post 04-09-2008 v 12:26 PM
Method je offline   Profil uživatele Method   Find more posts by Method   Foto galerie člena Method   Click here to Send Method a Private Message   Add Method to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
flySter
Stálý Člen

Karma uživatele flySter - 6% PěstitelskáKarma uživatele flySter - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 171

dobre rano vospolek,
prestat urcite natrvalo nie, ale ked uz taham dlho a vsimam si na sebe ze mi to nerobi dobrotu tak si dam tyzden pôst...
piis

nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.

Old Post 29-10-2008 v 07:00 AM
flySter je offline   Profil uživatele flySter   Find more posts by flySter   Foto galerie člena flySter   Click here to Send flySter a Private Message   Add flySter to your buddy list     Navštiv homepage uživatele flySter! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LSD-3D
Stálý Člen

Karma uživatele LSD-3D - 46% PěstitelskáKarma uživatele LSD-3D - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 172

Kolko ludi tolko chuti.Ja osobne po sklizni hulim ako drak 3x-4x za den .Ale ked dojdu aj tie posledne zasoby nerobi my problem nehulit aj 2 tyzdne v kuse .

Old Post 29-10-2008 v 09:14 AM
LSD-3D je offline   Profil uživatele LSD-3D   Find more posts by LSD-3D   Foto galerie člena LSD-3D   Click here to Send LSD-3D a Private Message   Add LSD-3D to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 173

hulim furt už 5 let v kuse...nejdelší přestávka?5 dnínic ke chlubení,ale tak nějak už s tím žiju..beztak brko odpaluju až k večeru...přes den se snažim nehulit..večerní pora se psem na procházce jsou nej

Old Post 29-10-2008 v 09:15 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alienh
Nový Člen

Karma uživatele alienh - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 174

hulim tak nejak od roku 1990 samozrejme s mensimi pauzami w mnoha vecech mi huleni pomohlo a po tech letech si clovek zvikne ze uz ani nepremysli nad tim ze by toho nechal.preju wsem hodne zdaru , kdo huli ten umi,......

Old Post 29-10-2008 v 11:42 AM
alienh je offline   Profil uživatele alienh   Find more posts by alienh   Foto galerie člena alienh   Click here to Send alienh a Private Message   Add alienh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zatoichi
Stálý Člen

Karma uživatele Zatoichi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 175

Hulil jsem 5 let, poslední dva roky denně a dneska je to 8 dní co jsem přestal.
Není lepší motivace než vyčerpání peněz a nástup do práce
Subjektivně zatím necítím žádnou změnu, jen těch pěkných holek je najednou kolem nějak víc

Old Post 29-10-2008 v 12:29 PM
Zatoichi je offline   Profil uživatele Zatoichi   Find more posts by Zatoichi   Foto galerie člena Zatoichi   Click here to Send Zatoichi a Private Message   Add Zatoichi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhino
Stálý Člen

Karma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 176

Kvůli čtvrteční příhodě s bábovkou, a ne zrovna vyrovnaným množství palic v mlíku, sem se rozhod, že od čtvrtka nehulim, ani nejim konopný jídla, a to alespoň do Novýho roku.. Jsou to sice jen dva měsíce, ale když si vzpomenu, jak mi pomohla minulý rok sedmiměsíční pauza, jdu do toho..

Takže držte palce, včera večer sem odmítl první nabídku.

R

Old Post 02-11-2008 v 10:04 AM
Rhino je offline   Profil uživatele Rhino   Find more posts by Rhino   Foto galerie člena Rhino   Click here to Send Rhino a Private Message   Add Rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:21 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12 13 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás