Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja som sa jeden čas pokúšala prestať, ale zistila som že to asi nemá zmysel, načo. S hulením je mi dobre, tak sa nebudem nijako obmedzovať. Aj ked uznávam, že niekedy je 4 až 5 krát denne naozaj veľa, ale k takým extrémom sa už moc ani nedostanem. Niekedy ma štv, že sa zhulim len tak v obyčajnej situácii ked ani nemusím, napríklad ked čakám na autobus, alebo len tak pred obedom, aby mi lepšie chutilo.
Původní příspěvek od Slavka Ja som sa jeden čas pokúšala prestať, ale zistila som že to asi nemá zmysel, načo. S hulením je mi dobre, tak sa nebudem nijako obmedzovať. Aj ked uznávam, že niekedy je 4 až 5 krát denne naozaj veľa, ale k takým extrémom sa už moc ani nedostanem.
jednoznacne suhlasim, naco sa obmedzovat. Mne to hlavne pomaha ked mam blbu naladu, dam si puka a svet je hned krajsi. Aj ked mnohym sa stava, ze ked maju zlu naladu, potom si hulenim privodia len depky, mne sa to nastastie nestava.
PS: premyslal som nad tym ze by som prestal, ale prisiel som k tomu, ze kym som este mlady, tak si treba uzivat
PSS: a potom som prisiel na to, ze aj ked budem stary si treba stale uzivat, takze asi nikdy neprestanem
Marihuana, podla niektorych zivotny styl, ..., podla mna liek na vsetko.
Nehulit TOLIK - to je oukej, ale úplně přestat bych asi nemohl, přece jenom je to něco, co ke mě patří. V každým bongu (nebo špeku) vidím luxusní zážitek, který mě na duši uspokojí daleko víc, než dobrej pocit z toho, že nehulím
hulím už moc dlouho, nejde mi tak ani o nějaký psychologický pocity ve stylu, že bych něměl hulit, ale spíš se obávám nemocí z toho plynoucích. Přece jenom to do sebe člověk láduje den co den, rok co rok, atd...
no hulim tak 5 let asi a posledni dobou sem to fakt dost omezil. hulil sem kazdy den tak 4 brka a ted tak 2x-3x za tyden, sem tam si neco uvarim z listi a pohoda. urcite mi to prospelo..noakorat ten chlast ale co uz; necim se musim lecit
Dostal jsem se do maturitní třídy. Takže bych to měl dost omezit, pokud chci odmaturovat, což je samozřejmost. Takže do maturity min. THC. Za chvíli sklizeň, tak nevim nevim...
Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.
Kolko ludi tolko chuti.Ja osobne po sklizni hulim ako drak 3x-4x za den .Ale ked dojdu aj tie posledne zasoby nerobi my problem nehulit aj 2 tyzdne v kuse .
hulim furt už 5 let v kuse...nejdelší přestávka?5 dnínic ke chlubení,ale tak nějak už s tím žiju..beztak brko odpaluju až k večeru...přes den se snažim nehulit..večerní pora se psem na procházce jsou nej
hulim tak nejak od roku 1990 samozrejme s mensimi pauzami w mnoha vecech mi huleni pomohlo a po tech letech si clovek zvikne ze uz ani nepremysli nad tim ze by toho nechal.preju wsem hodne zdaru , kdo huli ten umi,......
Hulil jsem 5 let, poslední dva roky denně a dneska je to 8 dní co jsem přestal.
Není lepší motivace než vyčerpání peněz a nástup do práce
Subjektivně zatím necítím žádnou změnu, jen těch pěkných holek je najednou kolem nějak víc
Kvůli čtvrteční příhodě s bábovkou, a ne zrovna vyrovnaným množství palic v mlíku, sem se rozhod, že od čtvrtka nehulim, ani nejim konopný jídla, a to alespoň do Novýho roku.. Jsou to sice jen dva měsíce, ale když si vzpomenu, jak mi pomohla minulý rok sedmiměsíční pauza, jdu do toho..
Takže držte palce, včera večer sem odmítl první nabídku.