Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mnooo moje osobni zkusenost: OB preplej v 60cm mel ve finale tak 125 caku s tim ze spodky staly za prd. a bylo to fakt zbytecny. Ovsem jestli mas levnej proud a neni ti lito pak vystrihat vsechny spodky tak prosim.
jaky dva mesice?? hele ty kytky budou na rustu celkem maximalne 1 mesic.. takze uz zbyva 18 dnu ale spis budem prepinat hned po navratu z holandu tedy pristi stredu!!
"Vy už jste féroví huliči, vy to hulíte bez tabáku!!" - hláška z r.2006 vychovatele a protidrogového preventisty na DDM
Původní příspěvek od benji chaouat nevim ,proc 2 mesice?protahne to o par dni a jestli ne vynos tak kvalita bude urco lepsi....podle mych zkusenosti.
Ahoj! Lepšiu kvalitu myslíš v čom?
pestouniii:
No ja ti radiť nebudem, toľko skúseností s indoor pestovaním ešte nemám, ale ak prepneš neskôr, budem len rád, aspoň uvidím, ako ti budú rastlinky rásť a či neprerastú.
Pri prepnutí na kvet som sa riadil dvomi všeobecnými pravidlami:
- rastlina po prepnutí cca zdvojnásobí výšku,
- efektívny dosah 600 W výbojky je 100 cm. A keď je výbojka zavesená napr. 50 cm nad vrškami rastlín, zostáva ešte 50 cm na plné využitie sily svetla pre oblasť tvorby šišiek. Rastliny som teda prepol pri výške 25 - 30 cm (substrát - hlina + kokos). Konečná výška rastlín bola 50 - 60 cm (najvyššia bola paradoxne Misty, ako jediná s prevládajúcim charakterom indiky, AK-48 aj Strawberry Cough boli o niečo nižšie, a pritom SC je mostly sativa ). Napriek ich relatívne nízkej výške spodkom rastlín chýbalo svetlo.
Čiže ak by som to zrhnul - väčší počet rastlín by som prepol skôr, menší počet kľudne neskôr - vtedy aj bočné vetvičky pekne presvieti.
já osobně bych tohle měl v hydru dávno přepnutý. kdybych v bubláku přepínal takhle velký rostliny, tak se z těch kytek pak vopupínkuju. všiml jsi si? žádná rada - jen názor
to niemand007: něakej chytrej ne ? ne dělám si prdel, souhlasim s tebou, už to mělo být přepnutý tak šup ....
jinak já mam taky dvě zvlhčovačky
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
cus groweri, prave jsem se vratil z holandu a docela jsem koukal jak vyrostly dneska budu prepinat vcetne proplachu a vecer sem hodim foto. nejvetsi ma kolem 60 cm tak se uz tesim na ty dvoumetrovy kostata
manhut - k cemu zvlhcovacky?? no asi abych mel dobrou vlhkost pac se mi tam jinak neudrzii
"Vy už jste féroví huliči, vy to hulíte bez tabáku!!" - hláška z r.2006 vychovatele a protidrogového preventisty na DDM
zdar
OrangeBud,WW,AK47,JH : až 60ti cm kytí přepnuto 12/12 pod 600W Pl ,A-Wing,greenhouse, při sklizni 115cm - palice do hloubky 55 cm salám,dalších 20 čísel řidší,zbytek holý.
pod jednou lampou byly 2 kytky......u všech výsledky skoro stejné,a to píšou o přerůstání rapidní rozdíly.
...pravda,nebylo to v hydru,ale coco
vlastní zkušenost:bylo to zbytečný,ale byl to kurva LES
...tudíž jsem zvědav jak to v tej bedýnce utlačíš ty,bez tuby se blízko nedostaneš
na ty zářivky se vyprdni,rozlož dobře světlo a bude to good.
SIMOR - v jaky bedynce?? to je mistnost chlape a kytka ma jeste moznost rust minimalne metr ale neverim ze to o tolik vyjede!! dneska udelam proplach rohozi nasadim velkou davku hnojiv na kvet at muze jit co nejdrive do palic!!
jinak co se tyce teploty mam 10 cm pod zarivkou 23C... a cooltubu uz nikdy nechci pac me je na hovno
Na palicich jsou uz male blizny, vyrobili jsme sit ktera ma srovnat vrsky do jedne roviny a nest palice ktere se tam snad co nejdrive objevy kytim se dari dobre..