Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
partnerka versus travka...věčný příběh pro všechny případy platí, že základem je tolerance a jinak o tom nemá cenu ani mluvit...
jinak má poslední partnerka byla nejprv nejprofláklejší hulič široko daleko ale pak se na to rozhodla vysrat, no a to bylo peklo nakonec jsme se rozešli(v dobrým naštěstí ), ne kvuli travce i když tam taky částečně hrála roli.. teď si pár let hulim jak chci, kdy a kde chci a nenechám se omezovat... nedávno mi svitla naděje, potkal jsem ženu kvůli který jsem byl rozhodnutej přestat si vyhulovat mozek, ale bohužel, dostal jsem košem (ne kvuli trávě-to je jinej příběh), takže pokračuju v úspěšný likvidaci mozkovejch buněk a čekám na další vhodnou holku..
.....už mi z teho jebe....
já mam taky nehulící slečnu, dřív sice pálila jak divá, ale pak měla jeden hnusnej zážitek a od tý doby si potáhla asi dvakrát, je to dva roky zpátky... eště nedavno mě za hulení dost buzerovala, ale už je to v poho, naučila se to akceptovat, já sem jí vysvětlil, že u mně je prostě to brko s kámošema jako když de ona s někym na pivko a občas už si dam fajfku třeba i v její přítomnosti... že třeba dem do lesa, tam koukáme na stromy a kocháme se přírodou a já si zapálim, abych si to líp vychutnal... prostě je to o tom, nedělat kolem hulení humbuk a snažit se tý ženský nějak dokázat, že to problém neni... ovšem u někoho se to podařit nemusí :-/
nehulicovi nevysvetlis, ze to problem neni
mne se chlapik vzdycky nasral jen kdyz jsem zmizla s kamosem a sla si zahulit
doma toleroval, ze jsem si pri knizce dala vodnici, ale nedej boze, ze jsem s kamosema vyrazila na brcko - zarlivost - zacatek konce
a on na ty kytky fakt zarlil ))))
dokonce jsme se po 5 letech dostali do faze, kdy jsem doma musela schovavat nasusene kytky ruzne po baraku, aby mi to nevyhazoval.
Nejakej rok jsem to jeste vydrzela, ale stejne jsem se nedavno radeji sbalila a odesla.
Není nad to dát si s vášní krásnou modelku, která Ti do ničeho nekecá a ještě Tě tak úžasně pobaví.
mé ženě mý hulení nevadí...seznámili jsme se na jedný takový divoký posklizňový akci...
pálíme spolu...a je to fááájn...je totiž pro mě zároveň nejlepším kamarádem
Ake mate skusenosti s navazovanim novych vztahov? Mne sa v poslednej dobe stava, ze si vzdy nazaciatku dobre rozumieme a potom ... Kedze som pomerne otvoreny clovek narovinu poviem ze rad hulim travu a tu vacsinou vznika problem. Mam taky pocit, ze vela dievcat (zien) ma k tomu velky odpor. Myslite, ze je dobre to zo zaciatku tajit a potom to naraz vybalit?
Marihuana, podla niektorych zivotny styl, ..., podla mna liek na vsetko.
rozhodne to neskrejvej... vem si, ze s ni budes mesic (nebo mnohem dyl), ona nebude mit tuseni, ze palis, ty ji uz zacnes mit fakt rad, tak to na ni vybalis a ona se zdejchne nebo te bude chtit predelavat... raci si najdi rovnou nejakou, ktera huli taky ja teda nemam co rikat, moje ona mne od huleni taky neustale zrazuje, ale uz pochopila, ze toho nenecham, tak kritizuje jenom tak aby se nereklo a aby to bylo fer, tak ja nehulim, kdyz sem s ni... a sem s ni uz pres dva roky, z cehoz vyplyva, ze kompromis je taky reseni, ale toho neni kazdej schopen
2 berrea : kamo takto to mam ted taky zarizeny, ze nesmim byt zkoureny kdyz jsem sni a je to boj ale laska je silnejsi nez jeji odpor ale zfleku bych bral nejakou peknou dredarku cu taky pali.
Jinak radofunovu problemu: rict to urcite hned protoze potom by ses mohl tezce dojebat jak ty tak slecna. (znam pripad kdy poslal KLUK jednu kamaradku do rici po 2 mesicich vztahu jen proto ze obcas hulila a nerekla mu to) Ale jsem jen teoretik, do stiku z holkama prijdu jen ve skole (kam chodim pravidelne zkoureny) a nebo v patek a sobotu vecer (v 99 pripadu ze sta skoureny) takze selekce u me odpada a slecny ktere maji zajem i o zhulence to daji znat
Edit: 2 saiklon : pokud to ma dobre schovany a nehrozi provaleni tak zatloukat zatloukat zatloukat. a jestli jsou spolu pul roku taka klape jim to tak skrin by jim vztah nemela znicit. Vim jak jsem si ja privedl domu mladou maximalne naladenou na sex a jen jsem sel čeknout kytky a trosku je postrikat. mlada se zajimala co tam vzadu delam, prisla, videla a bylo na mesic po sexu. Babi (vetsina) nechapou tu radost kterou ma kluk kdyz otevre skrin plnou krasnych opalujicich se slecen
Mam kamose, kterej je se svoji holkou asi 3-4 mesice, ma byt 3+1 a v mistnosti v chodbe rozjetej dripec na cocosu:-) samozrejme ze sme pri sestavovani a davani systemu a boxu dohrromady dbali co nejvic na maximalne odhlucnenou ventilaci, coz sme vyresili dlouhou isoflexou+ufounem 750m3h-1 - zregulovanym cca na1/2 a "sbouchnutym" drevenym boxem ve kterym je ufoun schovanej:-)) problem je v jeho hollcine, nevime proc ale je strasne proti huleni, ale celkove proti drogam, a tim hlavne myslim chlast ptz jeji mati je alkac. No a uz dva mesice se rozhoduje jestli ji to rict nebo, a jakym zpusobem. Asi pred trema dnama si uz vsimla na balkone asi trech mensich kyticek v kvetinacich, a vzala to vpohode, no ale jaxe bude tvarit na hydro - ? fakt netusi. Zaroven jaxem psal je sni uz pomalu pul rocku a docela jim to klape.
kdyz je slecna proti drogam tak bych to na ni asi nevybalil, laici mivaji dost zkresleny pohled na vec, a kdyz ji ukaze svoji laborator mohlo by to v ni vyvolat dojem velkovyrobny marihuany
a na otazky typu "Ja nebo Ganja?" se odpovida jasne ze Ganja zlato
No...hele tam asi záleží jakej postoj k tomu má ta dotyčná..setkal jsem se s mnoha holkama a asi v těch 30% jim to nevadilo,ale ostatní to odsuzovaly noted začínám s jednou krasavicí,který jsem to řekl až na třetím rande,že vcelku dost čadim a ona to vzala...vlastně to třetí rande se mě jenom ptala na věci ohledně marihuany...dosti zvědavé děvče..jinak ona sama nepije,nekouří a ani nehulí..a i tak je suprovátakže tak.