Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak mám říct přítelkyní, že hulim? ( huleni vs partnerka)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 20 21 22 23 24

Co se stane když ji s tím obeznámím
This poll is closed.
Pochopí to.... 49 49.49%
Chvilku semnou nebude mluvit, ale bude to v pořádku 23 23.23%
Dá mi ultimátum, ganja nebo ona 20 20.20%
Rozejde se semnou 7 7.07%
Total: 99 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
RASTA s.r.o
Stálý Člen

Karma uživatele RASTA s.r.o - 92% PěstitelskáKarma uživatele RASTA s.r.o - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 337

Neni jak vam ja prave tohle tema nenasel...jen nejaky rozchod bo co,ale jinak nic....asi jsem slepy chlapi...oci uz me stipou

Není nad pořádnou LARVU

RASTOVA ZAHRÁDEČKA

Old Post 12-09-2007 v 22:44 PM
RASTA s.r.o je offline   Profil uživatele RASTA s.r.o   Find more posts by RASTA s.r.o   Foto galerie člena RASTA s.r.o   Click here to Send RASTA s.r.o a Private Message   Add RASTA s.r.o to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jude
Stálý Člen

Karma uživatele jude - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 338

ja sice frajerku nemam, ale ked nejaku budem mat, tak len taku co mi to bude tolerovat

inac kamos ma a uplne kvoli nej prestal.....aj ked on moc nehulil, on len tak prilezitostne

...Say No To Hard Drugs !!!
As High As Usual

Mozno sa taka narodila...mozno je to Cernobyl

Old Post 21-02-2008 v 15:38 PM
jude je offline   Profil uživatele jude   Find more posts by jude   Foto galerie člena jude   Click here to Send jude a Private Message   Add jude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
littl_grouwr
Host

Příspěvek č. 339

partnerka versus travka...věčný příběh pro všechny případy platí, že základem je tolerance a jinak o tom nemá cenu ani mluvit...

jinak má poslední partnerka byla nejprv nejprofláklejší hulič široko daleko ale pak se na to rozhodla vysrat, no a to bylo peklo nakonec jsme se rozešli(v dobrým naštěstí ), ne kvuli travce i když tam taky částečně hrála roli.. teď si pár let hulim jak chci, kdy a kde chci a nenechám se omezovat... nedávno mi svitla naděje, potkal jsem ženu kvůli který jsem byl rozhodnutej přestat si vyhulovat mozek, ale bohužel, dostal jsem košem (ne kvuli trávě-to je jinej příběh), takže pokračuju v úspěšný likvidaci mozkovejch buněk a čekám na další vhodnou holku..
.....už mi z teho jebe....

Naposledy upravil 19-05-2008 v 14:19 PM

Old Post 19-05-2008 v 14:04 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
berrea
Stálý Člen

Karma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 340

já mam taky nehulící slečnu, dřív sice pálila jak divá, ale pak měla jeden hnusnej zážitek a od tý doby si potáhla asi dvakrát, je to dva roky zpátky... eště nedavno mě za hulení dost buzerovala, ale už je to v poho, naučila se to akceptovat, já sem jí vysvětlil, že u mně je prostě to brko s kámošema jako když de ona s někym na pivko a občas už si dam fajfku třeba i v její přítomnosti... že třeba dem do lesa, tam koukáme na stromy a kocháme se přírodou a já si zapálim, abych si to líp vychutnal... prostě je to o tom, nedělat kolem hulení humbuk a snažit se tý ženský nějak dokázat, že to problém neni... ovšem u někoho se to podařit nemusí :-/

EnPsyRo - nejlepší web o kytičkách pro všechny z nás
jungle grow 2008

Old Post 20-05-2008 v 03:03 AM
berrea je offline   Profil uživatele berrea   Find more posts by berrea   Foto galerie člena berrea   Click here to Send berrea a Private Message   Add berrea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Prdelac
Stálý Člen

Karma uživatele Prdelac - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 341

nehulicovi nevysvetlis, ze to problem neni
mne se chlapik vzdycky nasral jen kdyz jsem zmizla s kamosem a sla si zahulit
doma toleroval, ze jsem si pri knizce dala vodnici, ale nedej boze, ze jsem s kamosema vyrazila na brcko - zarlivost - zacatek konce
a on na ty kytky fakt zarlil ))))
dokonce jsme se po 5 letech dostali do faze, kdy jsem doma musela schovavat nasusene kytky ruzne po baraku, aby mi to nevyhazoval.
Nejakej rok jsem to jeste vydrzela, ale stejne jsem se nedavno radeji sbalila a odesla.

Není nad to dát si s vášní krásnou modelku, která Ti do ničeho nekecá a ještě Tě tak úžasně pobaví.

Tenhle život nechci jenom žít, já ho chci prožít.

Old Post 20-05-2008 v 07:16 AM
Prdelac je offline   Profil uživatele Prdelac   Find more posts by Prdelac   Foto galerie člena Prdelac   Click here to Send Prdelac a Private Message   Add Prdelac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 342

mé ženě mý hulení nevadí...seznámili jsme se na jedný takový divoký posklizňový akci...
pálíme spolu...a je to fááájn...je totiž pro mě zároveň nejlepším kamarádem

Old Post 20-05-2008 v 08:21 AM
brávooo
Stálý Člen

Karma uživatele brávooo - 89% PěstitelskáKarma uživatele brávooo - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 343

Ramon_Dexter
::::::tak takovou ženu ti zavidím važ si jí,-)))

Old Post 29-05-2008 v 20:31 PM
brávooo je offline   Profil uživatele brávooo   Find more posts by brávooo   Foto galerie člena brávooo   Click here to Send brávooo a Private Message   Add brávooo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
H+H
Stálý Člen

Karma uživatele H+H - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 344

Tak do hulení by se nutit nikdy nemělo .

Old Post 31-05-2008 v 21:38 PM
H+H je offline   Profil uživatele H+H   Find more posts by H+H   Foto galerie člena H+H   Click here to Send H+H a Private Message   Add H+H to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
radofun :-)
Nový Člen

Karma uživatele radofun :-) - 0% Pěstitelská

Obecné Hulenie a vztahy Příspěvek č. 345

Ake mate skusenosti s navazovanim novych vztahov? Mne sa v poslednej dobe stava, ze si vzdy nazaciatku dobre rozumieme a potom ... Kedze som pomerne otvoreny clovek narovinu poviem ze rad hulim travu a tu vacsinou vznika problem. Mam taky pocit, ze vela dievcat (zien) ma k tomu velky odpor. Myslite, ze je dobre to zo zaciatku tajit a potom to naraz vybalit?

Marihuana, podla niektorych zivotny styl, ..., podla mna liek na vsetko.

Old Post 20-08-2008 v 21:20 PM
radofun :-) je offline   Profil uživatele radofun :-)   Find more posts by radofun :-)   Foto galerie člena radofun :-)   Click here to Send radofun :-) a Private Message   Add radofun :-) to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fíďa
Nový Člen

Karma uživatele Fíďa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 346

Myslím že holka by o tom měla vědět od začátku sice to min. 30% holek odradí ale co aspoň se oddělí zrno od plev hned na začátku

Podpis? Franta lopata!

Old Post 20-08-2008 v 22:58 PM
Fíďa je offline   Profil uživatele Fíďa   Find more posts by Fíďa   Foto galerie člena Fíďa   Click here to Send Fíďa a Private Message   Add Fíďa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
berrea
Stálý Člen

Karma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 347

rozhodne to neskrejvej... vem si, ze s ni budes mesic (nebo mnohem dyl), ona nebude mit tuseni, ze palis, ty ji uz zacnes mit fakt rad, tak to na ni vybalis a ona se zdejchne nebo te bude chtit predelavat... raci si najdi rovnou nejakou, ktera huli taky ja teda nemam co rikat, moje ona mne od huleni taky neustale zrazuje, ale uz pochopila, ze toho nenecham, tak kritizuje jenom tak aby se nereklo a aby to bylo fer, tak ja nehulim, kdyz sem s ni... a sem s ni uz pres dva roky, z cehoz vyplyva, ze kompromis je taky reseni, ale toho neni kazdej schopen

EnPsyRo - nejlepší web o kytičkách pro všechny z nás
jungle grow 2008

Old Post 20-08-2008 v 23:00 PM
berrea je offline   Profil uživatele berrea   Find more posts by berrea   Foto galerie člena berrea   Click here to Send berrea a Private Message   Add berrea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wejdas
Stálý Člen

Karma uživatele Wejdas - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 348

No podle mě bys to neměl tajit, ale asi bych to neřikal při představování, aby si nemyslela že myslíš jen na hulení.

( i když zasvedcení ví že to tak je že ano )

Peace and Love

Old Post 20-08-2008 v 23:19 PM
Wejdas je offline   Profil uživatele Wejdas   Find more posts by Wejdas   Foto galerie člena Wejdas   Click here to Send Wejdas a Private Message   Add Wejdas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
digy
Stálý Člen

Karma uživatele digy - 81% PěstitelskáKarma uživatele digy - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 349

2 berrea : kamo takto to mam ted taky zarizeny, ze nesmim byt zkoureny kdyz jsem sni a je to boj ale laska je silnejsi nez jeji odpor ale zfleku bych bral nejakou peknou dredarku cu taky pali.

Jinak radofunovu problemu: rict to urcite hned protoze potom by ses mohl tezce dojebat jak ty tak slecna. (znam pripad kdy poslal KLUK jednu kamaradku do rici po 2 mesicich vztahu jen proto ze obcas hulila a nerekla mu to) Ale jsem jen teoretik, do stiku z holkama prijdu jen ve skole (kam chodim pravidelne zkoureny) a nebo v patek a sobotu vecer (v 99 pripadu ze sta skoureny) takze selekce u me odpada a slecny ktere maji zajem i o zhulence to daji znat

Edit: 2 saiklon : pokud to ma dobre schovany a nehrozi provaleni tak zatloukat zatloukat zatloukat. a jestli jsou spolu pul roku taka klape jim to tak skrin by jim vztah nemela znicit. Vim jak jsem si ja privedl domu mladou maximalne naladenou na sex a jen jsem sel čeknout kytky a trosku je postrikat. mlada se zajimala co tam vzadu delam, prisla, videla a bylo na mesic po sexu. Babi (vetsina) nechapou tu radost kterou ma kluk kdyz otevre skrin plnou krasnych opalujicich se slecen

Čo bolo to bolo , terazky som growerom.

225w CFL - hlína --> jede !
Sklenik a skromný out 07 --> sklizeno, zhuleno

Naposledy upravil digy 21-08-2008 v 08:50 AM

Old Post 21-08-2008 v 06:49 AM
digy je offline   Profil uživatele digy   Find more posts by digy   Foto galerie člena digy   Click here to Send digy a Private Message   Add digy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
saiklon
Stálý Člen

Karma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 350

tak dredarku bych ja osobne fakt nechtel!

Mam kamose, kterej je se svoji holkou asi 3-4 mesice, ma byt 3+1 a v mistnosti v chodbe rozjetej dripec na cocosu:-) samozrejme ze sme pri sestavovani a davani systemu a boxu dohrromady dbali co nejvic na maximalne odhlucnenou ventilaci, coz sme vyresili dlouhou isoflexou+ufounem 750m3h-1 - zregulovanym cca na1/2 a "sbouchnutym" drevenym boxem ve kterym je ufoun schovanej:-)) problem je v jeho hollcine, nevime proc ale je strasne proti huleni, ale celkove proti drogam, a tim hlavne myslim chlast ptz jeji mati je alkac. No a uz dva mesice se rozhoduje jestli ji to rict nebo, a jakym zpusobem. Asi pred trema dnama si uz vsimla na balkone asi trech mensich kyticek v kvetinacich, a vzala to vpohode, no ale jaxe bude tvarit na hydro - ? fakt netusi. Zaroven jaxem psal je sni uz pomalu pul rocku a docela jim to klape.

Jak byste to videli?

Old Post 21-08-2008 v 07:12 AM
saiklon je offline   Profil uživatele saiklon   Find more posts by saiklon   Foto galerie člena saiklon   Click here to Send saiklon a Private Message   Add saiklon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 351

kdyz je slecna proti drogam tak bych to na ni asi nevybalil, laici mivaji dost zkresleny pohled na vec, a kdyz ji ukaze svoji laborator mohlo by to v ni vyvolat dojem velkovyrobny marihuany
a na otazky typu "Ja nebo Ganja?" se odpovida jasne ze Ganja zlato

Old Post 21-08-2008 v 09:16 AM
Host
Host

Příspěvek č. 352

No...hele tam asi záleží jakej postoj k tomu má ta dotyčná..setkal jsem se s mnoha holkama a asi v těch 30% jim to nevadilo,ale ostatní to odsuzovaly noted začínám s jednou krasavicí,který jsem to řekl až na třetím rande,že vcelku dost čadim a ona to vzala...vlastně to třetí rande se mě jenom ptala na věci ohledně marihuany...dosti zvědavé děvče..jinak ona sama nepije,nekouří a ani nehulí..a i tak je suprovátakže tak.

Old Post 21-08-2008 v 09:30 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:05 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 20 21 22 23 24  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás