Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Grow-otazky-problemy
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
m16l1
Stálý Člen

Karma uživatele m16l1 - 89% PěstitelskáKarma uživatele m16l1 - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

s tema listama - dej sem foto, nedovedu si to predstavit

svetlo zezdola - jestli chces, klidne tam tu usporku dej, tim nic nezkazis (krome teploty, trochu totiz hreje, takze hlidat), nekteri lide davaji treba zarivky.

s vylepsovanim si pockej - az dojedes prvni grow - pak zhodnotis, co by chtelo udelat lip

Externí zvlhčovačka s neblerem

Old Post 20-05-2008 v 12:22 PM
m16l1 je offline   Profil uživatele m16l1   Find more posts by m16l1   Foto galerie člena m16l1   Click here to Send m16l1 a Private Message   Add m16l1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xoOr
Stálý Člen

Karma uživatele xoOr - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

jake zarivky ??

Old Post 20-05-2008 v 12:29 PM
xoOr je offline   Profil uživatele xoOr   Find more posts by xoOr   Foto galerie člena xoOr   Click here to Send xoOr a Private Message   Add xoOr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šnajdy
Nový Člen

Karma uživatele Šnajdy - 0% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 51

čau lidi potřeboval bych poradi mám skří o rozměrech 40*30*100 asi mám tam jednu usporku tu nejsilnější asi od philipse...a chtěl bych vědět jestli se dá něco pod tim vypěstovat,mám na zdech skříně alobal,nemám žádný větrání ani mám jen z lechka pootevřené dvířka...teplota je tam 21 až 26 stupnů... sítim 18/6 a zatim to roste...ale asi z toho nebude nic moc extra...co vy na to?nehnojim zatim,mám kristalon start a plod a květ,jenomže nevim kolik a jak často to hnojit,jinak na kytí rostou už 6 patra ale pořád mi nejde maj asi moc slabý stonky...lampu mám se stínidlem vlastnoručně vyrobenym...je od vrcholku kytí asi 15cm...

Old Post 21-05-2008 v 16:43 PM
Šnajdy je offline   Profil uživatele Šnajdy   Find more posts by Šnajdy   Foto galerie člena Šnajdy   Click here to Send Šnajdy a Private Message   Add Šnajdy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tng
Stálý Člen

Karma uživatele tng - 93% PěstitelskáKarma uživatele tng - 93% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 52

citace:
Původní příspěvek od Šnajdy
čau lidi potřeboval bych poradi mám skří o rozměrech 40*30*100 asi mám tam jednu usporku tu nejsilnější asi od philipse...a chtěl bych vědět jestli se dá něco pod tim vypěstovat,mám na zdech skříně alobal,nemám žádný větrání ani mám jen z lechka pootevřené dvířka...teplota je tam 21 až 26 stupnů... sítim 18/6 a zatim to roste...ale asi z toho nebude nic moc extra...co vy na to?nehnojim zatim,mám kristalon start a plod a květ,jenomže nevim kolik a jak často to hnojit,jinak na kytí rostou už 6 patra ale pořád mi nejde maj asi moc slabý stonky...lampu mám se stínidlem vlastnoručně vyrobenym...je od vrcholku kytí asi 15cm...

Nespamuj svou otázkou celý fórum ! FAQ !

Old Post 21-05-2008 v 17:48 PM
tng je offline   Profil uživatele tng   Find more posts by tng   Foto galerie člena tng   Click here to Send tng a Private Message   Add tng to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tng! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xoOr
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

more co znamena nejsilnejsi usporka ? - pod tim nic nevypestujes, driv jsem zkousel halogen 100w a prd, 8g sucheho 1 kytka takze je to na 0 !

a co my pises do threadu si spad ze stromu ne ?

Old Post 22-05-2008 v 09:05 AM
xoOr je offline   Profil uživatele xoOr   Find more posts by xoOr   Foto galerie člena xoOr   Click here to Send xoOr a Private Message   Add xoOr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
clinic
Stálý Člen

Karma uživatele clinic - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

zdarec potřeboval bych poradit jak zapojit elekt. do ufa: z 230 vedou hnědý,modrý,žlutozelená a v ufu je svorka ze 2 černýma?(kdyžtak vyfotim)jsem na elekt. jitrnica dík

1

Old Post 24-05-2008 v 00:34 AM
clinic je offline   Profil uživatele clinic   Find more posts by clinic   Foto galerie člena clinic   Click here to Send clinic a Private Message   Add clinic to your buddy list     Navštiv homepage uživatele clinic! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

citace:
Původní příspěvek od clinic
zdarec potřeboval bych poradit jak zapojit elekt. do ufa: z 230 vedou hnědý,modrý,žlutozelená a v ufu je svorka ze 2 černýma?(kdyžtak vyfotim)jsem na elekt. jitrnica dík

připoj na svorky hnědý a modrý. Nicméně to raději nafoť, možná tam bude záležet na polaritě zapojení kvůli kondenzátoru

Kuřákova plíce

1. Profi-racer trolejbusového autokrosu
  2. Soutěž o největšího populistu vrcholí, známe jednoho z favoritů

You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.

Old Post 24-05-2008 v 00:43 AM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xoOr
Stálý Člen

Příspěvek č. 56

tak dodavam m16l1, pred dvouma tejdama 3. jsem prepnul na 12/12, byly v te dobe tak 23-27cm - dneska je 26. a ty 2 nejvetsi sou 90cm - nejmensi 50, stredek tak 60-80... kamo nechapu to jak se mohly za 2 tejdny tolik vytahnout, stonky jsou velmi silne az na 1-2 kytky stech 12 co vevnitr mam, lampu uz muzu vythnou tak 10 cm coz je malo na ty 90.. skrin je 140
nevis jestli je muzu tak 60° ohnout ? nevim co mam udelat, ale jesti porostou jeste 5-10cm tak asi schorej uz tedka je nahore u nich 31°... coz je jeste v poho.. ale uz jsou navyssce vybojky ze strany...

kamo vis neco ?

Old Post 26-05-2008 v 18:35 PM
brin
Stálý Člen

Karma uživatele brin - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

ohybej jako divej...

Old Post 26-05-2008 v 19:16 PM
brin je offline   Profil uživatele brin   Find more posts by brin   Foto galerie člena brin   Click here to Send brin a Private Message   Add brin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lamater
Stálý Člen

Karma uživatele lamater - 93% PěstitelskáKarma uživatele lamater - 93% PěstitelskáKarma uživatele lamater - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

Ohejbej jak divej nic jinyho uz by jsi nemel delat pokud jsou uz nakvetly a tp by po 23 dnech uz mely byt. Rust by se mel pomalu zastavit, ale 5-10 cm jeste mozna udelaj, snaz se ty nejvetsi stahnout bliz tem malym, pouzij kolinka, zavazicka, provazky vse co sezenes, kdyz se ti to nahodou zlomi tak to hlavne neodtrhavej dokaze to neskutecnym zpusobem srust i kdyz tam zbyva jen vlasek, pak tomu jen udelas "dlahu" a ono to sroste zpatky.

NLite125W Extreme SOG

Wick System

Old Post 26-05-2008 v 19:18 PM
lamater je offline   Profil uživatele lamater   Find more posts by lamater   Foto galerie člena lamater   Click here to Send lamater a Private Message   Add lamater to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xoOr
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

okay, tak to je fakt mazes stim zlomenim, bez prdele ?

Old Post 26-05-2008 v 20:22 PM
brin
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

JJ konopi je plevel, vydrzi hodne, nemusi se to ani moc látat

Old Post 26-05-2008 v 20:32 PM
brin je offline   Profil uživatele brin   Find more posts by brin   Foto galerie člena brin   Click here to Send brin a Private Message   Add brin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xoOr
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

dotaz - hnojim jen advanced natural power - bloom excellerator

muzu to mixovat s "carbo load" ? - gluckose 45 % - xylose 45% arbinose 15% maltose 5 % a "bad bloom" fosfor 39% k20 25 %??

v kvetinacich mam takovy maly musky, je to skodlivy ?

Old Post 26-05-2008 v 21:47 PM
brin
Stálý Člen

Příspěvek č. 62

Jsou to octomilky ppodobne vcelku neškodné. Jinak k tomu mixování, myslím že klidně můžeš, ale na 100% to nevím.

Old Post 26-05-2008 v 22:23 PM
xoOr
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

malej dotazek jeste, prezijou 34° ? - je tam hrozny vedro od vcerejska to take asi kvuli pocasi... noc 20- 22 - den 27-34° to by melo jit ne ? - pokvete mi to stejne dobre i kdyz budou dost ohli a svazany ??

mam dost problemy s vodou, je moc tvrda... muzu treba taky nekdy zalejt levnou mineralkou bez bublinek ? mame asi 30l doma, takze v poho

dest je stejnak nejlepsi ne ? proste si asi necham naprset do kyblu a pak budu lejt tim, jakej napad je lepsi ?

cus a dik

Old Post 27-05-2008 v 09:33 AM
brin
Stálý Člen

Příspěvek č. 64

Lepsi ohly a svazany než upečeny a vyschly... Ta minerálka by šla, dešťovku bych moc nepoužíval, často je kyselá...

Old Post 27-05-2008 v 09:37 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:38 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás