Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
s tema listama - dej sem foto, nedovedu si to predstavit
svetlo zezdola - jestli chces, klidne tam tu usporku dej, tim nic nezkazis (krome teploty, trochu totiz hreje, takze hlidat), nekteri lide davaji treba zarivky.
s vylepsovanim si pockej - az dojedes prvni grow - pak zhodnotis, co by chtelo udelat lip
čau lidi potřeboval bych poradi mám skří o rozměrech 40*30*100 asi mám tam jednu usporku tu nejsilnější asi od philipse...a chtěl bych vědět jestli se dá něco pod tim vypěstovat,mám na zdech skříně alobal,nemám žádný větrání ani mám jen z lechka pootevřené dvířka...teplota je tam 21 až 26 stupnů... sítim 18/6 a zatim to roste...ale asi z toho nebude nic moc extra...co vy na to?nehnojim zatim,mám kristalon start a plod a květ,jenomže nevim kolik a jak často to hnojit,jinak na kytí rostou už 6 patra ale pořád mi nejde maj asi moc slabý stonky...lampu mám se stínidlem vlastnoručně vyrobenym...je od vrcholku kytí asi 15cm...
Původní příspěvek od Šnajdy čau lidi potřeboval bych poradi mám skří o rozměrech 40*30*100 asi mám tam jednu usporku tu nejsilnější asi od philipse...a chtěl bych vědět jestli se dá něco pod tim vypěstovat,mám na zdech skříně alobal,nemám žádný větrání ani mám jen z lechka pootevřené dvířka...teplota je tam 21 až 26 stupnů... sítim 18/6 a zatim to roste...ale asi z toho nebude nic moc extra...co vy na to?nehnojim zatim,mám kristalon start a plod a květ,jenomže nevim kolik a jak často to hnojit,jinak na kytí rostou už 6 patra ale pořád mi nejde maj asi moc slabý stonky...lampu mám se stínidlem vlastnoručně vyrobenym...je od vrcholku kytí asi 15cm...
zdarec potřeboval bych poradit jak zapojit elekt. do ufa: z 230 vedou hnědý,modrý,žlutozelená a v ufu je svorka ze 2 černýma?(kdyžtak vyfotim)jsem na elekt. jitrnica dík
Původní příspěvek od clinic zdarec potřeboval bych poradit jak zapojit elekt. do ufa: z 230 vedou hnědý,modrý,žlutozelená a v ufu je svorka ze 2 černýma?(kdyžtak vyfotim)jsem na elekt. jitrnica dík
připoj na svorky hnědý a modrý. Nicméně to raději nafoť, možná tam bude záležet na polaritě zapojení kvůli kondenzátoru
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
tak dodavam m16l1, pred dvouma tejdama 3. jsem prepnul na 12/12, byly v te dobe tak 23-27cm - dneska je 26. a ty 2 nejvetsi sou 90cm - nejmensi 50, stredek tak 60-80... kamo nechapu to jak se mohly za 2 tejdny tolik vytahnout, stonky jsou velmi silne az na 1-2 kytky stech 12 co vevnitr mam, lampu uz muzu vythnou tak 10 cm coz je malo na ty 90.. skrin je 140
nevis jestli je muzu tak 60° ohnout ? nevim co mam udelat, ale jesti porostou jeste 5-10cm tak asi schorej uz tedka je nahore u nich 31°... coz je jeste v poho.. ale uz jsou navyssce vybojky ze strany...
Ohejbej jak divej nic jinyho uz by jsi nemel delat pokud jsou uz nakvetly a tp by po 23 dnech uz mely byt. Rust by se mel pomalu zastavit, ale 5-10 cm jeste mozna udelaj, snaz se ty nejvetsi stahnout bliz tem malym, pouzij kolinka, zavazicka, provazky vse co sezenes, kdyz se ti to nahodou zlomi tak to hlavne neodtrhavej dokaze to neskutecnym zpusobem srust i kdyz tam zbyva jen vlasek, pak tomu jen udelas "dlahu" a ono to sroste zpatky.
malej dotazek jeste, prezijou 34° ? - je tam hrozny vedro od vcerejska to take asi kvuli pocasi... noc 20- 22 - den 27-34° to by melo jit ne ? - pokvete mi to stejne dobre i kdyz budou dost ohli a svazany ??
mam dost problemy s vodou, je moc tvrda... muzu treba taky nekdy zalejt levnou mineralkou bez bublinek ? mame asi 30l doma, takze v poho
dest je stejnak nejlepsi ne ? proste si asi necham naprset do kyblu a pak budu lejt tim, jakej napad je lepsi ?