Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kdy vysadit ven?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 26 27 28 29 30 »

dozrajou?
This poll is closed.
jasně že jo 7 100.00%
ani náhodou vole 0 0%
Total: 7 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
gantali
Stálý Člen

Karma uživatele gantali - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 433

já nikde nespěchám,ješte mám čas takový měsíc,ale už pomalu budu nakupovat a přpravovat.

Chceš-li ztratit přítele, půjč mu peníze

Old Post 10-04-2008 v 22:12 PM
gantali je offline   Profil uživatele gantali   Find more posts by gantali   Foto galerie člena gantali   Click here to Send gantali a Private Message   Add gantali to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
VKFR
Stálý Člen

Karma uživatele VKFR - 80% PěstitelskáKarma uživatele VKFR - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 434

vidim to ke konci dubna, pocasi je nejaky divoky.. bych se ani nedivil ze v kvetnu pridou jeste ranni mraziky, chtelo by to vyslechtit nejakou supr odolnou odrudu, ktera bude odolavat hlavne plisnim par tydnu pred sklizni kdy pocasi poslednich par let taky nejak nevichazi

pestoval sem venku "uspesne" ale prace mi krati cas a venku uz nejak nestiham. Tak sem se prestehoval domu

https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=26331&pagenumber=5

Old Post 11-04-2008 v 07:02 AM
VKFR je offline   Profil uživatele VKFR   Find more posts by VKFR   Foto galerie člena VKFR   Click here to Send VKFR a Private Message   Add VKFR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bomboliny
Stálý Člen

Karma uživatele bomboliny - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 435

ja jsem dneska uz zacal klicit 1 davku....,dam to tak na zacatku kvetna ven kdyz dude pocasi v pohodee

Old Post 12-04-2008 v 09:29 AM
bomboliny je offline   Profil uživatele bomboliny   Find more posts by bomboliny   Foto galerie člena bomboliny   Click here to Send bomboliny a Private Message   Add bomboliny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
_Dr.Skunk_
Stálý Člen

Karma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 436

ja taky koumu ze uz hodim prvnich par jemen naklicit...myslite ze uz je ten spravny cas??? taky me zajima nevite jestli uz je vysazena kukurice...

Old Post 12-04-2008 v 12:08 PM
_Dr.Skunk_ je offline   Profil uživatele _Dr.Skunk_   Find more posts by _Dr.Skunk_   Foto galerie člena _Dr.Skunk_   Click here to Send _Dr.Skunk_ a Private Message   Add _Dr.Skunk_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jura bbb
Stálý Člen

Karma uživatele Jura bbb - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 437

ja se chystam vysadit tak cca za dva týdny (podle počasí)
a jesly se nemílím tak kukuřice se vysazuje aš pozděj ale nevim

Neberte život moc vážně stejně z něj nevyvázneme živí

kytky pro tento rok

moje kytky pro rok 2008

Old Post 12-04-2008 v 13:57 PM
Jura bbb je offline   Profil uživatele Jura bbb   Find more posts by Jura bbb   Foto galerie člena Jura bbb   Click here to Send Jura bbb a Private Message   Add Jura bbb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
expiry_date1
Stálý Člen

Karma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 438

citace:
Původní příspěvek od _Dr.Skunk_
ja taky koumu ze uz hodim prvnich par jemen naklicit...myslite ze uz je ten spravny cas??? taky me zajima nevite jestli uz je vysazena kukurice...

som niekde cital, ze kukuricu v urcitej faze rastu niecim striekaju, co vraj konopka nerozdycha. Takze radsej pockaj, alebo to hod inde.

Jak na houbičky
pestovanie psilocybínových hríbikov - návody
HPS 70W,pokus o porovnanie s CFL 90W
Nová skriňa 150W HPS
Marihuana fakt spôsobuje závislosť........na jej pestovaní!

Old Post 12-04-2008 v 17:16 PM
expiry_date1 je offline   Profil uživatele expiry_date1   Find more posts by expiry_date1   Foto galerie člena expiry_date1   Click here to Send expiry_date1 a Private Message   Add expiry_date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Homer Jay
Stálý Člen

Karma uživatele Homer Jay - 65% PěstitelskáKarma uživatele Homer Jay - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 439

Už se to blížííííí.

Včeličky,bzzzzum.

Débil je efujemismus od na hlavu padený.

Old Post 13-04-2008 v 07:43 AM
Homer Jay je offline   Profil uživatele Homer Jay   Find more posts by Homer Jay   Foto galerie člena Homer Jay   Click here to Send Homer Jay a Private Message   Add Homer Jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pacos1
Stálý Člen

Karma uživatele pacos1 - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 440

Já už to mám tejden venku 30 no name a 1 bluewelweta a drží se a rostou takže do konce dubna to chci rozšířit o white widow,jack herer,white riussian,durbam,nebula a hashberry třeba se naskytne něco i jinýho pěstu zdar - čím doporučíte hnojit chci zkusit guano

Old Post 14-04-2008 v 13:22 PM
pacos1 je offline   Profil uživatele pacos1   Find more posts by pacos1   Foto galerie člena pacos1   Click here to Send pacos1 a Private Message   Add pacos1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Specnaz
Stálý Člen

Karma uživatele Specnaz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 441

Momentálne si pújdu jen připravit místečka na sazení zatím se kitkám daří za oknem at si holky rostou a ven až začátkem kvetna času bude dost.

punker

Old Post 15-04-2008 v 17:45 PM
Specnaz je offline   Profil uživatele Specnaz   Find more posts by Specnaz   Foto galerie člena Specnaz   Click here to Send Specnaz a Private Message   Add Specnaz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eMBi
Nový Člen

Karma uživatele eMBi - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 442

Koukám, že je to tady většinou samej nedočkavec:-)
Já sázím až 1.června. Není to z mojí hlavy, vyčetl jsem to na weedfarmer.com, odzkoušel a od té doby se toho držím.
O co jde? Rostlinám vysazeným hodně brzo na jaře bude trvat podstatně dýl, než začnou kvést, protože když jsou na vrcholu vegetační periody sluneční cykly jsou pořád ještě delší a delší (až do 21.června). Rostlina tak přejde na květ až někdy v půlce, nebo koncem srpna, takže rostliny pak sice budou větší, ale díky tomu, že u nás slunce už koncem srpna a v září nemá potřebnou sílu, budou palice znatelně menší, slabší a s nižším výnosem.
Naopak rostlina, vysazená až 1. června stihne do slunovratu narůst na nějakých 30 čísel a pak zjistí, že něco není v pořádku, protože je na začátku vegetace a místo aby slunce bylo víc a víc se fotoperioda snižuje. Takže je chudinka totálně zmatená a reaguje tak, že zintenzivní růst a hlavně - přejde na květ! Díky tomu, že v tomto období má slunce největší "sílu" jsou pak ve finále později vysazené rostliny silnější, s mnohem větším výnosem a paradoxně i sklizeň nastává dřív!!

Old Post 17-04-2008 v 18:11 PM
eMBi je offline   Profil uživatele eMBi   Find more posts by eMBi   Foto galerie člena eMBi   Click here to Send eMBi a Private Message   Add eMBi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
expiry_date1
Stálý Člen

Karma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 443

citace:
Původní příspěvek od eMBi
Já sázím až 1.června. Není to z mojí hlavy, vyčetl jsem to na weedfarmer.com, odzkoušel a od té doby se toho držím.
O co jde? Rostlinám vysazeným hodně brzo na jaře bude trvat podstatně dýl, než začnou kvést, protože když jsou na vrcholu vegetační periody sluneční cykly jsou pořád ještě delší a delší (až do 21.června). Rostlina tak přejde na květ až někdy v půlce, nebo koncem srpna, takže rostliny pak sice budou větší, ale díky tomu, že u nás slunce už koncem srpna a v září nemá potřebnou sílu, budou palice znatelně menší, slabší a s nižším výnosem.
Naopak rostlina, vysazená až 1. června stihne do slunovratu narůst na nějakých 30 čísel a pak zjistí, že něco není v pořádku, protože je na začátku vegetace a místo aby slunce bylo víc a víc se fotoperioda snižuje. Takže je chudinka totálně zmatená a reaguje tak, že zintenzivní růst a hlavně - přejde na květ! Díky tomu, že v tomto období má slunce největší "sílu" jsou pak ve finále později vysazené rostliny silnější, s mnohem větším výnosem a paradoxně i sklizeň nastává dřív!!

A ako dlho to už takto praktizuješ? Takže podľa toho, keď je rastlinka dlho na raste tak nejako pomalšie reaguje na svetelnú periódu? Mohlo by to tak byť, znie to fajn, len celkom nechápem, prečo jedna zareaguje skôr ako druhá, teda, či je to spôsobené iba tým stresom.Ale určite vyskúšam, dám klony a s odstupom. Ale skôr ak začiatkom mája ich von nedám, v Tatrách je trochu drsnejšie počasie a načo rastlinky stresovať teplotnými šokmi hneď od mlada . V tomto by som videl trochu nevýhodu veľmi skorého sadenia - teplotné šoky v mladosti

Jak na houbičky
Nová skriňa 150W HPS

Old Post 17-04-2008 v 18:22 PM
expiry_date1 je offline   Profil uživatele expiry_date1   Find more posts by expiry_date1   Foto galerie člena expiry_date1   Click here to Send expiry_date1 a Private Message   Add expiry_date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eMBi
Nový Člen

Karma uživatele eMBi - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 444

Letos to bude čtvrtá sezona a maximální spokojenost.
Že mladá rostlina reaguje rychle na změnu fotoperiody chápu (u indoor taky stačí 14 dní a kvete), spíš mi není moc jasný, proč to dospělé rostlině trvá tak dlouho. Hlavní ale je že to funguje :-)

Old Post 17-04-2008 v 18:41 PM
eMBi je offline   Profil uživatele eMBi   Find more posts by eMBi   Foto galerie člena eMBi   Click here to Send eMBi a Private Message   Add eMBi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HighToDeath
Stálý Člen

Karma uživatele HighToDeath - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 445

Mě už samo něco vyrostlo po Velikonocích (vypadané semínka z minulého roku, takhle se mi vyselo už potřetí ), a dnes jsem dostala nějaká nová semínka od bratránka, ale ty dám nejdřív do kelímků...
A přes kámoše mám "objednaný" řízek bílého nosorožce... Jen tak mimochodem, co si o tomto druhu myslíte?? Pro mě je nový
Tak ať žije sázení

Old Post 17-04-2008 v 18:46 PM
HighToDeath je offline   Profil uživatele HighToDeath   Find more posts by HighToDeath   Foto galerie člena HighToDeath   Click here to Send HighToDeath a Private Message   Add HighToDeath to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
expiry_date1
Stálý Člen

Příspěvek č. 446

citace:
Původní příspěvek od HighToDeath
Mě už samo něco vyrostlo po Velikonocích (vypadané semínka z minulého roku, takhle se mi vyselo už potřetí ), a dnes jsem dostala nějaká nová semínka od bratránka, ale ty dám nejdřív do kelímků...
A přes kámoše mám "objednaný" řízek bílého nosorožce... Jen tak mimochodem, co si o tomto druhu myslíte?? Pro mě je nový
Tak ať žije sázení

Aká náhoda, akurát si pozerám thread od Králíčka a tam white rhino:
https://grower.cz/forum/showthread.p...90675#post90675
Sám som ho nešiel, ale keď si tu prejdeš pár threadov, tak sa o ňom dozvieš veľa

Jak na houbičky
Nová skriňa 150W HPS

Old Post 17-04-2008 v 19:54 PM
Hanos
Stálý Člen

Karma uživatele Hanos - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 447

citace:
Původní příspěvek od expiry_date1

som niekde cital, ze kukuricu v urcitej faze rastu niecim striekaju, co vraj konopka nerozdycha. Takze radsej pockaj, alebo to hod inde.

Kukuřice se(u nás) většinou sadí okolo 2. poloviny května, Postřik se provádí, když má kukuřice 10- 15cm -to je tak před polovinou června. Záleží taky na počasí a na odrůdě kukuřice.
Takže pokud se chytsáte sadit do kukuřice, doporučujuji dát klíčit semínka nejdříve v polovině května (pokud pak nechcete po poli litat s pulmetrovýma kytkama). Do pole zasadit, když má kukuřice aspoň kolem 20cm (minimálně polovina června). Sklizeň kukuřice = konec září až ???
Data jsem uvedl jen přibližně, podle různých okolností se mohou trochu lišit.

Naposledy upravil Hanos 19-04-2008 v 15:53 PM

Old Post 19-04-2008 v 15:32 PM
Hanos je offline   Profil uživatele Hanos   Find more posts by Hanos   Foto galerie člena Hanos   Click here to Send Hanos a Private Message   Add Hanos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanos
Stálý Člen

Karma uživatele Hanos - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 448

citace:
Původní příspěvek od eMBi

Potvrzuji, taky to mám vyzkoušeno. Výmysl to rozhodně není! Přišel jsem na to náhodou. Sadil jsem(NO NAME) na přelomu května a června. Při sklizni z toho byly krásné keříky(zastřihnuto FIM technikou) asi 150cm vysoké. Palice mohutné -nadprůměrný výnos vzhledem k velikosti kytek, sklizeň = polovina září (myslím že 10.záři)
=>Opravdu není kam spěchat.

Naposledy upravil Hanos 19-04-2008 v 16:06 PM

Old Post 19-04-2008 v 15:42 PM
Hanos je offline   Profil uživatele Hanos   Find more posts by Hanos   Foto galerie člena Hanos   Click here to Send Hanos a Private Message   Add Hanos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:56 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 26 27 28 29 30 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás