Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
14dní a první várka de ať si říkáte co chcete. Vím že by se to nemělo sázet brzo, ale já mám chutě sázet tak od ledna a sem rád že nemám za oknem metrový křoví...
Včeličky,bzzzzum.
Débil je efujemismus od na hlavu padený.
Tady ještě něco to bylo focceno 4 dubna 2007 na mém okně první fotka a druhá byla focena kolem 18 dubna 2007.a potom jsem tam měl akorát velký křoví a bylo to šíleně vydět tak letos radši pozdějc mno něž aby zase na to každej čumnělll
včera jsem zasadil sazeničky předpěstované ze semínek ve víře, že teplota už neklene pod nulu. a teď koukám na předpověď - zítra v noci hrozí až - 4 st. Přežijí to? někde jsem četl, že malé rostlinky mrazíky ustojí, větší ne - je to pravda?
díky za názory
Původní příspěvek od cernymi včera jsem zasadil sazeničky předpěstované ze semínek ve víře, že teplota už neklene pod nulu. a teď koukám na předpověď - zítra v noci hrozí až - 4 st. Přežijí to? někde jsem četl, že malé rostlinky mrazíky ustojí, větší ne - je to pravda?
díky za názory
to spíš naopak.
já se vám lidi divím!!!kdo vystartuje předčasně, v cíly stejně dřív nebude. otázka je spíš, jestli tam vůbec dojede.
Já jsem dal dneska naklíčit první várku semínek. Zatím poměrně spokojeně chytají bronz za oknem a později je ještě čeká rozmazlování v květináčcích než půjdou do "divoké" přírody
Mír s Váma.
Kdykoliv, kdy chceš, seš volnej jak pták.
Jan Werich
Dal jsem klčit semena 26.3 ted jsou asi 10cm velký samozřjmě za oknem pak mám za oknem Bluewelwet sehnal jsem jen 2řezi tak doufám že se mě udrží na další zpěchat nebudu doufám že bude dobrý počasí a vděl bych to na konec dubna spíš střed května out zdar a at se daří
Jo chlapci tak si myslím že by se ještě mělo chvilku počkat.tetka jsem dojel z práce a jukám na teploměr jak divej a ono tam -5 stůpnů tak nevím nevím a navíc tady ještě u nás sněžilo sice to je na vysočině ale stejně tak nevím .Zatim zdarec
ja jsem venku jeste nepěstil a odhodlavam se k tomu uvidim :-) ale jinak mam nejaky indory ale myslim že ven pujdou taky nejakej no name skun a ww ale sázel bych tak za tejden až 2
stihnem este dat dozeme tento rok ked idem objednavat z nirvany estelen buduci tyzden to je 15.4. a chystam sa to predpestovat pod lampou, lebo dnes jak som hladal fleka kde zasadim som zistil ze uz to malo 2 tyzdne rast