Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kdy vysadit ven?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 25 26 27 28 29 »

dozrajou?
This poll is closed.
jasně že jo 7 100.00%
ani náhodou vole 0 0%
Total: 7 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Homer Jay
Stálý Člen

Karma uživatele Homer Jay - 65% PěstitelskáKarma uživatele Homer Jay - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 417

14dní a první várka de ať si říkáte co chcete. Vím že by se to nemělo sázet brzo, ale já mám chutě sázet tak od ledna a sem rád že nemám za oknem metrový křoví...

Včeličky,bzzzzum.

Débil je efujemismus od na hlavu padený.

Old Post 06-04-2008 v 20:38 PM
Homer Jay je offline   Profil uživatele Homer Jay   Find more posts by Homer Jay   Foto galerie člena Homer Jay   Click here to Send Homer Jay a Private Message   Add Homer Jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tharius
Nový Člen

Karma uživatele Tharius - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 418

Ja uz mam predpesteny,ted uz jenom aby se to pocasi trosku vylepsilo,zatim to stoji za...

Old Post 06-04-2008 v 21:28 PM
Tharius je offline   Profil uživatele Tharius   Find more posts by Tharius   Foto galerie člena Tharius   Click here to Send Tharius a Private Message   Add Tharius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 419

Tady ještě něco to bylo focceno 4 dubna 2007 na mém okně první fotka a druhá byla focena kolem 18 dubna 2007.a potom jsem tam měl akorát velký křoví a bylo to šíleně vydět tak letos radši pozdějc mno něž aby zase na to každej čumnělll

Old Post 06-04-2008 v 23:55 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cernymi
Stálý Člen

Karma uživatele cernymi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 420

včera jsem zasadil sazeničky předpěstované ze semínek ve víře, že teplota už neklene pod nulu. a teď koukám na předpověď - zítra v noci hrozí až - 4 st. Přežijí to? někde jsem četl, že malé rostlinky mrazíky ustojí, větší ne - je to pravda?
díky za názory

Old Post 07-04-2008 v 01:26 AM
cernymi je offline   Profil uživatele cernymi   Find more posts by cernymi   Foto galerie člena cernymi   Click here to Send cernymi a Private Message   Add cernymi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tayem de Tox
Stálý Člen

Karma uživatele Tayem de Tox - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 421

citace:
Původní příspěvek od cernymi
včera jsem zasadil sazeničky předpěstované ze semínek ve víře, že teplota už neklene pod nulu. a teď koukám na předpověď - zítra v noci hrozí až - 4 st. Přežijí to? někde jsem četl, že malé rostlinky mrazíky ustojí, větší ne - je to pravda?
díky za názory

to spíš naopak.
já se vám lidi divím!!!kdo vystartuje předčasně, v cíly stejně dřív nebude. otázka je spíš, jestli tam vůbec dojede.

grower.cz resident (since 2006) JOINTS ORTHODOX!

Grower doporučuje deTOX! OUT2006 i OUT2007
Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009

Old Post 07-04-2008 v 08:25 AM
Tayem de Tox je offline   Profil uživatele Tayem de Tox   Find more posts by Tayem de Tox   Foto galerie člena Tayem de Tox   Click here to Send Tayem de Tox a Private Message   Add Tayem de Tox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hal9000
Stálý Člen

Karma uživatele hal9000 - 68% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 422

mno nevik kdy dám naklíčit ale ven půjdou tak začátkem června :-) z minulých let, tohle bylo to nejlepší, menší košatější rostlinky.

syntax error

Jedna osmina mého outdooru

Old Post 07-04-2008 v 12:25 PM
hal9000 je offline   Profil uživatele hal9000   Find more posts by hal9000   Foto galerie člena hal9000   Click here to Send hal9000 a Private Message   Add hal9000 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hal9000! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nuclear
Stálý Člen

Karma uživatele Nuclear - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 423

Chystám se vysadit partyzánský outdoor koncem dubna, a to jen proto, že letos situace nedovolí předklíčit semena, jinak bych sadil později.

Born free

Old Post 07-04-2008 v 16:12 PM
Nuclear je offline   Profil uživatele Nuclear   Find more posts by Nuclear   Foto galerie člena Nuclear   Click here to Send Nuclear a Private Message   Add Nuclear to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Grove.Tekk
Stálý Člen

Karma uživatele Grove.Tekk - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 424

cus growers ja sem dneska vydsadil :-) sice prsi a trochu fouka ale poroste to :-) kamosovvi to uz roste

Old Post 07-04-2008 v 16:23 PM
Grove.Tekk je offline   Profil uživatele Grove.Tekk   Find more posts by Grove.Tekk   Foto galerie člena Grove.Tekk   Click here to Send Grove.Tekk a Private Message   Add Grove.Tekk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hawke
Stálý Člen

Karma uživatele Hawke - 84% PěstitelskáKarma uživatele Hawke - 84% PěstitelskáKarma uživatele Hawke - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 425

Já jsem dal dneska naklíčit první várku semínek. Zatím poměrně spokojeně chytají bronz za oknem a později je ještě čeká rozmazlování v květináčcích než půjdou do "divoké" přírody

Mír s Váma.

Kdykoliv, kdy chceš, seš volnej jak pták.
Jan Werich

!!! GardenGrow 2008 !!! - Nejvhodnější stát na pěstění - Násilí = SHIT! - Účinnost ganjové masti - Kouřit či nekouřit ?

Old Post 07-04-2008 v 16:31 PM
Hawke je offline   Profil uživatele Hawke   Find more posts by Hawke   Foto galerie člena Hawke   Click here to Send Hawke a Private Message   Add Hawke to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pacos1
Stálý Člen

Karma uživatele pacos1 - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 426

Dal jsem klčit semena 26.3 ted jsou asi 10cm velký samozřjmě za oknem pak mám za oknem Bluewelwet sehnal jsem jen 2řezi tak doufám že se mě udrží na další zpěchat nebudu doufám že bude dobrý počasí a vděl bych to na konec dubna spíš střed května out zdar a at se daří

Old Post 07-04-2008 v 16:38 PM
pacos1 je offline   Profil uživatele pacos1   Find more posts by pacos1   Foto galerie člena pacos1   Click here to Send pacos1 a Private Message   Add pacos1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 427

Jo chlapci tak si myslím že by se ještě mělo chvilku počkat.tetka jsem dojel z práce a jukám na teploměr jak divej a ono tam -5 stůpnů tak nevím nevím a navíc tady ještě u nás sněžilo sice to je na vysočině ale stejně tak nevím .Zatim zdarec

Old Post 07-04-2008 v 22:30 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zombaj
Stálý Člen

Karma uživatele Zombaj - 87% PěstitelskáKarma uživatele Zombaj - 87% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 428

ja jsem venku jeste nepěstil a odhodlavam se k tomu uvidim :-) ale jinak mam nejaky indory ale myslim že ven pujdou taky nejakej no name skun a ww ale sázel bych tak za tejden až 2

Have fun Indor

NFT na koleni
pjestujte pro radost a zážitky a ne pro peníze :-) vždyť tu jsme jen jednou a každej usměv je peknej a sorry za pravopis :-o

Naposledy upravil Zombaj 08-04-2008 v 01:35 AM

Old Post 08-04-2008 v 01:28 AM
Zombaj je offline   Profil uživatele Zombaj   Find more posts by Zombaj   Foto galerie člena Zombaj   Click here to Send Zombaj a Private Message   Add Zombaj to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zombaj! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zombaj
Stálý Člen

Karma uživatele Zombaj - 87% PěstitelskáKarma uživatele Zombaj - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 429

dneska jsem dal babče ven kytí na masti tam uvidim jak poroste :-)

Have fun Indor

NFT na koleni
pjestujte pro radost a zážitky a ne pro peníze :-) vždyť tu jsme jen jednou a každej usměv je peknej a sorry za pravopis :-o

Old Post 08-04-2008 v 20:35 PM
Zombaj je offline   Profil uživatele Zombaj   Find more posts by Zombaj   Foto galerie člena Zombaj   Click here to Send Zombaj a Private Message   Add Zombaj to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zombaj! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Onyx
Stálý Člen

Karma uživatele Onyx - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 430

ja som chcel spravit priesady uz dnes ale zistil som ze nemam zem tak to bude musiet este den,dva pockat ale tesim sa strasneeeee

Old Post 09-04-2008 v 12:19 PM
Onyx je offline   Profil uživatele Onyx   Find more posts by Onyx   Foto galerie člena Onyx   Click here to Send Onyx a Private Message   Add Onyx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zombaj
Stálý Člen

Příspěvek č. 431

to každej hlavne na ten podzim

Have fun Indor

NFT na koleni

Old Post 09-04-2008 v 16:47 PM
Starec
Nový Člen

Karma uživatele Starec - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 432

stihnem este dat dozeme tento rok ked idem objednavat z nirvany estelen buduci tyzden to je 15.4. a chystam sa to predpestovat pod lampou, lebo dnes jak som hladal fleka kde zasadim som zistil ze uz to malo 2 tyzdne rast

Old Post 10-04-2008 v 22:04 PM
Starec je offline   Profil uživatele Starec   Find more posts by Starec   Foto galerie člena Starec   Click here to Send Starec a Private Message   Add Starec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:54 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 25 26 27 28 29 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás