Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Máš to pěkný, ale mám pocit, žes to mohl prostříhat trošku míň, připadá mi to oholený dost rázně. Tím vytváříš kytkám dost stresu protože je zbavuješ zásobáren živin, které se pak oni snaží vytvářet znovu (když to uděláš brzy v květu). Každopádně K+ pro podporu.
jojo už sem se rozhodl nechat bejt taky sem si toho všiml že kytky daj ernergii do vytváření novejch listů a paldy zůstanou stranou což nechci. prostříhávám jen vyloženě listy který stíní už. méně je někdy více.
jinak dal sem to trochu výš - teploměr se vzpamatoval a ukazoval až 33
ted je 29 přes den a přes noc tam nechodim tak nevim. vlhkost 30
dík za k
ty paličky na bocích sou silnější a veprostřed menší - je vidět že s tim a-wingem je tam dost světla a hlavně v bocích a asi by se tim osvítila i větší plocha v klídku
tak a chytl sem ho hajzla. dívám se každej den a žádný koule až dneska zas jedný kytce zmohutněly. hermáč ze dne na den zas pohrozil. mlíko na něj! doufám že nebudu muset zkosit ještě nějaký.
sem změnil pozice kytek a pečlivě zvojehbal listy který stínily a ted má hodně paliček světlo
voní to čim dál tim líp
nějaký paldy sou takový vyschlý a trochu hnědnou - to asi bude
vlhkostí co (nízká)? je to teprv uprostřed květu
zvlhčovačku tam nedám stejně by to rozfučel větrák tak aspon ručníky a nějaký nádobky s vodou
na to že je to první indoor tak je to velice pěkné
mohl bys udělat fotky kde zaznačíš co je orange bud a co g13 x bw.
orange bud je nářez má oblíbená genetika
smah - hele no nedávno sme si psali přece. orange bud a g13xbw už dávno dozvonili. svítil sem jen na dvě kytky a to nemělo smysl. tohle je pravděpodobně durban. mám to v podpisu navíc je to druhý indoor i když ten předtim nebyl ani v květu.
jj orange bud je dobrej ale ty dojezdy se mi pak vůbec nelíbí. pěkně po sativsku to mám rád žádný (vý)kydy
docela mazec se mi to oprcalo navíc sem objevil zas další koule. je vidět jak se palice nezvětšujou ale semínka jo. škoda energie, palice mohly bejt zas větší
příště zase řezy pro jistotu tohle se mi nelíbí
tak pár chyb už mám vychytanejch zase vim co příště udělat jinak
na dodělání a další kola philips son-t pia plus a taky MH na rozjezd jarních řezů a semen už se těšim
jinak ten plagron terra bloom je teda pěknej humus (kouřil sem záštipek ze zvědavosti) - i ve skříni to smrdí jak nemá po asfaltu a zdá se mi že to přepachuje původní krásnou vůni kytek
asi dám flushing víc než 2 weeks před koncem, tj ještě dvakrát pohnojim a radši flušuju páč takovej humus už nikdy víc
PKáčko tam taky leju ( asi ml/l - má se jet do 1,5ml/l )a podařilo se zas přehnojit a zvýšit PH - nějaký fleky na listech a tak...
včera poslední papání, dál jen enzymy a final solution
moc to nenabublalo jaxem čekal, sou stresovaný - měl sem kyselou půdu a listy žloutnou a padaj ale dusík už tam nebudu cpát, nechám to tak...proleju vodou a uvidíme
díky, to potěší
další košt proběhl včera (po dvoudávce final solutionu). už to nebyl takovej kedr dalo se to a zhulovalo ne moc ne málo takže spokojenost
jakože sem se mrkl na teplotu
až 34 stupnu a v noci okolo 18
taky podle počasí venku je to tam fakt proměnlivý
některý semínka už vypadaj dozrále
konečně po 1,5 roce další vlastní sklizen
hromadně otestujem na čarodky na Valpruzině hudebni laboratoři (psýčko) a podám(e) smokereport
mno jinak skoro na závěr bych chtěl dodat:
každej se chlubí pozitivama ale já napíšu negativa, neb ty sou podle mě důležitěší vědět:
chyby, který sem během tohodle growu udělal (zatim ):
* nevim proč ale mám takový nutkání stříhat listy v domnění že jim to pomůže a já budu mít mlíko (u outu u dvuometrovejch kytek to tak neni znát zas) a tak sou ty paldy dost s listama (asi největší chujovina)
* malý květináče
* nezabezpečená 100% tma - kvůli tomu si myslim hermáči
* teploty nejsou ideální
* párkrát sem kytky nechal o den, dva víc hladovět, čekal sem vyloženě až budou toužit po vodě, mohl sem víc zalívat a krmit je
* hned po přepnutí sem vysadil zvlhčovačku a tim pádem hned z nějakejch 65% na 30% přitom první tři tejdny květu to mohlo bejt u 50% v pohodě
* párkrát sem změnil periodu (třeba jednou měly 14h tmu) kvůli měnící se periodě venku (je to trochu vidět když neni skřín úplně zaizolovaná)
* párkrát sem přehnojil a taky kolísalo PH
tyhle věci si budu příště hlídat a věřim že výsledek bude aspon o 50% lepší
ale mám radooost - indoor zkušenosti sou tu. nemluvě o budoucích propálených večerech
* párkrát sem kytky nechal o den, dva víc hladovět, čekal sem vyloženě až budou toužit po vodě, mohl sem víc zalívat a krmit je
co se týče tohoto tak to neni chyba ad se trápí rači víc sucha než víc vody když dostanou pít pak enormě rostou a umí za to značně pochválit a celkově to myslím výde aj líp.
no a co se týče MH moc si od toho neslibuj neroste to líp ale prostě jinak než pod sodíkem mě se celkově zdál rychlejší růst pod sodíkem když srovnávám 120W MH a 90W HPS