Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » 1st 250w by MIRIS
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 81

jen tak pro radost

Old Post 16-03-2008 v 08:50 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
space.pussy
Stálý Člen

Karma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

Máš to pěkný, ale mám pocit, žes to mohl prostříhat trošku míň, připadá mi to oholený dost rázně. Tím vytváříš kytkám dost stresu protože je zbavuješ zásobáren živin, které se pak oni snaží vytvářet znovu (když to uděláš brzy v květu). Každopádně K+ pro podporu.

Space.Pussy v tom jede zas [600W NFT EU/DG] (právě dojelo)| Space.Pussyho KONEC !!! | 15x Apollo 11 @ 2x NFT 400W >> 600W | 3xSAD & 4x ROX @ NFT 400W
Vysokotlaké Aeroponické pěstování (TAG) :: Úvod do problematiky

Old Post 16-03-2008 v 19:03 PM
space.pussy je offline   Profil uživatele space.pussy   Find more posts by space.pussy   Foto galerie člena space.pussy   Click here to Send space.pussy a Private Message   Add space.pussy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 83

jojo už sem se rozhodl nechat bejt taky sem si toho všiml že kytky daj ernergii do vytváření novejch listů a paldy zůstanou stranou což nechci. prostříhávám jen vyloženě listy který stíní už. méně je někdy více.
jinak dal sem to trochu výš - teploměr se vzpamatoval a ukazoval až 33
ted je 29 přes den a přes noc tam nechodim tak nevim. vlhkost 30
dík za k

Naposledy upravil 17-03-2008 v 14:41 PM

Old Post 17-03-2008 v 08:53 AM
Host
Host

25Q Příspěvek č. 84

ty paličky na bocích sou silnější a veprostřed menší - je vidět že s tim a-wingem je tam dost světla a hlavně v bocích a asi by se tim osvítila i větší plocha v klídku

začíná cukrovatět

Old Post 18-03-2008 v 07:26 AM
Host
Host

28Q Příspěvek č. 85

tak a chytl sem ho hajzla. dívám se každej den a žádný koule až dneska zas jedný kytce zmohutněly. hermáč ze dne na den zas pohrozil. mlíko na něj! doufám že nebudu muset zkosit ještě nějaký.
sem změnil pozice kytek a pečlivě zvojehbal listy který stínily a ted má hodně paliček světlo
voní to čim dál tim líp
nějaký paldy sou takový vyschlý a trochu hnědnou - to asi bude
vlhkostí co (nízká)? je to teprv uprostřed květu
zvlhčovačku tam nedám stejně by to rozfučel větrák tak aspon ručníky a nějaký nádobky s vodou

výška 55-70cm
vzdálenost vršků od světla 15-40cm

Naposledy upravil 20-03-2008 v 09:57 AM

Old Post 19-03-2008 v 13:34 PM
Smah
Stálý Člen

Karma uživatele Smah - 73% PěstitelskáKarma uživatele Smah - 73% PěstitelskáKarma uživatele Smah - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

na to že je to první indoor tak je to velice pěkné
mohl bys udělat fotky kde zaznačíš co je orange bud a co g13 x bw.
orange bud je nářez má oblíbená genetika

Old Post 20-03-2008 v 10:56 AM
Smah je offline   Profil uživatele Smah   Find more posts by Smah   Foto galerie člena Smah   Click here to Send Smah a Private Message   Add Smah to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 87

smah - hele no nedávno sme si psali přece. orange bud a g13xbw už dávno dozvonili. svítil sem jen na dvě kytky a to nemělo smysl. tohle je pravděpodobně durban. mám to v podpisu navíc je to druhý indoor i když ten předtim nebyl ani v květu.
jj orange bud je dobrej ale ty dojezdy se mi pak vůbec nelíbí. pěkně po sativsku to mám rád žádný (vý)kydy

Naposledy upravil 20-03-2008 v 13:17 PM

Old Post 20-03-2008 v 12:12 PM
Host
Host

Příspěvek č. 88

docela mazec se mi to oprcalo navíc sem objevil zas další koule. je vidět jak se palice nezvětšujou ale semínka jo. škoda energie, palice mohly bejt zas větší

příště zase řezy pro jistotu tohle se mi nelíbí

tak pár chyb už mám vychytanejch zase vim co příště udělat jinak

Old Post 24-03-2008 v 17:39 PM
Host
Host

35 Q - pátý týdnen z osmi Příspěvek č. 89

na dodělání a další kola philips son-t pia plus a taky MH na rozjezd jarních řezů a semen už se těšim
jinak ten plagron terra bloom je teda pěknej humus (kouřil sem záštipek ze zvědavosti) - i ve skříni to smrdí jak nemá po asfaltu a zdá se mi že to přepachuje původní krásnou vůni kytek
asi dám flushing víc než 2 weeks před koncem, tj ještě dvakrát pohnojim a radši flušuju páč takovej humus už nikdy víc
PKáčko tam taky leju ( asi ml/l - má se jet do 1,5ml/l )a podařilo se zas přehnojit a zvýšit PH - nějaký fleky na listech a tak...

Naposledy upravil 26-03-2008 v 11:59 AM

Old Post 25-03-2008 v 13:22 PM
Host
Host

46 Q Příspěvek č. 90

včera poslední papání, dál jen enzymy a final solution
moc to nenabublalo jaxem čekal, sou stresovaný - měl sem kyselou půdu a listy žloutnou a padaj ale dusík už tam nebudu cpát, nechám to tak...proleju vodou a uvidíme

Old Post 03-04-2008 v 16:23 PM
Host
Host

Příspěvek č. 91

Čussssssssssssssssssssssssssssssss

To Miris máš moc pěkné paličaté slečny.............................................

Dávám K+

A ať to koštuje tak jak to vypadá

PICCccccccccccccccccccccccccccccc

Old Post 06-04-2008 v 09:15 AM
Host
Host

Příspěvek č. 92

díky, to potěší
další košt proběhl včera (po dvoudávce final solutionu). už to nebyl takovej kedr dalo se to a zhulovalo ne moc ne málo takže spokojenost

Old Post 06-04-2008 v 09:41 AM
Grék
Stálý Člen

Karma uživatele Grék - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

mas to pekne.. nech ti chutí... K+ ............. peace

grék

Old Post 06-04-2008 v 16:07 PM
Grék je offline   Profil uživatele Grék   Find more posts by Grék   Foto galerie člena Grék   Click here to Send Grék a Private Message   Add Grék to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 94

jakože sem se mrkl na teplotu
až 34 stupnu a v noci okolo 18
taky podle počasí venku je to tam fakt proměnlivý
některý semínka už vypadaj dozrále

konečně po 1,5 roce další vlastní sklizen
hromadně otestujem na čarodky na Valpruzině hudebni laboratoři (psýčko) a podám(e) smokereport

mno jinak skoro na závěr bych chtěl dodat:
každej se chlubí pozitivama ale já napíšu negativa, neb ty sou podle mě důležitěší vědět:
chyby, který sem během tohodle growu udělal (zatim ):
* nevim proč ale mám takový nutkání stříhat listy v domnění že jim to pomůže a já budu mít mlíko (u outu u dvuometrovejch kytek to tak neni znát zas) a tak sou ty paldy dost s listama (asi největší chujovina)
* malý květináče
* nezabezpečená 100% tma - kvůli tomu si myslim hermáči
* teploty nejsou ideální
* párkrát sem kytky nechal o den, dva víc hladovět, čekal sem vyloženě až budou toužit po vodě, mohl sem víc zalívat a krmit je
* hned po přepnutí sem vysadil zvlhčovačku a tim pádem hned z nějakejch 65% na 30% přitom první tři tejdny květu to mohlo bejt u 50% v pohodě
* párkrát sem změnil periodu (třeba jednou měly 14h tmu) kvůli měnící se periodě venku (je to trochu vidět když neni skřín úplně zaizolovaná)
* párkrát sem přehnojil a taky kolísalo PH

tyhle věci si budu příště hlídat a věřim že výsledek bude aspon o 50% lepší
ale mám radooost - indoor zkušenosti sou tu. nemluvě o budoucích propálených večerech

ps - thx kalidorovi

Naposledy upravil 08-04-2008 v 20:29 PM

Old Post 08-04-2008 v 19:52 PM
Ercon
Nový Člen

Karma uživatele Ercon - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

cau, slecny to jsou nadherne, ja bych si na indoor teda netroufl..K+ cago

Old Post 08-04-2008 v 20:46 PM
Ercon je offline   Profil uživatele Ercon   Find more posts by Ercon   Foto galerie člena Ercon   Click here to Send Ercon a Private Message   Add Ercon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Smah
Stálý Člen

Karma uživatele Smah - 73% PěstitelskáKarma uživatele Smah - 73% PěstitelskáKarma uživatele Smah - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

* párkrát sem kytky nechal o den, dva víc hladovět, čekal sem vyloženě až budou toužit po vodě, mohl sem víc zalívat a krmit je

co se týče tohoto tak to neni chyba ad se trápí rači víc sucha než víc vody když dostanou pít pak enormě rostou a umí za to značně pochválit a celkově to myslím výde aj líp.

no a co se týče MH moc si od toho neslibuj neroste to líp ale prostě jinak než pod sodíkem mě se celkově zdál rychlejší růst pod sodíkem když srovnávám 120W MH a 90W HPS

Old Post 09-04-2008 v 11:47 AM
Smah je offline   Profil uživatele Smah   Find more posts by Smah   Foto galerie člena Smah   Click here to Send Smah a Private Message   Add Smah to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:34 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás