Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kazdy z nas ma bezpochyby neaky svuj ,,rytual" ten muj nejobliibenejsi je brko pred spanim... kazdej (skoro kazdej) vecer si sednu kpocitaci pustim si oblibenou muziku - ted zrovna James Bown - a zacnu balit, pak si votevru okno sednu si a poradne si vychutnam ten slastny pocit... vecinou pak hned zalehnu a spi¨m ajk zabitej dokud me nezbudi ten kurva budik :-)
Zajima me jestli si tohle zprijemeni noci taky doprejete nebo jestli si myslite ze jeto zbytecny jako par llidi skerejma sem se otom bavil...
Podle mě je to zbytečný-o spoustu se okradeš spánkem, příde mi to dost monotónní a rveš do sebe zbytečně ty ostatní sračky, ale proti gustu... . Jo James Brown je dobrá muzika, zkus Luise-skvělej hlas i zvuk a taky hulil (dost).
Zbytecny to je,ale obcas,casto si speka pred spanim dam.Spis hulim rano,to je nejlepsi...jeste driv nez se nasnidam...posnidam spek a hlad je ta tam,jen ta chut..
Ja treba hned po speku neusnu, honi se mi hlavou tolik picovin, ze mi to proste neda spat . Neco jineho je zahulit tak 1-2 hodiny pred spanim, pekne si vychutnat ten stav a jak zacnu strizlivet tak zalehnout - pak okamzite upadnu do komatu a celkem fajn se vyspim.
Mimochodem, nestava se nekomu, ze kdyz zahulite pred spanim tak potom brutalne chrapete? Ja jsem to na sobe jeste nikdy nepozoroval, ale spolulezici si obcas dost stezuje ....
tuhle vec praktikuju kazdej den a v podstate je to jedinej joint za den (po-pa) ,protoze pres den mam hodne prace do skoly ,zvlast tedka pred maturou ,a vlastne je to pro me ted i takova inspirace (honem honem napis ty otazky) a das si vytouzenyho jointa ,hulim spolecne s rostenkou a je to fakt o pohode
btw. a zadny problemy rano nemam ,naopak bych rekl ze me to vic nakopne a rano sem ready :)
hehe na kazdyho to asi pusobi jináč ;)
vecernim prdum zdar hehe
Take jsem zkousel pohulovat pred spanim, ale vetsinou pak nemuzu usnout a vykejsnu u kompu..
To jeste vetsinou hulim kvuli sexu a pritelkyne samo usne a ja pak tri hodiny a vice cumim na fotky z thehun.net...
Speka po ranu jsem mel zatim jen jednou a to se mi libilo daleko vic...
Dřív sem brko před spanim odsuzoval,protože se tim ochudíš vo ten stav.Pak sem,ale párkrát spal u Zoltana a přišel sem tomu na chuť!!Brko po ránu je taky dobrý,ale většinou pak zase usnu nebo sem půl dne uplně malátnej. 2 Zoltan:Počkej až budem dávat před spanim ten BULLET PROOF!!!!
já si teda před spaním brko nedávám. Jenom občas na nějakejch akcích. teďka sem byl s kámošema na horách a párkrát sme dali špeka těsně před spaním a nijak zvlášť to na mě nezapůsobilo. možná to bylo tím že sem byl vždycky tak unavenej že sem okamžitě vytuhl...