Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » BRKO PRED SPANIM
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Zoltan
Nový Člen

Karma uživatele Zoltan - 0% PěstitelskáKarma uživatele Zoltan - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 1

Kazdy z nas ma bezpochyby neaky svuj ,,rytual" ten muj nejobliibenejsi je brko pred spanim... kazdej (skoro kazdej) vecer si sednu kpocitaci pustim si oblibenou muziku - ted zrovna James Bown - a zacnu balit, pak si votevru okno sednu si a poradne si vychutnam ten slastny pocit... vecinou pak hned zalehnu a spi¨m ajk zabitej dokud me nezbudi ten kurva budik :-)

Zajima me jestli si tohle zprijemeni noci taky doprejete nebo jestli si myslite ze jeto zbytecny jako par llidi skerejma sem se otom bavil...

Be growing... Be happy!!!

Old Post 19-01-2003 v 22:46 PM
Zoltan je offline   Profil uživatele Zoltan   Find more posts by Zoltan   Foto galerie člena Zoltan   Click here to Send Zoltan a Private Message   Add Zoltan to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zoltan! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Podle mě je to zbytečný-o spoustu se okradeš spánkem, příde mi to dost monotónní a rveš do sebe zbytečně ty ostatní sračky, ale proti gustu... . Jo James Brown je dobrá muzika, zkus Luise-skvělej hlas i zvuk a taky hulil (dost).

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 20-01-2003 v 03:12 AM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pakobilka
Stálý Člen

Karma uživatele Pakobilka - 91% PěstitelskáKarma uživatele Pakobilka - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Zbytecny to je,ale obcas,casto si speka pred spanim dam.Spis hulim rano,to je nejlepsi...jeste driv nez se nasnidam...posnidam spek a hlad je ta tam,jen ta chut..

Old Post 20-01-2003 v 12:20 PM
Pakobilka je offline   Profil uživatele Pakobilka   Find more posts by Pakobilka   Foto galerie člena Pakobilka   Click here to Send Pakobilka a Private Message   Add Pakobilka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chobot
Stálý Člen

Karma uživatele chobot - 76% PěstitelskáKarma uživatele chobot - 76% Pěstitelská

chrapani Příspěvek č. 4

Ja treba hned po speku neusnu, honi se mi hlavou tolik picovin, ze mi to proste neda spat . Neco jineho je zahulit tak 1-2 hodiny pred spanim, pekne si vychutnat ten stav a jak zacnu strizlivet tak zalehnout - pak okamzite upadnu do komatu a celkem fajn se vyspim.

Mimochodem, nestava se nekomu, ze kdyz zahulite pred spanim tak potom brutalne chrapete? Ja jsem to na sobe jeste nikdy nepozoroval, ale spolulezici si obcas dost stezuje ....

chobot

Old Post 20-01-2003 v 12:30 PM
chobot je offline   Profil uživatele chobot   Find more posts by chobot   Foto galerie člena chobot   Click here to Send chobot a Private Message   Add chobot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hydrantek
Stálý Člen

Karma uživatele hydrantek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Ja pred spanim nehulim ...rano jsem pak uplne pitomej .....)))

Kde bil debyl dyz tu nebil?

Old Post 20-01-2003 v 12:50 PM
hydrantek je offline   Profil uživatele hydrantek   Find more posts by hydrantek   Foto galerie člena hydrantek   Click here to Send hydrantek a Private Message   Add hydrantek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Srooga
Grower Kuchtík

Karma uživatele Srooga - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Špek před spaním je dobrej sluha, ale špatnej pán (ostatně, jako ganja sama)...

Pak se ti může stát že jednou ten špek před spaním nebude...pak usnout...střízlivej...NECHUTNÝ!

Srga!

Old Post 20-01-2003 v 13:28 PM
Srooga je offline   Profil uživatele Srooga   Find more posts by Srooga   Foto galerie člena Srooga   Click here to Send Srooga a Private Message   Add Srooga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TheKeptn
Námořník

Karma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% Pěstitelská

uz ne Příspěvek č. 7

pak rano se clovek probudi a zjisti ze prisel o spoustu myslenek ktery nechterl zapomenout vece a to je na p..u. na(zdar).

250W - BUSH\250W - ScroG\250W - 2xBubbler+2xHlina

\150W - LST\150W/250W - Bubbler \Balkonek 2003\ Balkonek 2004

Vyhlídky v Praze i jinde
Opylení
Výroba HOMEMADE Cooltube

Old Post 20-01-2003 v 15:06 PM
TheKeptn je offline   Profil uživatele TheKeptn   Find more posts by TheKeptn   Foto galerie člena TheKeptn   Click here to Send TheKeptn a Private Message   Add TheKeptn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eMson
Stálý Člen

Karma uživatele eMson - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

... bez tabaku

Dobra nalada sice nevyresi vsechny Vase problemy, ale nasere tolik lidi, ze opravdu stoji za to si ji udrzet

Old Post 20-01-2003 v 16:38 PM
eMson je offline   Profil uživatele eMson   Find more posts by eMson   Foto galerie člena eMson   Click here to Send eMson a Private Message   Add eMson to your buddy list     Navštiv homepage uživatele eMson! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virus
Stálý Člen

Karma uživatele virus - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

jo to ja drif delal taky,ale ted uz ne..ted ho davam hned jak se probudim..taky dobry...

roll,roll,roll a joint...

Old Post 20-01-2003 v 17:34 PM
virus je offline   Profil uživatele virus   Find more posts by virus   Foto galerie člena virus   Click here to Send virus a Private Message   Add virus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Idea
Moderátor

Karma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

tuhle vec praktikuju kazdej den a v podstate je to jedinej joint za den (po-pa) ,protoze pres den mam hodne prace do skoly ,zvlast tedka pred maturou ,a vlastne je to pro me ted i takova inspirace (honem honem napis ty otazky) a das si vytouzenyho jointa ,hulim spolecne s rostenkou a je to fakt o pohode
btw. a zadny problemy rano nemam ,naopak bych rekl ze me to vic nakopne a rano sem ready :)
hehe na kazdyho to asi pusobi jináč ;)
vecernim prdum zdar hehe

-== Skunk ==- 2x70W
-== Masterkush ==- 2X50W
-== balkon 2002 ==-
-== holky za oknem - nebula budha ==-
-== OuTd00R 2002 ==-
-== PoweR PlanT~250W ==-

Old Post 20-01-2003 v 17:34 PM
Idea je offline   Profil uživatele Idea   Find more posts by Idea   Foto galerie člena Idea   Click here to Send Idea a Private Message   Add Idea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eMson
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

JO JO lednice je pruser - pak vypadam tak jak vypadam

asi na ni budu muset udelat neco jako ciselnej zamek a zapomenout heslo (snad se mi vykouri z hlavy )

Dobra nalada sice nevyresi vsechny Vase problemy, ale nasere tolik lidi, ze opravdu stoji za to si ji udrzet

Old Post 21-01-2003 v 09:57 AM
eMson je offline   Profil uživatele eMson   Find more posts by eMson   Foto galerie člena eMson   Click here to Send eMson a Private Message   Add eMson to your buddy list     Navštiv homepage uživatele eMson! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
g_man
Oceněný Pěstitel

Karma uživatele g_man - 88% PěstitelskáKarma uživatele g_man - 88% PěstitelskáKarma uživatele g_man - 88% PěstitelskáKarma uživatele g_man - 88% PěstitelskáKarma uživatele g_man - 88% PěstitelskáKarma uživatele g_man - 88% PěstitelskáKarma uživatele g_man - 88% PěstitelskáKarma uživatele g_man - 88% PěstitelskáKarma uživatele g_man - 88% PěstitelskáKarma uživatele g_man - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Take jsem zkousel pohulovat pred spanim, ale vetsinou pak nemuzu usnout a vykejsnu u kompu..
To jeste vetsinou hulim kvuli sexu a pritelkyne samo usne a ja pak tri hodiny a vice cumim na fotky z thehun.net...
Speka po ranu jsem mel zatim jen jednou a to se mi libilo daleko vic...

Old Post 21-01-2003 v 16:58 PM
g_man je offline   Profil uživatele g_man   Find more posts by g_man   Foto galerie člena g_man   Click here to Send g_man a Private Message   Add g_man to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eMson
Stálý Člen

to Hruucoon Příspěvek č. 13

no to je fakt - co by clovek neudelal pro ukojeni zakladnich potreb - i kdyz zrava neni zrovinka vo hladu

...leda ty dvere opancerovat - hmmmm.... - ale to bych se tam pak moh zkouset prosekat pres motor

Old Post 22-01-2003 v 14:12 PM
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Mam lepší nápad-zahulte eště odpoledne-vyžerte ledničku a večer si dejte v klidu prda a ne že si necháte něco dovézt!!!

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 22-01-2003 v 23:27 PM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FASTGROW
Stálý Člen

Karma uživatele FASTGROW - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 15

Dřív sem brko před spanim odsuzoval,protože se tim ochudíš vo ten stav.Pak sem,ale párkrát spal u Zoltana a přišel sem tomu na chuť!!Brko po ránu je taky dobrý,ale většinou pak zase usnu nebo sem půl dne uplně malátnej. 2 Zoltan:Počkej až budem dávat před spanim ten BULLET PROOF!!!!

FASTGROW

Old Post 25-01-2003 v 14:02 PM
FASTGROW je offline   Profil uživatele FASTGROW   Find more posts by FASTGROW   Foto galerie člena FASTGROW   Click here to Send FASTGROW a Private Message   Add FASTGROW to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
uzzi
Stálý Člen

Karma uživatele uzzi - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

já si teda před spaním brko nedávám. Jenom občas na nějakejch akcích. teďka sem byl s kámošema na horách a párkrát sme dali špeka těsně před spaním a nijak zvlášť to na mě nezapůsobilo. možná to bylo tím že sem byl vždycky tak unavenej že sem okamžitě vytuhl...

Old Post 25-01-2003 v 14:32 PM
uzzi je offline   Profil uživatele uzzi   Find more posts by uzzi   Foto galerie člena uzzi   Click here to Send uzzi a Private Message   Add uzzi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:20 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás