Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak ja som si okrem tabaku, skusil zmotat kavu s mätou. Strasne blbo sa to mota a nemalo to ziaden vyznam. Momentalne si do speku davam minimum tabaku abo vobec ziaden. Tak to mam rad
cíga už nekouřim, spíš jenom velice příležitostně (jednou do měsíce když jsem na firmě a nemam do čeho píchnout, tak si zapálim), ale ganju s tabákem mícham. Když jí kouřim čistou, rve mi to plíce
Čussssssss já dávám do brčka jedině tabaks ze startek,ale také jsem ho skoušel potřít medem a dobrý mělo to takovou nasládlou chuť.
Sice se to troch škvařilo ale bylo to moc dobrý........
Vym že prodávaj ochucený ale já jsem věrný OCB roll
Já jsem teď narazil(v bylinkárně) na Damiánu.Trochu jí tam přidávám a zlepší to chuť, tak trochu nasládle. Nebo tam přidám šantu kočičí.Má to být relaxant, ale nic moc.
Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.
Špek jedině s tabákem, do špeku bych už nikdy nic jiného necpal, sice ta mateřidouška zní dobře to možná zkusím, stejně tak bych nebalil nikdy špeka bez tabáku a to neukouřím.
Až jsem na něj dostal chuť.
Peace
Zkoušel jsem dneska tu majoránku no a nějak moc to nefakčí. U mě to má spíš opačný efekt, musel jsem spálit dva špeky skunku, abych měl vůbec stav. Takže zůstávám věrný tabáku a hašiši.
Peace
Jako..nejlepsi je mata (super mentolova chut) nebo medunka (na konci jazyka ma pak clovek sladkou chut!!)....ale jako da se experimentovat vselijak, kousky blunta atd....stejne nejlepsi je ganja : tabak - 3:1 a to je pak jointak jak ma bejt!
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄