Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co si přidáváte do špeků kromě tabáku?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11
Autor
Téma 
400w
Stálý Člen

Karma uživatele 400w - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 129

OT:
pancus: ožralej asi ne, ale spíš ospalej a mírně otupenej...to chmel dělá, já ho nekouřil, ale udělal sem si čaj...byl sem ospalej... ...

K TÉMATU:
ředím tabákem ze startek většinou, kouřím i čistý brka, a jednou sem to zkoušel s šalvějí...

smoke the sensii!in babylon is very bad reality..

Old Post 28-02-2008 v 10:31 AM
400w je offline   Profil uživatele 400w   Find more posts by 400w   Foto galerie člena 400w   Click here to Send 400w a Private Message   Add 400w to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HorrigEn
Stálý Člen

Karma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 130

no tak ja kourim but klasicky, s troskou tabaku nebo ciste nebo tzv. hovno v trave -> zeli s hasisem

zajimalo by me kolik mam dat skorice do brka aby to bylo tak akorat...btw co chut?

flow,grow,glow

Old Post 28-02-2008 v 11:10 AM
HorrigEn je offline   Profil uživatele HorrigEn   Find more posts by HorrigEn   Foto galerie člena HorrigEn   Click here to Send HorrigEn a Private Message   Add HorrigEn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
filos
Stálý Člen

Karma uživatele filos - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 131

Tak ja som si okrem tabaku, skusil zmotat kavu s mätou. Strasne blbo sa to mota a nemalo to ziaden vyznam. Momentalne si do speku davam minimum tabaku abo vobec ziaden. Tak to mam rad

Old Post 28-02-2008 v 13:43 PM
filos je offline   Profil uživatele filos   Find more posts by filos   Foto galerie člena filos   Click here to Send filos a Private Message   Add filos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Konůpek
Stálý Člen

Karma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 132

Do brka si dávám jen trávu s tabákem je to na poblutí

Konůpkovo 70W
250W PUNK z toho co zbylo
16xWARLOCK 400W/600W
400/600W PUNK - 4xSour Star 2xMK-Ultra 3xChem Dog 3xCataract Kush 4xPre 98 Bubba BX2
Další 400 watové bio potěšení
400w Bio II a III(nárazovka)
Konůpkovo panoptikum 2x400W + 250W - Black D.O.G. - White Widow - Pineapple Skunk

Old Post 28-02-2008 v 14:46 PM
Konůpek je offline   Profil uživatele Konůpek   Find more posts by Konůpek   Foto galerie člena Konůpek   Click here to Send Konůpek a Private Message   Add Konůpek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kalidor
Stálý Člen

Karma uživatele Kalidor - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 133

do špeka nejraději tabák a když není tak třeba mátu. Zkoušel sem s heřmánkem ale hodně to dráždí..

Old Post 28-02-2008 v 15:49 PM
Kalidor je offline   Profil uživatele Kalidor   Find more posts by Kalidor   Foto galerie člena Kalidor   Click here to Send Kalidor a Private Message   Add Kalidor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 134

do brka kromě tabáku? ganju...

cíga už nekouřim, spíš jenom velice příležitostně (jednou do měsíce když jsem na firmě a nemam do čeho píchnout, tak si zapálim), ale ganju s tabákem mícham. Když jí kouřim čistou, rve mi to plíce

Old Post 29-02-2008 v 07:21 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kohy
Stálý Člen

Karma uživatele Kohy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 135

Výborna vec je pridat do jointa trochu majoranky

Old Post 29-02-2008 v 16:55 PM
Kohy je offline   Profil uživatele Kohy   Find more posts by Kohy   Foto galerie člena Kohy   Click here to Send Kohy a Private Message   Add Kohy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 136

Čussssssss já dávám do brčka jedině tabaks ze startek,ale také jsem ho skoušel potřít medem a dobrý mělo to takovou nasládlou chuť.
Sice se to troch škvařilo ale bylo to moc dobrý........

Vym že prodávaj ochucený ale já jsem věrný OCB roll

Old Post 29-02-2008 v 17:01 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HERBSMAN
Stálý Člen

Karma uživatele HERBSMAN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 137

Já jsem teď narazil(v bylinkárně) na Damiánu.Trochu jí tam přidávám a zlepší to chuť, tak trochu nasládle. Nebo tam přidám šantu kočičí.Má to být relaxant, ale nic moc.

Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.

Old Post 10-03-2008 v 09:14 AM
HERBSMAN je offline   Profil uživatele HERBSMAN   Find more posts by HERBSMAN   Foto galerie člena HERBSMAN   Click here to Send HERBSMAN a Private Message   Add HERBSMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
m4uL
Stálý Člen

Karma uživatele m4uL - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 138

Špek jedině s tabákem, do špeku bych už nikdy nic jiného necpal, sice ta mateřidouška zní dobře to možná zkusím, stejně tak bych nebalil nikdy špeka bez tabáku a to neukouřím.
Až jsem na něj dostal chuť.
Peace

Old Post 10-03-2008 v 15:01 PM
m4uL je offline   Profil uživatele m4uL   Find more posts by m4uL   Foto galerie člena m4uL   Click here to Send m4uL a Private Message   Add m4uL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dokktor
Stálý Člen

Karma uživatele dokktor - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 139

čokoládu

Old Post 10-03-2008 v 17:57 PM
dokktor je offline   Profil uživatele dokktor   Find more posts by dokktor   Foto galerie člena dokktor   Click here to Send dokktor a Private Message   Add dokktor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HERBSMAN
Stálý Člen

Karma uživatele HERBSMAN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 140

citace:
Původní příspěvek od Cicmon
herbsman: kde shnanis santu kocici? Je to hlavne fet pro kocky, muzou se potom zblaznit , tak bych kocourovi dal

Koupil jsem to v Brně v bylinkárně Naturalis na cihlářské ulici.

Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.

Old Post 11-03-2008 v 10:18 AM
HERBSMAN je offline   Profil uživatele HERBSMAN   Find more posts by HERBSMAN   Foto galerie člena HERBSMAN   Click here to Send HERBSMAN a Private Message   Add HERBSMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
m4uL
Stálý Člen

Karma uživatele m4uL - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 141

Zkoušel jsem dneska tu majoránku no a nějak moc to nefakčí. U mě to má spíš opačný efekt, musel jsem spálit dva špeky skunku, abych měl vůbec stav. Takže zůstávám věrný tabáku a hašiši.
Peace

Old Post 12-03-2008 v 20:31 PM
m4uL je offline   Profil uživatele m4uL   Find more posts by m4uL   Foto galerie člena m4uL   Click here to Send m4uL a Private Message   Add m4uL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mengele
Nový Člen

Karma uživatele mengele - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 142

houbu,pak jsou fajn vylety.Samozrejmosti je hasisek,kdyz nejaky je.Ale jinak tabacek,nebo bez tabacku,dle chuti.

Old Post 13-03-2008 v 21:09 PM
mengele je offline   Profil uživatele mengele   Find more posts by mengele   Foto galerie člena mengele   Click here to Send mengele a Private Message   Add mengele to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FaLda
Stálý Člen

Karma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 143

Jako..nejlepsi je mata (super mentolova chut) nebo medunka (na konci jazyka ma pak clovek sladkou chut!!)....ale jako da se experimentovat vselijak, kousky blunta atd....stejne nejlepsi je ganja : tabak - 3:1 a to je pak jointak jak ma bejt!

Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce

Old Post 01-04-2008 v 16:31 PM
FaLda je offline   Profil uživatele FaLda   Find more posts by FaLda   Foto galerie člena FaLda   Click here to Send FaLda a Private Message   Add FaLda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fenor
Stálý Člen

Karma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 144

neni potreba pridavat nic ..... ale kdyz je HASHISH.. proc by ne ?

Old Post 01-04-2008 v 16:52 PM
fenor je offline   Profil uživatele fenor   Find more posts by fenor   Foto galerie člena fenor   Click here to Send fenor a Private Message   Add fenor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:23 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás