Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja se na to díval a dos mě nasralo že tam pustily takové sračky o šalvěji nejvís mě sere když někdo přehání o věcech kterím nerozuní teť si všecí nezasvěcení diváci budou myslet jaký je šalvěl nebespečný svinstvo.(ale my výme svoje :-)
Neberte život moc vážně stejně z něj nevyvázneme živí
no, alespon jsem se dobre pobavil.. nejvetsi sranda jak tam ten reporter mluvi silene vazne, ze narozdil od mj si salvej muzou hulici klidne ubalit i pred fizlarnou a ze uzivatele lehkych drog hromadne prechazeji na salvej ja fakt nemohl a padal smichy
Ty vole takovídle keci jsem neslyšel uš dlouho do prdele jestli budou mít ještě něco proti šalvěji tak se na todle fakt uš vyseru!!! Musím koupit co nejdřív to pude klony a budu pjestovat vo stošest!!! A zase na to hodili tmaví světlo todle mě fakt dokáže tak nasrat bych vraždil!!!!!
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Hejjj já z toho nemůžu pořád jsem si pochvaloval že na šalvěj nemá nikdo špatnej názor a teď je to zas v prdeli všichni komu jsem to kdy nabídnul tak nevěděli ani vo co go. A všem co měli listy tak si to jen pochvalovali. A nějak jsem tam nic neslyšel vo extraktech, protože listy je pohodička sem tam se někdo zasměje nic víc! Ty krávo to ne to je na mě moc!!!!!!
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<