Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Propaganda na Nově
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Tajné
Stálý Člen

Karma uživatele Tajné - 100% Pěstitelská

Propaganda na Nově Příspěvek č. 1

Viděli ste dnešní televizní noviny?

Old Post 27-02-2008 v 19:04 PM
Tajné je offline   Profil uživatele Tajné   Find more posts by Tajné   Foto galerie člena Tajné   Click here to Send Tajné a Private Message   Add Tajné to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vietcong-player
Stálý Člen

Karma uživatele Vietcong-player - 79% PěstitelskáKarma uživatele Vietcong-player - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

nekoukám na novu...

Budete-li se snažit porozumět celému vesmíru, nepochopíte vůbec nic. Jestliže se pokusíte porozumět sobě, pochopíte celý vesmír...

a jsem uchylnej na tři tečky...

Old Post 27-02-2008 v 19:06 PM
Vietcong-player je offline   Profil uživatele Vietcong-player   Find more posts by Vietcong-player   Foto galerie člena Vietcong-player   Click here to Send Vietcong-player a Private Message   Add Vietcong-player to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
P0mpO
Stálý Člen

Karma uživatele P0mpO - 84% PěstitelskáKarma uživatele P0mpO - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Ja tež ne, co tam bylo?

Jungle is massive!

Outdoor 09 - Hashberry,White satin

Old Post 27-02-2008 v 19:06 PM
P0mpO je offline   Profil uživatele P0mpO   Find more posts by P0mpO   Foto galerie člena P0mpO   Click here to Send P0mpO a Private Message   Add P0mpO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cannabi88
Stálý Člen

Karma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Dneska celý studio na Nově testuje účinky šalvěje co???

400W - 8x S.a.g.e.

400W-7xGWS+1xMisty

cannabi..

Old Post 27-02-2008 v 19:28 PM
cannabi88 je offline   Profil uživatele cannabi88   Find more posts by cannabi88   Foto galerie člena cannabi88   Click here to Send cannabi88 a Private Message   Add cannabi88 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jura bbb
Stálý Člen

Karma uživatele Jura bbb - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

ja se na to díval a dos mě nasralo že tam pustily takové sračky o šalvěji nejvís mě sere když někdo přehání o věcech kterím nerozuní teť si všecí nezasvěcení diváci budou myslet jaký je šalvěl nebespečný svinstvo.(ale my výme svoje :-)

Neberte život moc vážně stejně z něj nevyvázneme živí

kytky pro tento rok

moje kytky pro rok 2008

Old Post 27-02-2008 v 19:29 PM
Jura bbb je offline   Profil uživatele Jura bbb   Find more posts by Jura bbb   Foto galerie člena Jura bbb   Click here to Send Jura bbb a Private Message   Add Jura bbb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Soul Rebel
Gangster

Karma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

My jo, ale ja kvuli tomu uz 15 minut mam tu kytku vyhodit
Zasrany zpravy...

http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=2...INY&238v=130481

Proc to delaj? To me fakt mrzi, to vyznelo, jako by se tim lidi sjizdeli do sracek ze stejnyho duvodu, jako alkaci nebo Téčkaři

Kdybyste mel nekdo, prosim, nejakej text, kterej by salvej predstavil v lepsim svetle laikum, byl bych moc vdecen

Na Novém 2oo8
V Malinách 2oo7
RaggaKings
BIG BROTHER IS WATCHING YOU ...on minichat

Naposledy upravil Soul Rebel 27-02-2008 v 20:02 PM

Old Post 27-02-2008 v 19:31 PM
Soul Rebel je offline   Profil uživatele Soul Rebel   Find more posts by Soul Rebel   Foto galerie člena Soul Rebel   Click here to Send Soul Rebel a Private Message   Add Soul Rebel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cannabi88
Stálý Člen

Karma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Chtěl bych vidět jaká šalvěj tě zmastí na hodinu? Nějaká blbost ne? Ještě z těch jejich listů to asi neslyšely o extraktu

400W - 8x S.a.g.e.

400W-7xGWS+1xMisty

cannabi..

Old Post 27-02-2008 v 19:35 PM
cannabi88 je offline   Profil uživatele cannabi88   Find more posts by cannabi88   Foto galerie člena cannabi88   Click here to Send cannabi88 a Private Message   Add cannabi88 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
P0mpO
Stálý Člen

Karma uživatele P0mpO - 84% PěstitelskáKarma uživatele P0mpO - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Tpc to je fakt svinstvo
http://www.nova.cz/zpravy/?83c=~dom...nepujdete-sedet

Jungle is massive!

Outdoor 09 - Hashberry,White satin

Old Post 27-02-2008 v 19:40 PM
P0mpO je offline   Profil uživatele P0mpO   Find more posts by P0mpO   Foto galerie člena P0mpO   Click here to Send P0mpO a Private Message   Add P0mpO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vietcong-player
Stálý Člen

Karma uživatele Vietcong-player - 79% PěstitelskáKarma uživatele Vietcong-player - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

no doprdele... takže nakupujte šalvěj co můžete dokuď to jde :-)

Budete-li se snažit porozumět celému vesmíru, nepochopíte vůbec nic. Jestliže se pokusíte porozumět sobě, pochopíte celý vesmír...

a jsem uchylnej na tři tečky...

Old Post 27-02-2008 v 19:47 PM
Vietcong-player je offline   Profil uživatele Vietcong-player   Find more posts by Vietcong-player   Foto galerie člena Vietcong-player   Click here to Send Vietcong-player a Private Message   Add Vietcong-player to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
V1ck
Stálý Člen

Karma uživatele V1ck - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

nechapu proc zase delaji takovou hloupou antipropagandu, videl sem to a jejich pristup je naprosto nevhodny a arogantni.

Windoor2007
CastlE OUT2007
400W-Gib 1.Indoor-v pl.royalty mixu

Old Post 27-02-2008 v 19:52 PM
V1ck je offline   Profil uživatele V1ck   Find more posts by V1ck   Foto galerie člena V1ck   Click here to Send V1ck a Private Message   Add V1ck to your buddy list     Navštiv homepage uživatele V1ck! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jura bbb
Stálý Člen

Karma uživatele Jura bbb - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

citace:
Původní příspěvek od Vietcong-player
no doprdele... takže nakupujte šalvěj co můžete dokuď to jde :-)

jj přesě tak!

Neberte život moc vážně stejně z něj nevyvázneme živí

kytky pro tento rok

moje kytky pro rok 2008

Old Post 27-02-2008 v 19:55 PM
Jura bbb je offline   Profil uživatele Jura bbb   Find more posts by Jura bbb   Foto galerie člena Jura bbb   Click here to Send Jura bbb a Private Message   Add Jura bbb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 12

takle to dopadá,když Nova zaměstnává tak pilný a svědomitý reportéry..já sem z něj nemoch

Old Post 27-02-2008 v 20:14 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sol
Stálý Člen

Karma uživatele Sol - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

no, alespon jsem se dobre pobavil.. nejvetsi sranda jak tam ten reporter mluvi silene vazne, ze narozdil od mj si salvej muzou hulici klidne ubalit i pred fizlarnou a ze uzivatele lehkych drog hromadne prechazeji na salvej ja fakt nemohl a padal smichy

Naposledy upravil Sol 27-02-2008 v 20:39 PM

Old Post 27-02-2008 v 20:30 PM
Sol je offline   Profil uživatele Sol   Find more posts by Sol   Foto galerie člena Sol   Click here to Send Sol a Private Message   Add Sol to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Ty vole takovídle keci jsem neslyšel uš dlouho do prdele jestli budou mít ještě něco proti šalvěji tak se na todle fakt uš vyseru!!! Musím koupit co nejdřív to pude klony a budu pjestovat vo stošest!!! A zase na to hodili tmaví světlo todle mě fakt dokáže tak nasrat bych vraždil!!!!!

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 27-02-2008 v 20:58 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rákosníček
Stálý Člen

Karma uživatele Rákosníček - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

timhle tempem zachvilku bude na seznamu nelegálních drog

Old Post 27-02-2008 v 21:02 PM
Rákosníček je offline   Profil uživatele Rákosníček   Find more posts by Rákosníček   Foto galerie člena Rákosníček   Click here to Send Rákosníček a Private Message   Add Rákosníček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Hejjj já z toho nemůžu pořád jsem si pochvaloval že na šalvěj nemá nikdo špatnej názor a teď je to zas v prdeli všichni komu jsem to kdy nabídnul tak nevěděli ani vo co go. A všem co měli listy tak si to jen pochvalovali. A nějak jsem tam nic neslyšel vo extraktech, protože listy je pohodička sem tam se někdo zasměje nic víc! Ty krávo to ne to je na mě moc!!!!!!

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 27-02-2008 v 21:21 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:59 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás