Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Az udelate dvojity slepy pokus s hlinou a hydrem, stejna odruda pod stejnym svetlem se stejnym hnojenim, pak se da mluvit o rozdilu chuti. Ale kdyz predem vite ze tohle je hydro, tak uz si vsugerujete chut jakoukoliv.
jedinej rozdíl je v zemitosti chuti, kterou v hydru nedosáhneš, ale to už je jen takovej malej ústupek, kterej se dá vykompenzovat třeba kratším vegetem apod..
Pro mě je chuť skunku pěstovaná v hlíně zásadní. Zatím. To se nedá vykompenzovat ničím .
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
Pro mě je chuť skunku pěstovaná v hlíně zásadní. Zatím. To se nedá vykompenzovat ničím .
chuť skanku?
to je která?
v dnešní době je na trhu tolik různých modelů, že zabejvat se rozdíly v chuti mezi hlínou a hydrem je jako řešit jestli jsou lepší zelený nebo červený papriky..
někomu chutná víc to, někomu ono.. třeba já osobně dávám přednost spíš lehčí ovocný chuti, než těžkýmu zemitýmu skunku..
myslim že tam určitě je nějakej rozdíl, ale není to argument pro podporu hlíny pro někoho to může být třeba nevýhoda, ta plná chuť s koulema..
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
To je jedno která . Beru to obecně. Jasně že existuje mnoho chuťových variací, ale to je jiná věc. Mě jde o vychutnání si šluku, poválení kouře na patře a retroolfakci. Tam vidím to hlinitý pozitivum. Až se sejdeme, tak můžeme alespoň zběžně porovnat chuti různých modelů. Neříkám, že vždy poznám jestli to bylo jetý v hydru nebo hlíně. Ale převážně bych se určitě trefil.
Nemluvím jen ze své zkušenosti.
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
Jestli myslíš enzymy tak ty jsou dobrý i do hlíny, kytky pak skousnou větší ec a nezasolí se substrát. Proti zacpání spíš silný čerpadlo a filtr.
citace:
V holandsku jsou cenenejsi výpestky v hline nez hydro.
To je daný zájmem konzumentů, kterej je zase ovlivněnej reklamou
(btw. taky si občas všímáte po autobusákách a jiných veřejných prostranstvích samolepku s reklamou na plagron: Myslete BioLogicky ?)
Jakej je rozdíl mezi kauflým dripem a kauflou hlínou + květináčma? Kolik kdo do toho dá peněz je jen jeho věc.
Ale musim uznat že jako hlínaře kterej přemejšlí jakej druh hydra vybrat jsi mě přesvědčil že asi drip né (ve snaze o originalitu nechci kopírovat ani kwjetoně ). Cirkulační bublery asi vyhrajou.
edit: ale co je na tom originálního, když na icmagu to maj stovky lidí??
Na hlíně mě hlavně baví že můžu manimuplovat s každou kytkou zvlášť.
Vytáhnu si jí ze skříně, v klidu ostřihám listy, zaštípu řezy, dám každý jinej mix hnojiv, otáčim kytky aby měli šišky prorostlé ze všech stran, kytky dál od světla střídám s těma blíž atd.. atd...
Je to dobrý na pokusy, můžeš si zjistit jak fungujou hnojiva atd. Jakej mix dáš do nádrže na hydro je docela závažný rozhodnutí, nemůžeš zkusit 5 různejch na 5ti kytkách a porovnat rozdíl.
No ale hlavně pořád rozestavuju kytky okolo světla ve skříni jak ke potřeba....
hydro jednoznacne,ono to zastak slozity neni opravdu jenom hlidat ph ec a zakladni podminky a uspech je temer zaruceny + odpada spoustu problemu spojenych s hlinou jako uhnivani korinku,okyslicovani korenu apod,a ze by to bylo az tak nakladne se taky rict neda,spousta hnojek se da pouzit aji do hydra akorat s jinym davkovanim a hlavne to ma neuveritelnou vyhodu ze to nemusite kazdej den,nebo nekolikrat denne zalevat,nastavim hydro a muzu jit na 3 dny pryc s klidnym srdcem,a na zakl hydrodrip potrebujete akorat kvetinace/truhliky,par trubek,lavor a cerpadlo...jinak rozdil chuti me taky velice zajima takze udelam pokus....dam RW rohoze a COCO rohoze nebo COCO do kyblu a pokusim se udelat stejne podminky...sam budu zvedav na rozdil...a pokud bude chut apod mozna hodim jeden kvetinacek dva hlinu...casem hodim report
hydro the best...ja ked som zacinal hned som isiel na hydro a uroda sa vydarila...isiel som nato este docela amatersky s 400w a verim ze kebyze idem hlinu tak nekosim ( hlina je proste podla mna narocnejsia )..
zatial som mal moznost kostovat iba jeden model z hliny aj hydro a chut ta ista O_O ale myslim ze u inych modeloch je hlina vyrazne chutnejsia ale aj tak niet nad kvalitne hydro
Původní příspěvek od C.R.E.A.M. Na hlíně mě hlavně baví že můžu manimuplovat s každou kytkou zvlášť.
Vytáhnu si jí ze skříně, v klidu ostřihám listy, zaštípu řezy, dám každý jinej mix hnojiv, otáčim kytky aby měli šišky prorostlé ze všech stran, kytky dál od světla střídám s těma blíž atd.. atd...
Je to dobrý na pokusy, můžeš si zjistit jak fungujou hnojiva atd. Jakej mix dáš do nádrže na hydro je docela závažný rozhodnutí, nemůžeš zkusit 5 různejch na 5ti kytkách a porovnat rozdíl.
No ale hlavně pořád rozestavuju kytky okolo světla ve skříni jak ke potřeba....
Taky můžu manipulovat ze všema kytkama,normálně je vyndám ven s pěstírny po jednom truhlíku a krásně si je ostříhám z každé strany,můžu je prohazovat v pěstírně,posouvat....atd,jediné co nemohu tak jak píšeš střídat různé typy hnojiv,nebo můžu ale bylo by to zbytečné,když mám vyzkoušené jedno které mi vyhovuje nemusim zkoušet přeci jiné.
osobně vidím jedinou výhodu na hlíně a to je ta chut ,je více přírodní,na druhou stranu si myslím a ani sem ještě neviděl že v hlíně se nedá vypěstit pořádný salámy ,v hydru se lépe šteluje ph a i ec,v hydru není tak velikej odpad.............ale třeba se mejlím