Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tyvole, mirkoff, tebe to fakt sere mně to teda zas tak neva, třeba toto
citace:
Původní příspěvek od mirkoff budu respektovat další bannery, klidně mezi příspěvky, uprostřed výpisu s karmou, v PMku, ve vokně s udělováním káček, ale tohle házení klacků pod nohy je tak trochu k nasrání...
je imho stokrát věčí sranec, zamysli se...
a hlavně myslim, že je to kvuli té zodpovědnosti než reklamě
Původní příspěvek od dokktor tyvole, mirkoff, tebe to fakt sere mně to teda zas tak neva, třeba toto
...........
je imho stokrát věčí sranec, zamysli se...
a hlavně myslim, že je to kvuli té zodpovědnosti než reklamě
pokud by šlo opravdu o to upozornění, přesměrovávalo by se automaticky po nějaké době to že stránka jen tak naběhne, je jasným důkazem jejího komerčního ůčelu, ale budiž
jde třeba o to, že jsou pak člověku k prdu záložky v jeho prohlížeči, když namísto toho, aby se mu načetla stránka než dočte odstavec, musí se ještě "obtěžovat" klikáním na nějaký link
to je ten kámen úrazu (IMHO)
a zas tolik mě to nesere, neboj... spíš sem rozmrzelej, že se mi tady na tom serveru něco příčí (páč jinak sem spokojenej )
a zamyslel sem se .... a klasický vložený reklamy (vzhledem k tomu jak decentní bannery se na G používaj) by mi nevadily. I třeba z důvodu, že by přišly smysluplně umístěné.
Většinou nechodím na G nepřihlášen, dříve to moc nešlo, a je možné že s novým výkonějším serverem je G přístupnější i neregistrovaným a právě na ty, co growerem jen prochází, je reklama zaměřená.
Pokud sem si to předchozim remcánim neposral, mohl bych požádat zda by nešlo na tu stránku přivařit ještě nejaký tlačítko "POKRAČUJ", který by bylo po načtení stránky aktivní (modří vědí), tak aby šlo potvrdit přesměrování klávesnicí (protože jsou lidé, a není jich málo, kteří s počítačem pracují především prostřednictví klávenice a krysu po stole naháněj, jen když je to opravdu nutný).
mirkoff: to máš pravdu, mohlo by se to po čase samo přesměrovat, nebo aspoň dat potvrdit klávesou. ten klik navíc je fakt navíc. dycky na to nejakou tu sekundu tlemím než mi dojde, že na to musím kliknout.
když už při tom klikání na reklamní bannery nejsem ohrožen a přesměruje mě to bez prodlevy, tak možná ani tento "interní" přesun v rámci serveru z grower.cz na cannabiscup.cz by nemusel být varováníhodný.
Původní příspěvek od mirkoff btw. a nechcete to zrušit aspoň pro www.cannabiscup.cz ??
když už při tom klikání na reklamní bannery nejsem ohrožen a přesměruje mě to bez prodlevy, tak možná ani tento "interní" přesun v rámci serveru z grower.cz na cannabiscup.cz by nemusel být varováníhodný.
Uz jsem to chtel napsat, mirkoff byl rychlejsi
Rozhodne udelat nejakej whitelist, kde se to zobrazovat nebude... Aspon na servery s podobnou tematikou, IC mag, HG420, hezky by bylo to varovani nezobrazovat pri linkovani na sponzorskou seedbanku apd.
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
Původní příspěvek od mirkoff Pokud sem si to předchozim remcánim neposral, mohl bych požádat zda by nešlo na tu stránku přivařit ještě nejaký tlačítko "POKRAČUJ", který by bylo po načtení stránky aktivní (modří vědí), tak aby šlo potvrdit přesměrování klávesnicí (protože jsou lidé, a není jich málo, kteří s počítačem pracují především prostřednictví klávenice a krysu po stole naháněj, jen když je to opravdu nutný).
Přání splněno...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Původní příspěvek od Tayem de Tox Já jen takovou malou poznámku: připadá mi, že je tu hodně zanedbávanej MONITORING MÉDIÍ. jako na agitaci srát, ale informovanost bychom si v naší situaci hlídat měli. relevantních článků vychází daleko víc, než 2 za rok 2006 a 5 letos. kdyby tu nebyla Plesnivá želva, tak tady nevíme ani o tom průlomovým judikátu. teď čerstvě sem taky musel(a) hodit svůj článek s radama pro huliče-řidiče sám(a).
Grower se od počátku potýká s nedostatkem autorů, kteří by připravovali anebo alespoň vyhledávali kvalitní obsah. Pokud se chceš ty nebo někdo jiný podílet na správě Monitoringu Médií anebo přímo obsahu Grower Magazínu - jste vítáni...
Původní příspěvek od MANHUNTT mohl by se nějak vypilovat chat,pořád tam nikdo není ,byli časy na starém provedení že bylo pořád narváno.......čím to je?
k tomu hledání: odjakživa mně tu chybí možnost vyhlédávat slova z názvu threadu nebo přímo hledat neco podle názvu threadu. to je tak, když má člověk načtených kotel threadů a teď hledá jeden, ve kterém je neco, co potřebuje, víceméně si pamatuje jeho méno, ale už si nepamatuje, v keré sekci to bylo a ne a ne to potom najít. když pak hledá slova z názvu toho threadu, tak mu to vyblije kvantum balastu podle čerstvosti příspěvků ale hledaný thread - ačkoliv má to slovo přímo v názvu - to nenajde.