Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
.. No dyk vod toho ty kofíky sou.. aby i méně znalí (sjetseturisti) dostali informace (blbej leták) a nebo viděli jiný lidi a mohli si říct: "Tyjo, doktor, ten má asi vejšku a taky hulí... A co když operuje, je taky zhulenej?" zeptá se a :"Tyjo, tak prej nehulí když šmiká ty slepce, tak to já už taky nebudu hulit, když hrabu prackama do toho dvacetitunovýho lisu v rachotě.." A nebo prostě příjde o ruce.. Lidi si prostě odjakživa (resp. každej živej orgoš) museli zvykat na okolní podmínky. To je taky přeci svoboda - že od okolní reality nebudu "odpojován" a přepojován do Matrixu a balamuce, že něco prostě není, nebo si toho nemám všímat!!
blablabla
krivkin:
nj, ale když někdo nemá zahrádku a musí sázet někde venku bůhví kde, tak může zhulit pět kytek taky za tejden, proto sází po více kytkách na více místech a modlí se aby z toho měl aspoň něco. Bylo by IMHO lepší když už omezit množství tak vahou.
Měl jsem teď referát ve škole na téma Konopí a Marihuana... Dokonce na Vysoký a hodina končila tím, že většina zmých kolegů byla unesena. Nevěděli, že se dá z konopí vyrobit tolik produktů a že marihuana může pomoci na dost husté nemoci... Učitelka nebo docentka nebo co to je mě pochválila... :-)
Edit: A proč jsem to vůbec psal.... Každý grower by měl osvětu společnosti z hlediska konopí považovat za morální povinnost, pokud si tedy groweři uvědomují klady této rostliny...
Původní příspěvek od Calzone krivkin:
nj, ale když někdo nemá zahrádku a musí sázet někde venku bůhví kde, tak může zhulit pět kytek taky za tejden, proto sází po více kytkách na více místech a modlí se aby z toho měl aspoň něco. Bylo by IMHO lepší když už omezit množství tak vahou.
Jakože, když mám 60kg, tak bych mohl mít max. 1kg skunku a když 120kg, tak dvě??? Tyjo, to by mekáč a pod. těžce vydělal
džouk & smouk
2mesias: na tom něco jé Jen bacha na agitační fráze. hlavně z vlastních zkušeností, hlavně z nich vycházet
hmmm. to vypada jako by se p.Liska chtel jen zviditelnit a nic vic, takovech politiku tu bylo co melo podobny nazori a kde nic tu nic, je sice pravdou ze se to za posledni leta hodne uvolnilo, ale kdo vi jak to bude dal.
me se moc libi jak je to udelany v Holandsku, neni to tam legalizovany, ale tolerovany, kazdej tam ma misto k jeho snum ci nazorum, jestli chces hlulit, hul si v coffyshopech, ale ostatni stim neotravuj, a kdyz stim nikoho nebudes otravovat tak nikdo nebude prudit do tebe.
byl bych rad kdyby to jednou dospelko aspon na tuhle uroven, kde by si mohl clovek jit sednou a v klidu si neco dobry poridit a nebo jen tak si zakourit.
prikladam drogovou politiku jak je chapana v Holandsku - ( zdroj je v aglictine)
Jasný, nerad maká ve fabrice u pásu -> vyhubit a místo toho oživit homo erectus a geneticky modifikovat na homo lobotomiensis čipensis, kterej bude vorkovat jako hodinky a bez keců! viva la USA, the only universal state!
Kua proč do panorámat daj atomofku a né třeba takovýhle podobný článek?? (ale atomofka byla gůůt )
neasi. Hodne lidi si to maluje a diva se na legalizaci ruzovima brejlickama. Ja myslim, ze ted to tu mame hoodne v klidu a co ja vim, tak kriminalka vubec neresi hulice, pokud si na huleni nevidelava zrovna desetitisice, nebo pokud to necpe nactiletym. Ja bych to akorad spapiroval a neresil vezenim. Takhle to v podstate uz funguje, akorad to neni nikde napsany.. Jinak ta vase oblibena LEGALIZACE by nakonec byla dosti na p*** a bylo by to horsi jak ted. A zase bychom byli tam kde sme ted.. lide jako vi by si opet stezovali, ze politici sou dementi, ze oni vlastne chteli neco jinyho. dzzz.. nekdy je mi az smutno z hlouposti nekterych
...to je jedno, to byl jen příklad s těma 5 kytkama smysl je snad jasnej, ne - určit nějaký množství, který bys mohl mít, aby se na tom (teoreticky)
nedalo vydělávat... aby to prostě zapudilo ty srá*e, co prodávají 1,3 g za 500,- a chtěj si na hulení akorát namastit kapsu, ti by začli mizet, když si člověk bude moct vypěstovat kupu matroše doma
P.S. když někdo nemá zahrádku, může si udělat pěstírnu doma - o tom to tady konečně je
citace:
Původní příspěvek od Calzone krivkin:
Původní příspěvek od MadEGGA) neasi. Hodne lidi si to maluje a diva se na legalizaci ruzovima brejlickama. Ja myslim, ze ted to tu mame hoodne v klidu a co ja vim, tak kriminalka vubec neresi hulice, pokud si na huleni nevidelava zrovna desetitisice, nebo pokud to necpe nactiletym. Ja bych to akorad spapiroval a neresil vezenim. Takhle to v podstate uz funguje, akorad to neni nikde napsany.. Jinak ta vase oblibena LEGALIZACE by nakonec byla dosti na p*** a bylo by to horsi jak ted. A zase bychom byli tam kde sme ted.. lide jako vi by si opet stezovali, ze politici sou dementi, ze oni vlastne chteli neco jinyho. dzzz.. nekdy je mi az smutno z hlouposti nekterych
no, sice jsi označil všechny, co nemaj stejnej názor jako ty za hlupáky, ale ten svůj názor jsi nepodpořil ani jedním argumentem. konstatování, že
citace:
LEGALIZACE by nakonec byla dosti na p*** a bylo by to horsi jak ted [/B]
je prázná jak Krytonovy slipy.
Pro ty co mi tu cpou, abych byl rád za to, jaký to tady je a pěstil si a pohuloval v pohodičce tak: Když ve mně hrkne pokaždý,když kolem mýho baráku projíždí policejní auto, nebo když nemůžu jít vyjebat souseda, ať si pase slepice na svým pozemku, protože ten starej estébák by byl schopnej se na mě nasrat a aktivně nabonzovat moje zelený okno PČR, anebo když zatýkaj sedmdesátiletý babky za kytky na mast.. když si chci zahulit v parku, nemůžu se uplně vyklidnit, protože dělám něco, co se oficiálně nesmí, dělám něco, při čem si musím dávat pozor .. to není pohodička, to je stíha
"anebo když zatýkaj sedmdesátiletý babky za kytky na mast.. když si chci zahulit v parku, nemůžu se uplně vyklidnit, protože dělám něco, co se oficiálně nesmí, dělám něco, při čem si musím dávat pozor .. to není pohodička, to je stíha" jak napsal Tayem de Tox... Huliči si hulí teď a budou hulit i když to ilegální zůstane. Ale někde jsem sehnal větu, kterou pronesl nějakej rozumnej týpek, kdyby tady bylo dost rejpalů můžu sehnat i jeho jméno a ten řekl, že "Kouření marihuany škodí zdravý mnohem méně než stres, který je navozen tím, že je marihuana ilegální..." Taky tak... Kuli tomu, že mě baví něco nelegálního mám problémy ve vztazích. Lidi mě soudí. Zbytečně....