Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Už je to tady HURÁ... (budouci ministr Liška chce legalizovat mekké drogy.)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
cix
Stálý Člen

Karma uživatele cix - 84% PěstitelskáKarma uživatele cix - 84% PěstitelskáKarma uživatele cix - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

.. No dyk vod toho ty kofíky sou.. aby i méně znalí (sjetseturisti) dostali informace (blbej leták) a nebo viděli jiný lidi a mohli si říct: "Tyjo, doktor, ten má asi vejšku a taky hulí... A co když operuje, je taky zhulenej?" zeptá se a :"Tyjo, tak prej nehulí když šmiká ty slepce, tak to já už taky nebudu hulit, když hrabu prackama do toho dvacetitunovýho lisu v rachotě.." A nebo prostě příjde o ruce.. Lidi si prostě odjakživa (resp. každej živej orgoš) museli zvykat na okolní podmínky. To je taky přeci svoboda - že od okolní reality nebudu "odpojován" a přepojován do Matrixu a balamuce, že něco prostě není, nebo si toho nemám všímat!!
blablabla

(-1||
UŽIJTE SI SVOBODU !!
oběF nultého století
╠═╬╩╦╩╝
╠═╬╦╝

Old Post 01-12-2007 v 15:31 PM
cix je offline   Profil uživatele cix   Find more posts by cix   Foto galerie člena cix   Click here to Send cix a Private Message   Add cix to your buddy list     Navštiv homepage uživatele cix! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
_Dr.Skunk_
Stálý Člen

Karma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

podle me je to solidni krucek kupredu

Old Post 01-12-2007 v 17:42 PM
_Dr.Skunk_ je offline   Profil uživatele _Dr.Skunk_   Find more posts by _Dr.Skunk_   Foto galerie člena _Dr.Skunk_   Click here to Send _Dr.Skunk_ a Private Message   Add _Dr.Skunk_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krivkin
Stálý Člen

Karma uživatele krivkin - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

TĚCH 5 KYTEK BYL JEN PŘÍKLAD, I KDYBYS HULIL 2 GÉČKA DENNĚ, STEJNĚ BY TO BYLO 700 ZA ROK A TO TI NA 5 HYENÁCH NA ZAHRÁDCE KLIDNĚ VYROSTE :-)

Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo

Old Post 01-12-2007 v 20:43 PM
krivkin je offline   Profil uživatele krivkin   Find more posts by krivkin   Foto galerie člena krivkin   Click here to Send krivkin a Private Message   Add krivkin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

krivkin:
nj, ale když někdo nemá zahrádku a musí sázet někde venku bůhví kde, tak může zhulit pět kytek taky za tejden, proto sází po více kytkách na více místech a modlí se aby z toho měl aspoň něco. Bylo by IMHO lepší když už omezit množství tak vahou.

Calzonova odhlučněná skříň - návrh a stavba
Můj první indoor (sklizeno)
Calzonův balkón 2008 (sklizeno)
Calzoneho druhý grow (sklizeno)
Calzoneho třetí indoor (sklizeno)
Calzoneho balkón 2009 (sklizeno)
Krásně to začalo, krásně to skončí, lidi a zvířata, budou si rovni.
Stres - Lidé a zvířata

Old Post 02-12-2007 v 09:27 AM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja
Stálý Člen

Karma uživatele papaja - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

calzone: přesně tak, omezovat počet kytek je nesmysl-zvlášť v indooru je pět kytek jak nic

...

Old Post 02-12-2007 v 09:44 AM
papaja je offline   Profil uživatele papaja   Find more posts by papaja   Foto galerie člena papaja   Click here to Send papaja a Private Message   Add papaja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele papaja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

Měl jsem teď referát ve škole na téma Konopí a Marihuana... Dokonce na Vysoký a hodina končila tím, že většina zmých kolegů byla unesena. Nevěděli, že se dá z konopí vyrobit tolik produktů a že marihuana může pomoci na dost husté nemoci... Učitelka nebo docentka nebo co to je mě pochválila... :-)

Edit: A proč jsem to vůbec psal.... Každý grower by měl osvětu společnosti z hlediska konopí považovat za morální povinnost, pokud si tedy groweři uvědomují klady této rostliny...

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 02-12-2007 v 11:25 AM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cix
Stálý Člen

Karma uživatele cix - 84% PěstitelskáKarma uživatele cix - 84% PěstitelskáKarma uživatele cix - 84% Pěstitelská

Organika Příspěvek č. 87

citace:
Původní příspěvek od Calzone
krivkin:
nj, ale když někdo nemá zahrádku a musí sázet někde venku bůhví kde, tak může zhulit pět kytek taky za tejden, proto sází po více kytkách na více místech a modlí se aby z toho měl aspoň něco. Bylo by IMHO lepší když už omezit množství tak vahou.

Jakože, když mám 60kg, tak bych mohl mít max. 1kg skunku a když 120kg, tak dvě??? Tyjo, to by mekáč a pod. těžce vydělal
džouk & smouk

2mesias: na tom něco jé Jen bacha na agitační fráze. hlavně z vlastních zkušeností, hlavně z nich vycházet

(-1||
UŽIJTE SI SVOBODU !!
oběF nultého století
╠═╬╩╦╩╝
╠═╬╦╝

Naposledy upravil cix 02-12-2007 v 15:31 PM

Old Post 02-12-2007 v 15:18 PM
cix je offline   Profil uživatele cix   Find more posts by cix   Foto galerie člena cix   Click here to Send cix a Private Message   Add cix to your buddy list     Navštiv homepage uživatele cix! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Caligula
Stálý Člen

Karma uživatele Caligula - 89% PěstitelskáKarma uživatele Caligula - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

hmmm. to vypada jako by se p.Liska chtel jen zviditelnit a nic vic, takovech politiku tu bylo co melo podobny nazori a kde nic tu nic, je sice pravdou ze se to za posledni leta hodne uvolnilo, ale kdo vi jak to bude dal.
me se moc libi jak je to udelany v Holandsku, neni to tam legalizovany, ale tolerovany, kazdej tam ma misto k jeho snum ci nazorum, jestli chces hlulit, hul si v coffyshopech, ale ostatni stim neotravuj, a kdyz stim nikoho nebudes otravovat tak nikdo nebude prudit do tebe.
byl bych rad kdyby to jednou dospelko aspon na tuhle uroven, kde by si mohl clovek jit sednou a v klidu si neco dobry poridit a nebo jen tak si zakourit.
prikladam drogovou politiku jak je chapana v Holandsku - ( zdroj je v aglictine)

God is Love

Naposledy upravil Caligula 02-12-2007 v 19:36 PM

Old Post 02-12-2007 v 16:51 PM
Caligula je offline   Profil uživatele Caligula   Find more posts by Caligula   Foto galerie člena Caligula   Click here to Send Caligula a Private Message   Add Caligula to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Caligula
Stálý Člen

Karma uživatele Caligula - 89% PěstitelskáKarma uživatele Caligula - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

v lepsi kvalite

God is Love

Old Post 02-12-2007 v 17:17 PM
Caligula je offline   Profil uživatele Caligula   Find more posts by Caligula   Foto galerie člena Caligula   Click here to Send Caligula a Private Message   Add Caligula to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cix
Stálý Člen

Hlína Příspěvek č. 90

homo fantasio

Jasný, nerad maká ve fabrice u pásu -> vyhubit a místo toho oživit homo erectus a geneticky modifikovat na homo lobotomiensis čipensis, kterej bude vorkovat jako hodinky a bez keců! viva la USA, the only universal state!

Kua proč do panorámat daj atomofku a né třeba takovýhle podobný článek?? (ale atomofka byla gůůt )

(-1||
UŽIJTE SI SVOBODU !!
oběF nultého století
╠═╬╩╦╩╝
╠═╬╦╝

Old Post 02-12-2007 v 17:30 PM
MadEGGA:()
Stálý Člen

Karma uživatele MadEGGA:() - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

neasi. Hodne lidi si to maluje a diva se na legalizaci ruzovima brejlickama. Ja myslim, ze ted to tu mame hoodne v klidu a co ja vim, tak kriminalka vubec neresi hulice, pokud si na huleni nevidelava zrovna desetitisice, nebo pokud to necpe nactiletym. Ja bych to akorad spapiroval a neresil vezenim. Takhle to v podstate uz funguje, akorad to neni nikde napsany.. Jinak ta vase oblibena LEGALIZACE by nakonec byla dosti na p*** a bylo by to horsi jak ted. A zase bychom byli tam kde sme ted.. lide jako vi by si opet stezovali, ze politici sou dementi, ze oni vlastne chteli neco jinyho. dzzz.. nekdy je mi az smutno z hlouposti nekterych

Old Post 02-12-2007 v 18:12 PM
MadEGGA:() je offline   Profil uživatele MadEGGA:()   Find more posts by MadEGGA:()   Foto galerie člena MadEGGA:()   Click here to Send MadEGGA:() a Private Message   Add MadEGGA:() to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FK2
Nový Člen

Karma uživatele FK2 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

Nvm co si o tom myslet.. Podle mě se změní jen pohled nehuličů, já si budu hulit v klídečku dál s nebo bez leglaizace... Cuz lidii, hulte s radosti

Old Post 02-12-2007 v 18:57 PM
FK2 je offline   Profil uživatele FK2   Find more posts by FK2   Foto galerie člena FK2   Click here to Send FK2 a Private Message   Add FK2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja
Stálý Člen

Karma uživatele papaja - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

to MadEGGA)až ti ufiknou kytky, tak si nestěžuj

...

Old Post 03-12-2007 v 03:43 AM
papaja je offline   Profil uživatele papaja   Find more posts by papaja   Foto galerie člena papaja   Click here to Send papaja a Private Message   Add papaja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele papaja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krivkin
Stálý Člen

Karma uživatele krivkin - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

...to je jedno, to byl jen příklad s těma 5 kytkama smysl je snad jasnej, ne - určit nějaký množství, který bys mohl mít, aby se na tom (teoreticky)
nedalo vydělávat... aby to prostě zapudilo ty srá*e, co prodávají 1,3 g za 500,- a chtěj si na hulení akorát namastit kapsu, ti by začli mizet, když si člověk bude moct vypěstovat kupu matroše doma
P.S. když někdo nemá zahrádku, může si udělat pěstírnu doma - o tom to tady konečně je

citace:
Původní příspěvek od Calzone
krivkin:

Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo

Old Post 03-12-2007 v 08:36 AM
krivkin je offline   Profil uživatele krivkin   Find more posts by krivkin   Foto galerie člena krivkin   Click here to Send krivkin a Private Message   Add krivkin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tayem de Tox
Stálý Člen

Karma uživatele Tayem de Tox - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

citace:
Původní příspěvek od MadEGGA)
neasi. Hodne lidi si to maluje a diva se na legalizaci ruzovima brejlickama. Ja myslim, ze ted to tu mame hoodne v klidu a co ja vim, tak kriminalka vubec neresi hulice, pokud si na huleni nevidelava zrovna desetitisice, nebo pokud to necpe nactiletym. Ja bych to akorad spapiroval a neresil vezenim. Takhle to v podstate uz funguje, akorad to neni nikde napsany.. Jinak ta vase oblibena LEGALIZACE by nakonec byla dosti na p*** a bylo by to horsi jak ted. A zase bychom byli tam kde sme ted.. lide jako vi by si opet stezovali, ze politici sou dementi, ze oni vlastne chteli neco jinyho. dzzz.. nekdy je mi az smutno z hlouposti nekterych

no, sice jsi označil všechny, co nemaj stejnej názor jako ty za hlupáky, ale ten svůj názor jsi nepodpořil ani jedním argumentem. konstatování, že
citace:
LEGALIZACE by nakonec byla dosti na p*** a bylo by to horsi jak ted [/B]
je prázná jak Krytonovy slipy.

Pro ty co mi tu cpou, abych byl rád za to, jaký to tady je a pěstil si a pohuloval v pohodičce tak: Když ve mně hrkne pokaždý,když kolem mýho baráku projíždí policejní auto, nebo když nemůžu jít vyjebat souseda, ať si pase slepice na svým pozemku, protože ten starej estébák by byl schopnej se na mě nasrat a aktivně nabonzovat moje zelený okno PČR, anebo když zatýkaj sedmdesátiletý babky za kytky na mast.. když si chci zahulit v parku, nemůžu se uplně vyklidnit, protože dělám něco, co se oficiálně nesmí, dělám něco, při čem si musím dávat pozor .. to není pohodička, to je stíha

grower.cz resident (since 2006) JOINTS ORTHODOX!

Grower doporučuje deTOX! OUT2006 i OUT2007
Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009

Naposledy upravil Tayem de Tox 03-12-2007 v 08:51 AM

Old Post 03-12-2007 v 08:44 AM
Tayem de Tox je offline   Profil uživatele Tayem de Tox   Find more posts by Tayem de Tox   Foto galerie člena Tayem de Tox   Click here to Send Tayem de Tox a Private Message   Add Tayem de Tox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

"anebo když zatýkaj sedmdesátiletý babky za kytky na mast.. když si chci zahulit v parku, nemůžu se uplně vyklidnit, protože dělám něco, co se oficiálně nesmí, dělám něco, při čem si musím dávat pozor .. to není pohodička, to je stíha" jak napsal Tayem de Tox... Huliči si hulí teď a budou hulit i když to ilegální zůstane. Ale někde jsem sehnal větu, kterou pronesl nějakej rozumnej týpek, kdyby tady bylo dost rejpalů můžu sehnat i jeho jméno a ten řekl, že "Kouření marihuany škodí zdravý mnohem méně než stres, který je navozen tím, že je marihuana ilegální..." Taky tak... Kuli tomu, že mě baví něco nelegálního mám problémy ve vztazích. Lidi mě soudí. Zbytečně....

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 03-12-2007 v 11:34 AM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:17 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás