Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Nlite 125w purple....3.Minigrow by LordPepino
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Trewis
Nový Člen

Karma uživatele Trewis - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Aha ok dikes no ja pojedu 125 w red a 24w blue a zajma mne jestli ta blue bude mit nejaky vliv na kyti-od zacatku rustu koukal sem po threadech ale nic sem nenasel takze kdyby mi nekdo mohl rict jak to je byl bych mu vdecny

Old Post 01-11-2007 v 19:32 PM
Trewis je offline   Profil uživatele Trewis   Find more posts by Trewis   Foto galerie člena Trewis   Click here to Send Trewis a Private Message   Add Trewis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LordPepino
Stálý Člen

Karma uživatele LordPepino - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Tak vcera jeste pribyl vlhko-teplomer takze aktuální teplota se pohybude kolem 57+61% vlhkosti a 25,4stupnu u kytek ....

Můj 1.grow 2x řezivo Nebula 125w Nlite Purple SKLIZENO
Můj 2. grow 10x California Orange Bud 125w Nurturelite Purple

Old Post 02-11-2007 v 13:02 PM
LordPepino je offline   Profil uživatele LordPepino   Find more posts by LordPepino   Foto galerie člena LordPepino   Click here to Send LordPepino a Private Message   Add LordPepino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LordPepino
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

Cau dloho jsem tu nebyl a ke fšemu se mi polámal foťák.... njáká blbost zítra mi ho vrátí tak tady prozatím fotka z mobilu....
jinak vlhkost se drží kolem 62%...... tak celkem v poho... kytky sou přeřazená do 2 litrových flašek....

Old Post 06-11-2007 v 16:58 PM
LordPepino je offline   Profil uživatele LordPepino   Find more posts by LordPepino   Foto galerie člena LordPepino   Click here to Send LordPepino a Private Message   Add LordPepino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hunter37
Stálý Člen

Karma uživatele Hunter37 - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hunter37 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

No nevypadá to špatně, ale myslím, že bych radši koupit tu RED...no ale mas to pekny!!! Hodne velky paldy přeju;-)

Old Post 08-11-2007 v 13:56 PM
Hunter37 je offline   Profil uživatele Hunter37   Find more posts by Hunter37   Foto galerie člena Hunter37   Click here to Send Hunter37 a Private Message   Add Hunter37 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LordPepino
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Čaou lidičky tak jsem tu zase a dozvedel sem se spatnou zprávu ze tu celý vánocní a zimní prázdniny nebudu takze to musím prepnout na kvet uz dnes a sklidit 23.prosince to znamená ze na kvet zbívá jen neco málo pres 40 dní.... takze to bude zase napytel grow.... co jinýho by ste odemne vlasnte mohli cekat ze
vecer dodám njáky fotky..... tak uvidíte jak to pokracuje...

ted sem si akorát zpomnel ze to je 23 dní od toho jak sem kytky zasadil tak by to mnelo být dobrý..... ale porád to budou jenom vykvetlý mimina

Old Post 10-11-2007 v 13:58 PM
bossfic
Stálý Člen

Karma uživatele bossfic - 90% PěstitelskáKarma uživatele bossfic - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

tomuhle rikas minigrow jo? ja myslel ze mini je tak jedna kytka...

...AKCE PEŘINÁČ...

Old Post 10-11-2007 v 14:50 PM
bossfic je offline   Profil uživatele bossfic   Find more posts by bossfic   Foto galerie člena bossfic   Click here to Send bossfic a Private Message   Add bossfic to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bossfic! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LordPepino
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

2bossfic: noo pocítám s tím ze budu mít aspon 4 samice ..... proto sem zasadil tolik moc kytek je jich 10 ale prí mím stestí budu mít tak 2 samice

Old Post 10-11-2007 v 16:13 PM
LordPepino
Stálý Člen

1.den květu Příspěvek č. 24

Tak dalsí aktuaizace... kytky sem predcasne prepl na kvet... a o vánocích musím zklidit
Ale k veci dávám sem dalsí fotky a pripadá mi ze to celý neni stejnej model... njáký kytky sou spís Sativa a njáký Indika......

Old Post 11-11-2007 v 10:23 AM
LordPepino
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Tak tady je dalsí aktualizace.....kytky ted rostou dost rychle....

Old Post 12-11-2007 v 11:17 AM
LordPepino
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

Tak tady je dalsí upgreade dal sem tam síto a prostříhal listy.... sdá se mi ze to je ted lespi.. no jeste se kytky musí spamatovat....
hned jak poznám samce od samic tak to presadím do vetsích kvetináčů.....

Old Post 13-11-2007 v 17:09 PM
hopin
Stálý Člen

Karma uživatele hopin - 98% PěstitelskáKarma uživatele hopin - 98% PěstitelskáKarma uživatele hopin - 98% PěstitelskáKarma uživatele hopin - 98% PěstitelskáKarma uživatele hopin - 98% PěstitelskáKarma uživatele hopin - 98% PěstitelskáKarma uživatele hopin - 98% PěstitelskáKarma uživatele hopin - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Cau tak to by me zajimalo jak chces presazovat kytky do vetsich kvetinacu kdyz to budes mit propleteny??
Myslim ze jsi tam nemel davat sito kdyz neznas pomer samic a samcu.
Samozrejme je to jen muj nazor. Jinak se mi to libi.
Peace...

My first indoor 400Wplantastar.. sklizeno
2. Grow 400w PP, JH, CH, BB... sklizeno
Třetí grow... GWS x WR , SKUNK no 1... sklizeno ]
no click
potomci superskunku venku....léto 08
4. kolo hopina Sage, Nebula, GWS... ..sklizeno..

Hopinovo 400W počínání ve větším ,) ... sklizeno 8)

400W / 600W = 9x Orange Bud , 10x Double Gum, 2x Jack 8)--´ = sklizeno
Apollo 11 @ Sweet mendo BOG 400/600w = sklizeno

Jak se postaráš ty o kytku, tak se pak kytka postará o tebe

Old Post 13-11-2007 v 18:18 PM
hopin je offline   Profil uživatele hopin   Find more posts by hopin   Foto galerie člena hopin   Click here to Send hopin a Private Message   Add hopin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LordPepino
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

2hopim: aha nad tím sem ješte nepřemýšlel ale ješte moc neprorostli a doufám že přepnou do kvetu co nejdrív.... to by sem ješte mohl mít šanci....
Na květu to je od soboty a pořád se tomu nechce skříň už sem odizoloval od venkovního svˇětla tak v tom problém podle mně nebude.... tak fakt nevím.. ale asi nezbívá nic jinýho než počkat

Naposledy upravil LordPepino 15-11-2007 v 13:50 PM

Old Post 15-11-2007 v 13:45 PM
LordPepino
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

tak ahoj lidisky dost dlouho sem tu nebyl tak kytky zacínají kvést sou to vsichni njákcí retardi sou strasne spomalené ......

Old Post 23-11-2007 v 18:28 PM
hopin
Stálý Člen

Karma uživatele hopin - 98% PěstitelskáKarma uživatele hopin - 98% PěstitelskáKarma uživatele hopin - 98% PěstitelskáKarma uživatele hopin - 98% PěstitelskáKarma uživatele hopin - 98% PěstitelskáKarma uživatele hopin - 98% PěstitelskáKarma uživatele hopin - 98% PěstitelskáKarma uživatele hopin - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Zdraviím te lordePepino...
Tak co? Už se ti projevilo pohlavi kytiček? Zatim to vypada slušně, tak jen tak dal. Ale myslim, ze by jsi mohl kytky trochu vic proplest tim sitem bo potom to nema skoro zadny ucinek kdyz to jen nechas prorust. peace and pěstu zdar...

My first indoor 400Wplantastar.. sklizeno
2. Grow 400w PP, JH, CH, BB... sklizeno
Třetí grow... GWS x WR , SKUNK no 1... sklizeno ]
no click
potomci superskunku venku....léto 08
4. kolo hopina Sage, Nebula, GWS... ..sklizeno..

Hopinovo 400W počínání ve větším ,) ... sklizeno 8)

400W / 600W = 9x Orange Bud , 10x Double Gum, 2x Jack 8)--´ = sklizeno
Apollo 11 @ Sweet mendo BOG 400/600w = sklizeno

Jak se postaráš ty o kytku, tak se pak kytka postará o tebe

Old Post 23-11-2007 v 22:30 PM
hopin je offline   Profil uživatele hopin   Find more posts by hopin   Foto galerie člena hopin   Click here to Send hopin a Private Message   Add hopin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ENYCE
Stálý Člen

Karma uživatele ENYCE - 84% PěstitelskáKarma uživatele ENYCE - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

ja odpadnem ty to mas v obycajnych flasiach od kofoly
kebyze si precitas FAQ jak to kazdemu radis tak by si zistil ze korene nemaju radi svetlo a moznoze preto ti to tak pomaly rastie jak si pisal
peace

zijem jak chcem. lebo....

Old Post 25-11-2007 v 13:54 PM
ENYCE je offline   Profil uživatele ENYCE   Find more posts by ENYCE   Foto galerie člena ENYCE   Click here to Send ENYCE a Private Message   Add ENYCE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LordPepino
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

2hopim: Ahoj.... jo ož znám pohlaví a sem překvapenej.. 8 samic z 10 kytek to je pro mne uspech.. kdyz sem mnel v 1 growu 5 semínek 3 vylezli a z toho byly 3 samci ...... jo dík za radu hned sem je propletl.. (sice sem zlomil jednu vetvicku ale vypadá to ze jem to hodne pomohlo .) )
2ENYCE: no možná kdybys tady víc procházel threedy tak tady je několik členů kteří pestujou normálne v pruhledných flaškách a mají to hezký.... a mimochodem to FAQ nikdy neříkám jen tak ze srandy.. to i neco znamená.. ale kdyby se tady každej řídil jen radama ve FAQ tak by to byo pekne oničem nemyslíš?

Old Post 28-11-2007 v 17:30 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:33 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás