Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Aha ok dikes no ja pojedu 125 w red a 24w blue a zajma mne jestli ta blue bude mit nejaky vliv na kyti-od zacatku rustu koukal sem po threadech ale nic sem nenasel takze kdyby mi nekdo mohl rict jak to je byl bych mu vdecny
Cau dloho jsem tu nebyl a ke fšemu se mi polámal foťák.... njáká blbost zítra mi ho vrátí tak tady prozatím fotka z mobilu....
jinak vlhkost se drží kolem 62%...... tak celkem v poho... kytky sou přeřazená do 2 litrových flašek....
Čaou lidičky tak jsem tu zase a dozvedel sem se spatnou zprávu ze tu celý vánocní a zimní prázdniny nebudu takze to musím prepnout na kvet uz dnes a sklidit 23.prosince to znamená ze na kvet zbívá jen neco málo pres 40 dní.... takze to bude zase napytel grow.... co jinýho by ste odemne vlasnte mohli cekat ze
vecer dodám njáky fotky..... tak uvidíte jak to pokracuje...
ted sem si akorát zpomnel ze to je 23 dní od toho jak sem kytky zasadil tak by to mnelo být dobrý..... ale porád to budou jenom vykvetlý mimina
Tak dalsí aktuaizace... kytky sem predcasne prepl na kvet... a o vánocích musím zklidit
Ale k veci dávám sem dalsí fotky a pripadá mi ze to celý neni stejnej model... njáký kytky sou spís Sativa a njáký Indika......
Tak tady je dalsí upgreade dal sem tam síto a prostříhal listy.... sdá se mi ze to je ted lespi.. no jeste se kytky musí spamatovat....
hned jak poznám samce od samic tak to presadím do vetsích kvetináčů.....
Cau tak to by me zajimalo jak chces presazovat kytky do vetsich kvetinacu kdyz to budes mit propleteny??
Myslim ze jsi tam nemel davat sito kdyz neznas pomer samic a samcu.
Samozrejme je to jen muj nazor. Jinak se mi to libi.
Peace...
2hopim: aha nad tím sem ješte nepřemýšlel ale ješte moc neprorostli a doufám že přepnou do kvetu co nejdrív.... to by sem ješte mohl mít šanci....
Na květu to je od soboty a pořád se tomu nechce skříň už sem odizoloval od venkovního svˇětla tak v tom problém podle mně nebude.... tak fakt nevím.. ale asi nezbívá nic jinýho než počkat
Zdraviím te lordePepino...
Tak co? Už se ti projevilo pohlavi kytiček? Zatim to vypada slušně, tak jen tak dal. Ale myslim, ze by jsi mohl kytky trochu vic proplest tim sitem bo potom to nema skoro zadny ucinek kdyz to jen nechas prorust. peace and pěstu zdar...
ja odpadnem ty to mas v obycajnych flasiach od kofoly
kebyze si precitas FAQ jak to kazdemu radis tak by si zistil ze korene nemaju radi svetlo a moznoze preto ti to tak pomaly rastie jak si pisal
peace
2hopim: Ahoj.... jo ož znám pohlaví a sem překvapenej.. 8 samic z 10 kytek to je pro mne uspech.. kdyz sem mnel v 1 growu 5 semínek 3 vylezli a z toho byly 3 samci ...... jo dík za radu hned sem je propletl.. (sice sem zlomil jednu vetvicku ale vypadá to ze jem to hodne pomohlo .) )
2ENYCE: no možná kdybys tady víc procházel threedy tak tady je několik členů kteří pestujou normálne v pruhledných flaškách a mají to hezký.... a mimochodem to FAQ nikdy neříkám jen tak ze srandy.. to i neco znamená.. ale kdyby se tady každej řídil jen radama ve FAQ tak by to byo pekne oničem nemyslíš?