Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
přednost davam skleněnkam bo špeka ubalit neumim. ale jinak celkově nejlepší sou takovy ty maly vodni dymky třeba takova ta ve tvaru coca coly,určitě vite co mam na mysli...
Když hulim sám (to je většinou večer ve vaně) tak si dávám fajfku (mám jich docela velkou sbírku) a když hulíme a je nás víc tak většinou motám (pokud to není nějakej smrťák model)
Prosím, ignorujte veškeré pravopisné chyby v tomto příspěvku. Děkuji Vám.
Moraváci suxx. Všichni hulí ze skla. Ale já se nedal, motám kdy se dá, skla mi trošku připomínají jak když černí kouří crack. Ten už je trošku o něčem jiném - http://youtube.com/watch?v=KEvN4VUQLJk. No prostě mám radši brčka. Občas i kýbl, ale o tom už sou zase jiné témata.
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
Většinou kouříme z dýmky - orig. americký pyrex z Floridy ale když je nálada dáme špeka teď častějc celulózu. Co říkáte na to zapalovat dýmku radši sirkama než zapalovačem,to vdechujete při každém zapálení plyny, kterými se sjíždějí malí kluci. Ganja má pak lepší chuť,píše to Jason King v Cannabibli3 a on je ve světě ganji hodně uznávaný labužník, nafotil a vyzkoušel tolik modelů o kerejch se nám ani nezdá.
Původní příspěvek od praxer Tady u nas na severni Morave nejvice jedou skla.
Daji se tady koupit opravdu v kazde trafice.
Ale i ja si obcas dam s kamosema jointa
PEACE
ha, takze to uz se zmenilo za ty dva roky.
ted preferuju Cilam, neni nic lepsiho pro mne ted.
cilamek ma takovych 40procent z mych spalenosti. Brcko tak 35proc, sklo asi 15proc a bongo a dalsi zbytek.
Nemam vubec nic proti sklu, pokud je ciste, pokud neni ciste, tak ho vycistim, ale uz jsem tim nastval par lidi co si ho pak chteli ocistit trochu jinak a zasrat si tak plice
Jinak pripravit dobre cilamek je prom mne vetsinou casove narocnejsi nez ubalit brcko. to se da v klidu udelat i za chuze.
Hulim normální dobrej holanský tabák ubelim retko a dovnitř jsem taky ustřihnul kousek lisovanýho skanku ješte lepí užmoulám takovou tyčinku a jde se na to jako nyní.
když kouřím doma tak jedině z bongu, kouř se přes vodu aspoň trochu pročistí a člověk si netahá do plic tolika šitu (to si člověk uvědomí při vylejvání vody či při čištění)..taky si člověk nacpe kolik chce a zbytečně mu to nehoří jako u brčka..a nakonec probublávající bong má svý kouzlo
když venku a sám nebo v menším počtu lidí, tak pyrex, nebo co je zrovna po ruce
brka jen když je hafo lidí nebo někdo ubalí, nikdy mě nějak nejely
jo a jsem z moravy
Na jointu mi vadí, jak smrdí papírek. Kouřím ze skla a domů jsem si teď koupil skleněný bongo - přes tu vodu je to fakt nádhera kouřit. Tak velkýho prda si normálně nedáte a přitom to ani neškrábe .
Ja uprednostuji koureni z cisteho skla,pro me nejvetsi chutka,rychly zpusob nabijeni a nekourim papir.Jointa taky obcas spalim,ale stve me u brcka,ze se tvori casto lopata,vzdycky se totiz nekdo najde,kdo je nedockavej a chce se co nejdriv oddelat,proste taha jak dobytek a pak kdo smotne dalsiho,ze?!
Radoslav + Dýmy: zkoušeli ste jointa z těch celuloidních papírků, nebo jak se to jmenuje? nejsou skoro cejtit v chuti...
Nejčastěji ze skla.. všichni se mi smáli, že si ho čistim.. pak se mi rozbilo, tak mam tedka to malý a černý... Občas si dáme šluknu, ale tu taky moc ne, protože má hrozně vejkej kotel .. chystám se si koupit čilama.. tak sem zvědav.