Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » joint vs fajka,sklenenka
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11

Radsi joint nebo dymka?
This poll is closed.
Spek 18 30.00%
fajka,sklenenka 22 36.67%
oboje 16 26.67%
jinak 4 6.67%
Total: 60 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
gregys
Stálý Člen

Karma uživatele gregys - 90% PěstitelskáKarma uživatele gregys - 90% PěstitelskáKarma uživatele gregys - 90% PěstitelskáKarma uživatele gregys - 90% PěstitelskáKarma uživatele gregys - 90% PěstitelskáKarma uživatele gregys - 90% PěstitelskáKarma uživatele gregys - 90% PěstitelskáKarma uživatele gregys - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 129

Dobrýho vzorku stačí sklo,ale škek je špek.

img

Old Post 05-11-2007 v 08:03 AM
gregys je offline   Profil uživatele gregys   Find more posts by gregys   Foto galerie člena gregys   Click here to Send gregys a Private Message   Add gregys to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DeathCell
Stálý Člen

Karma uživatele DeathCell - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 130

přednost davam skleněnkam bo špeka ubalit neumim. ale jinak celkově nejlepší sou takovy ty maly vodni dymky třeba takova ta ve tvaru coca coly,určitě vite co mam na mysli...

Old Post 05-11-2007 v 10:33 AM
DeathCell je offline   Profil uživatele DeathCell   Find more posts by DeathCell   Foto galerie člena DeathCell   Click here to Send DeathCell a Private Message   Add DeathCell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Don PEDROS
Stálý Člen

Karma uživatele Don PEDROS - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 131

Když hulim sám (to je většinou večer ve vaně) tak si dávám fajfku (mám jich docela velkou sbírku) a když hulíme a je nás víc tak většinou motám (pokud to není nějakej smrťák model)

Prosím, ignorujte veškeré pravopisné chyby v tomto příspěvku. Děkuji Vám.

Old Post 05-11-2007 v 19:51 PM
Don PEDROS je offline   Profil uživatele Don PEDROS   Find more posts by Don PEDROS   Foto galerie člena Don PEDROS   Click here to Send Don PEDROS a Private Message   Add Don PEDROS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HERBSMAN
Stálý Člen

Karma uživatele HERBSMAN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 132

já dávám většinou přednost brčku.balim čímdál líp.ale když je velmi dobrý vzor tak upřednostnim sklo.

Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.

Old Post 06-11-2007 v 11:51 AM
HERBSMAN je offline   Profil uživatele HERBSMAN   Find more posts by HERBSMAN   Foto galerie člena HERBSMAN   Click here to Send HERBSMAN a Private Message   Add HERBSMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vaaanha
Stálý Člen

Karma uživatele vaaanha - 65% PěstitelskáKarma uživatele vaaanha - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 133

Moraváci suxx. Všichni hulí ze skla. Ale já se nedal, motám kdy se dá, skla mi trošku připomínají jak když černí kouří crack. Ten už je trošku o něčem jiném - http://youtube.com/watch?v=KEvN4VUQLJk. No prostě mám radši brčka. Občas i kýbl, ale o tom už sou zase jiné témata.

Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.

Old Post 06-11-2007 v 16:35 PM
vaaanha je offline   Profil uživatele vaaanha   Find more posts by vaaanha   Foto galerie člena vaaanha   Click here to Send vaaanha a Private Message   Add vaaanha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KBerry
Nový Člen

Karma uživatele KBerry - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 134

Většinou kouříme z dýmky - orig. americký pyrex z Floridy ale když je nálada dáme špeka teď častějc celulózu. Co říkáte na to zapalovat dýmku radši sirkama než zapalovačem,to vdechujete při každém zapálení plyny, kterými se sjíždějí malí kluci. Ganja má pak lepší chuť,píše to Jason King v Cannabibli3 a on je ve světě ganji hodně uznávaný labužník, nafotil a vyzkoušel tolik modelů o kerejch se nám ani nezdá.

Old Post 17-11-2007 v 15:49 PM
KBerry je offline   Profil uživatele KBerry   Find more posts by KBerry   Foto galerie člena KBerry   Click here to Send KBerry a Private Message   Add KBerry to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 135

citace:
Původní příspěvek od praxer
Tady u nas na severni Morave nejvice jedou skla.
Daji se tady koupit opravdu v kazde trafice.
Ale i ja si obcas dam s kamosema jointa
PEACE

ha, takze to uz se zmenilo za ty dva roky.
ted preferuju Cilam, neni nic lepsiho pro mne ted.
cilamek ma takovych 40procent z mych spalenosti. Brcko tak 35proc, sklo asi 15proc a bongo a dalsi zbytek.
Nemam vubec nic proti sklu, pokud je ciste, pokud neni ciste, tak ho vycistim, ale uz jsem tim nastval par lidi co si ho pak chteli ocistit trochu jinak a zasrat si tak plice

Jinak pripravit dobre cilamek je prom mne vetsinou casove narocnejsi nez ubalit brcko. to se da v klidu udelat i za chuze.

PEACE

Naposledy upravil 17-11-2007 v 16:07 PM

Old Post 17-11-2007 v 15:57 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
idjoemert
Nový Člen

Karma uživatele idjoemert - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 136

Hulim normální dobrej holanský tabák ubelim retko a dovnitř jsem taky ustřihnul kousek lisovanýho skanku ješte lepí užmoulám takovou tyčinku a jde se na to jako nyní.

Old Post 17-11-2007 v 16:13 PM
idjoemert je offline   Profil uživatele idjoemert   Find more posts by idjoemert   Foto galerie člena idjoemert   Click here to Send idjoemert a Private Message   Add idjoemert to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
idjoemert
Nový Člen

Karma uživatele idjoemert - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 137

To je fakt.

Old Post 18-11-2007 v 14:24 PM
idjoemert je offline   Profil uživatele idjoemert   Find more posts by idjoemert   Foto galerie člena idjoemert   Click here to Send idjoemert a Private Message   Add idjoemert to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AHM4D
Stálý Člen

Karma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 138

když kouřím doma tak jedině z bongu, kouř se přes vodu aspoň trochu pročistí a člověk si netahá do plic tolika šitu (to si člověk uvědomí při vylejvání vody či při čištění)..taky si člověk nacpe kolik chce a zbytečně mu to nehoří jako u brčka..a nakonec probublávající bong má svý kouzlo
když venku a sám nebo v menším počtu lidí, tak pyrex, nebo co je zrovna po ruce
brka jen když je hafo lidí nebo někdo ubalí, nikdy mě nějak nejely
jo a jsem z moravy

*400W Drip..SensiStar Euforia Sk#1 2010*
**400W AEROBOX..WhiteWidow NorthernLights WhiteRussian Carnival Chronic 2008 **
***Authentic bio cannabis area´s 2008 ***
****400W Soil+Coco...NYCD Nebula BigBud Whie Widow 2008 ****
*****400W Soil+Coco...PowerPlant OrangeBud Skunk#1 Chronic 2007 ******
******Authentic bio cannabis area´s 2007******
*******První pokus 400W Soil+Coco indoor mixseeds 2007*****
Začátky outdoor 2003-2006

Old Post 19-11-2007 v 15:09 PM
AHM4D je offline   Profil uživatele AHM4D   Find more posts by AHM4D   Foto galerie člena AHM4D   Click here to Send AHM4D a Private Message   Add AHM4D to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AHM4D! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slick-ace
Stálý Člen

Karma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 139

já jsem takovej kmet a starého psa novým kouskům nenaučíš heh - i když zkoušet se nebránim

.. prostě většinou balim, ale teď plánuju zakoupit nové bongo

Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"

Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.

Food Not Bombs

Naposledy upravil Slick-ace 21-11-2007 v 00:52 AM

Old Post 21-11-2007 v 00:45 AM
Slick-ace je offline   Profil uživatele Slick-ace   Find more posts by Slick-ace   Foto galerie člena Slick-ace   Click here to Send Slick-ace a Private Message   Add Slick-ace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Slick-ace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wasco123
Stálý Člen

Karma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 140

....joint ma vela do seba. Stavy su pomaly nabehujuce a dlhotrvajuce. Zase s takeho Bonga su navalove stavy ale trvaju kratko. Toz si myslim ja

400W

Old Post 21-11-2007 v 06:28 AM
wasco123 je offline   Profil uživatele wasco123   Find more posts by wasco123   Foto galerie člena wasco123   Click here to Send wasco123 a Private Message   Add wasco123 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 141

Na jointu mi vadí, jak smrdí papírek. Kouřím ze skla a domů jsem si teď koupil skleněný bongo - přes tu vodu je to fakt nádhera kouřit. Tak velkýho prda si normálně nedáte a přitom to ani neškrábe .

Sodík 400W - můj první indoor
Kukuřice 2007
Plagron Royalty Mix - 400W

Pěstujte a budete mít vždy co kouřit.

Old Post 21-11-2007 v 07:11 AM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dýmy
Stálý Člen

Karma uživatele Dýmy - 67% PěstitelskáKarma uživatele Dýmy - 67% PěstitelskáKarma uživatele Dýmy - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 142

Ja uprednostuji koureni z cisteho skla,pro me nejvetsi chutka,rychly zpusob nabijeni a nekourim papir.Jointa taky obcas spalim,ale stve me u brcka,ze se tvori casto lopata,vzdycky se totiz nekdo najde,kdo je nedockavej a chce se co nejdriv oddelat,proste taha jak dobytek a pak kdo smotne dalsiho,ze?!

Old Post 21-11-2007 v 17:41 PM
Dýmy je offline   Profil uživatele Dýmy   Find more posts by Dýmy   Foto galerie člena Dýmy   Click here to Send Dýmy a Private Message   Add Dýmy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 143

Radoslav + Dýmy: zkoušeli ste jointa z těch celuloidních papírků, nebo jak se to jmenuje? nejsou skoro cejtit v chuti...

Nejčastěji ze skla.. všichni se mi smáli, že si ho čistim.. pak se mi rozbilo, tak mam tedka to malý a černý... Občas si dáme šluknu, ale tu taky moc ne, protože má hrozně vejkej kotel .. chystám se si koupit čilama.. tak sem zvědav.

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 21-11-2007 v 18:16 PM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wel-bloud
Stálý Člen

Karma uživatele wel-bloud - 100% PěstitelskáKarma uživatele wel-bloud - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 144

Já mám nejradši brko.Zjistil jsem že když je něco slabšího tak z roho radši udělám brko než to pořád nabíjet a tak....Pro MĚ je brko nejlepší.

Není vše jak na první pohled vypadá.

Old Post 21-11-2007 v 19:36 PM
wel-bloud je offline   Profil uživatele wel-bloud   Find more posts by wel-bloud   Foto galerie člena wel-bloud   Click here to Send wel-bloud a Private Message   Add wel-bloud to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wel-bloud! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:56 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás