Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » ucit sa zhuleny?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9
Autor
Téma 
Dim
Stálý Člen

Karma uživatele Dim - 83% PěstitelskáKarma uživatele Dim - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 113

taky sem se skousel ucit zhulenej a ubec sem to nedaval, ale je zajimavy chodit zhulenej na prednasky na vejsce - vzdycky mne ta prednaska pak strasne bavi takze neusinam a docala si z toho i dost pamatuju...

Old Post 04-10-2007 v 22:51 PM
Dim je offline   Profil uživatele Dim   Find more posts by Dim   Foto galerie člena Dim   Click here to Send Dim a Private Message   Add Dim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TOZ-303
Stálý Člen

Karma uživatele TOZ-303 - 92% PěstitelskáKarma uživatele TOZ-303 - 92% PěstitelskáKarma uživatele TOZ-303 - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 114

mam spoluziaka, kt. sa inac neuci nez zhuleny na plech. nafayci sa, ze vyzera ako dementny a uci sa. ma dokonca stipko a za to sti. si kupuje semena...

CHRONIC MATKAREN

NFT 1m2 4ooWatt

SS II, ICe ToZ indoor `o8
ToZ Iowa out 'o7
ToZ Iowa out 'o5 & 'o6
ToZ out 'o8

Old Post 05-10-2007 v 02:23 AM
TOZ-303 je offline   Profil uživatele TOZ-303   Find more posts by TOZ-303   Foto galerie člena TOZ-303   Click here to Send TOZ-303 a Private Message   Add TOZ-303 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Freeloader
Stálý Člen

Karma uživatele Freeloader - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 115

jednou sem prisel s kamosem sfajceny na cestinu a psaly sme diktat a treti kamos celou dobu donas prudil jak sme zkoureny a ze budeme mit voba pekny bury!a dyz se druhej den rozdavalo tak mi dva sme mely jednicky a von dostal kouly,na stredni vopravdu fungovalo zhulenecky stesti

Old Post 05-10-2007 v 07:22 AM
Freeloader je offline   Profil uživatele Freeloader   Find more posts by Freeloader   Foto galerie člena Freeloader   Click here to Send Freeloader a Private Message   Add Freeloader to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DeathCell
Stálý Člen

Karma uživatele DeathCell - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 116

když jsem se zkoušela učit zkouřená,myslela sem si,že to poleze lip do hlavy ale jaksi sem se spletla...za chvili mi začaly padat víčka až sem nakonec usla...takže pro mne z toho vyplyva:už nikdy se nedivat do učebnic zhulená

Old Post 19-10-2007 v 12:28 PM
DeathCell je offline   Profil uživatele DeathCell   Find more posts by DeathCell   Foto galerie člena DeathCell   Click here to Send DeathCell a Private Message   Add DeathCell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rayniac
Stálý Člen

Karma uživatele rayniac - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 117

učit zhuletý....pi4ovina

Old Post 20-10-2007 v 23:49 PM
rayniac je offline   Profil uživatele rayniac   Find more posts by rayniac   Foto galerie člena rayniac   Click here to Send rayniac a Private Message   Add rayniac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alko
Stálý Člen

Karma uživatele alko - 89% PěstitelskáKarma uživatele alko - 89% PěstitelskáKarma uživatele alko - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 118

zhuleni se neucte ale az tak 2hod po na me to zabira a pamatuju si skoro vsechno....

Old Post 21-10-2007 v 15:13 PM
alko je offline   Profil uživatele alko   Find more posts by alko   Foto galerie člena alko   Click here to Send alko a Private Message   Add alko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
m4uL
Stálý Člen

Karma uživatele m4uL - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 119

Ono to není vůbec těžké mi někdy ani nic jiného než se učit zpukany nezbýva, ale jde to pokud je silná vůle. Jakmile se člověk dokáže soustředit tak už je to pohoda.

Old Post 21-10-2007 v 18:58 PM
m4uL je offline   Profil uživatele m4uL   Find more posts by m4uL   Foto galerie člena m4uL   Click here to Send m4uL a Private Message   Add m4uL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kripix
Stálý Člen

Karma uživatele Kripix - 100% PěstitelskáKarma uživatele Kripix - 100% PěstitelskáKarma uživatele Kripix - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 120

no tak prave sostredit se na uceni kdyz sem zhulenej NEJDE! kdyz sem zhulenej a chci se podivat na nejakou latku (ucivo) tak do toho sice cumim mrte dlouho ale za pet vterin se prestanu cist text a premejslim nad necim jinym. treba cumim skoro pul hodky ale premejslim treba nad 3,14covinama nebo myslim na nejakou cudimysku s luxusnim zadeckem a vetsinou to zkonci tak ze zase smotnu a podniknu radsi neco jinyho...
peace and learn...

Old Post 22-10-2007 v 07:16 AM
Kripix je offline   Profil uživatele Kripix   Find more posts by Kripix   Foto galerie člena Kripix   Click here to Send Kripix a Private Message   Add Kripix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ondra123
Nový Člen

Karma uživatele ondra123 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 121

Zdravim já myslim že se člověk i když je zhulenej dokáže se naučit. Já sám sem se na závěrečky učil zhulenej jak dobytek a hle udělal sem!!! Všechno je to na člověku jak se do toho pustí. PEACE

Ondra

Old Post 22-10-2007 v 07:50 AM
ondra123 je offline   Profil uživatele ondra123   Find more posts by ondra123   Foto galerie člena ondra123   Click here to Send ondra123 a Private Message   Add ondra123 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PalYno
Stálý Člen

Karma uživatele PalYno - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 122

ucit sa zhulenemu cloveku proste nedaaaaaaaaaaaaaa!

what a fuck?

Old Post 22-10-2007 v 09:28 AM
PalYno je offline   Profil uživatele PalYno   Find more posts by PalYno   Foto galerie člena PalYno   Click here to Send PalYno a Private Message   Add PalYno to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Siki
Stálý Člen

Karma uživatele Siki - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 123

učit se dá, ale je to problém. Diplomka se ale psala moc krásně. Pět špíčků denně a vůbec mi tehdy nevadilo, že u toho musím trávit tolik času. Byla to prostě zábava.

Siki

Old Post 23-10-2007 v 13:42 PM
Siki je offline   Profil uživatele Siki   Find more posts by Siki   Foto galerie člena Siki   Click here to Send Siki a Private Message   Add Siki to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FK2
Nový Člen

Karma uživatele FK2 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 124

Ja se učím hodně zhulenej.. Za normalu mě to nebaví, jsem totiž línej jak svině, ale když si zahulím, nahodím stávek bystré oko a studuju co to dá, pak už ani nevím že su OK a nejsem zkouřenej a dokážu se tak učit aj několik hodin...

Old Post 23-10-2007 v 17:42 PM
FK2 je offline   Profil uživatele FK2   Find more posts by FK2   Foto galerie člena FK2   Click here to Send FK2 a Private Message   Add FK2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 125

To já se snad ani neumim učit zhulenej.Když se sfajčím tak du většinou na komp a nebo lehnu k televizi a sleduju hrozně zajímavý seriály :-)

Old Post 13-10-2008 v 19:48 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wejdas
Stálý Člen

Karma uživatele Wejdas - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 126

Ucit se zhuleny neucim ( moc se neucim ani nezhuleny ) ale jednoznacne mi zhulenemu ucivo lepe dochazi konkretne matika.

Peace and Love

Old Post 13-10-2008 v 19:55 PM
Wejdas je offline   Profil uživatele Wejdas   Find more posts by Wejdas   Foto galerie člena Wejdas   Click here to Send Wejdas a Private Message   Add Wejdas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nero
Stálý Člen

Karma uživatele nero - 11% PěstitelskáKarma uživatele nero - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 127

Jelikož když sem zhulenej tak si stoho vjetšinou nic moc nepamatuju nebo to hned zapomenu takže se to nedá ale jestli přídete na nějakej vzorek kterej to rve do hlavy okamžitě sem snim

Old Post 15-10-2008 v 17:21 PM
nero je offline   Profil uživatele nero   Find more posts by nero   Foto galerie člena nero   Click here to Send nero a Private Message   Add nero to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 128

neni mozny se ucit po brku... ve skole mam vzdycky zasek a cely hodiny jen kreslim grafity

Old Post 16-11-2008 v 20:00 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:24 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás