Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
taky sem se skousel ucit zhulenej a ubec sem to nedaval, ale je zajimavy chodit zhulenej na prednasky na vejsce - vzdycky mne ta prednaska pak strasne bavi takze neusinam a docala si z toho i dost pamatuju...
mam spoluziaka, kt. sa inac neuci nez zhuleny na plech. nafayci sa, ze vyzera ako dementny a uci sa. ma dokonca stipko a za to sti. si kupuje semena...
jednou sem prisel s kamosem sfajceny na cestinu a psaly sme diktat a treti kamos celou dobu donas prudil jak sme zkoureny a ze budeme mit voba pekny bury!a dyz se druhej den rozdavalo tak mi dva sme mely jednicky a von dostal kouly,na stredni vopravdu fungovalo zhulenecky stesti
když jsem se zkoušela učit zkouřená,myslela sem si,že to poleze lip do hlavy ale jaksi sem se spletla...za chvili mi začaly padat víčka až sem nakonec usla...takže pro mne z toho vyplyva:už nikdy se nedivat do učebnic zhulená
Ono to není vůbec těžké mi někdy ani nic jiného než se učit zpukany nezbýva, ale jde to pokud je silná vůle. Jakmile se člověk dokáže soustředit tak už je to pohoda.
no tak prave sostredit se na uceni kdyz sem zhulenej NEJDE! kdyz sem zhulenej a chci se podivat na nejakou latku (ucivo) tak do toho sice cumim mrte dlouho ale za pet vterin se prestanu cist text a premejslim nad necim jinym. treba cumim skoro pul hodky ale premejslim treba nad 3,14covinama nebo myslim na nejakou cudimysku s luxusnim zadeckem a vetsinou to zkonci tak ze zase smotnu a podniknu radsi neco jinyho...
peace and learn...
Zdravim já myslim že se člověk i když je zhulenej dokáže se naučit. Já sám sem se na závěrečky učil zhulenej jak dobytek a hle udělal sem!!! Všechno je to na člověku jak se do toho pustí. PEACE
učit se dá, ale je to problém. Diplomka se ale psala moc krásně. Pět špíčků denně a vůbec mi tehdy nevadilo, že u toho musím trávit tolik času. Byla to prostě zábava.
Ja se učím hodně zhulenej.. Za normalu mě to nebaví, jsem totiž línej jak svině, ale když si zahulím, nahodím stávek bystré oko a studuju co to dá, pak už ani nevím že su OK a nejsem zkouřenej a dokážu se tak učit aj několik hodin...
Jelikož když sem zhulenej tak si stoho vjetšinou nic moc nepamatuju nebo to hned zapomenu takže se to nedá ale jestli přídete na nějakej vzorek kterej to rve do hlavy okamžitě sem snim