Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dneska sem natahal nějaký keci ot om jak je tráva bezpečná atd´. Vytisknu to a hodim matce s tim že to budu pěstovat a budu péct koláčky......je to zdravý a slouží to jako antidepresivum.Hulit to nebudu
Kdybych to řek matce hned, tak si mě bude hlídat, protože se může domáknout, že pěstuju venku a to by bylo peklo.Takže proto se o tom radši nezmíním, budu pěstovat out.
Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.
no píšeš, že je Ti 16, tak to ti rodiče asi moc nebudou žrát, že víš o co go, ale zkus s nima aspoň hodit řeč, ať víš jakej maj vůbec názor na konopí a tak. Třeba zjistíš, že nejsou tak uplně zabedněný a maj na to celkem normální názor.
nebo taky ne...
čim dřív to budou vědět( aspoň jeden) tím dřív se tím přestaneš trápit, aneb upřímnost nadevše! ...... ......
Ja jsem to mel taky driv podobny. Matka odsuzovala chlast, cigara, alkohol, ganju. Az jednoho dne u me zacala nachazet papirky, pytliky, huleni, seminka. Nejdriv mi to vsechno vyhazovala vyhazovala, protoze si asi fakt myslela ze skoncim na heraku. Potom se zacala situace pomalu uklidnovat a dnes (po 1,5) roce me matka bere takovyho jakyho jsem, ze hulim, pestuju a jen tak neprestanu. Ale doma pestovat by me nenechali. Bojej se zakona. Na takovou matku to chce cas a taky ji trosku oblbovat. Presne jak to rikala reefer. Zadny fetaci. Fotr mi jeste pred pul rokem nadaval ze jsem fetak, pred tejdnem se me ptal jaky to huleni je a co ten clovek proziva. Jednou to musi proste vsem dojit ze to neni tak jak se vypravi na Nove nebo pise v Rudem pravu.
to já sem si udělal pěstírnu už asi po 5-té, protože před tím se matka fždycky naštvala a rozebrala to (naštěstí tam nic moc kytky ještě nebyly. Tak sem se na matku nasral nemluvil jsem s ní a dělal sem smutnýho a teď už mi to jede docela v klidu. Nejlepší je pokud jsou rodiče aspoň trochu tolerantní tak jim o tom něco přečíst a zkusit je přesvědčit. Třeba lečivé ůčinky atd.
Ja mam travu nasazenou u DEDy na zahradce, deda mi to hnoji a zaleva. Vi samozrejme co to je!
Matka to vi taky, nic jsem ji vysvetlovat nemusel, protoze seminka nam prisli jako darek k predplatnemu k casopisu Koktejl. Ja je jenom vymenil za ty co jsem mel uz sve vlastni ))
rezistore, to nemozes tak brat, ze Fuck off, predsa je to len clovek, ktory sa o Teba stara (dufam). Pozri, moji rodicia tiez ziju oddelene, a mohol by som povedat, ze caf foto (aj ked vlastny), mne je to jedno, fuck off, ja s Tebou nezijem. To tak nemozes. Snad Ta maju radi, alebo nie?
A ak nie, potom je to dost bida, to potom asi hulis len preto, aby si pred niecim utiekol, alebo sa mylim?
Neviem, ja osobne som u rodicov dost ganju obhajoval, ked doslo na debatu (take ze z toho neprejdes na tvrde drogy, ze sa z toho sa robit kopa veci a tak).
Mozno nieco tusia, ked sa toho tak zastavam, domov som uz prisiel parkrat nakureny.
Inak otec ma DTP studio a u nas jeden moj znamy ma rozbehany projekt o ganji na technicke ucely (vlakno, palivo a tak), a fotrik pre neho robil taku knizku o tom, ked si to precital, tak mu trklo, ze je to fakt dobra vec, len este som mu nevravel, ze to hulim, podla neho to je "vstupna brana". Ale vyzera to na to, ze postupne meni nazor, ked vidi, kde vsade to legalizuju.
Uuuf, to som sa rozkecal do fcelku stareho tematu :-)
Nazdarek, clovekove -
nebudte takovi pesimiste, co se tyce dusevnich pochodu - dle vas - paprdu. Vekove mezi tzv. paprdy asi patrim, ale nejvic proste o vas mame strach. Vy jste jeste nemeli nekoho radi ? A jiste vite, ze clovek se nejvic boji toho, co nezna. Kdyz neco poznas, pojmenujes a pochopis, jsi na ceste k ovladnuti jevu a teprve pak z nej nemas strach.
Jak to tak čtu,moc vám nezávidim.Mí rodiče jsou OK od tý doby,co se mnou poprvé dali jointa (asi před 5 lety).
Teď maj kyti rádi jako já (já ale víc :-))
Všem,koho rodiče terorizujou ohledně ganji přeju,aby se to k dobrému obrátilo.
Nejlepší je asi opravdu s pravdou ven - a ono jim nezbude nic jinýho,než se s tim smířit (nebo fyzický násilí :-))
Ale každej zná svý rodiče nejlíp a proto si musí vymyslet sám svůj způsob,jak na to.
Hodně štěstí při přesvědčování.
heh no ja to nejdriv rek tatovi, ten babicce a ta to po mesici rekla matce, vzala to v pohode, pak sem mel parkrat debatu na tema co s tim delam az to vypestuju, ale to se vzdycky nejak zakeca, nejvic rikam ze to davam tatovi a kamosum, ze ja sam bych se toho nikdy nedotknul =)
Dobreeee, to ja to mam v pohode. Mame jsem rekl, ze hulim. Nejdriv se zhrozila a za pet minu uz nevedela, co rekla. Ja mam plny parapet a skrin kytek a ona si mysli, ze to snad vyhazuju nebo co. Proste super. Tata je tezkej priznivec. Jedno maji oba spolecny a nemam jim to za zly: trava jako "uvodni" droga do sveta perniku a heraku. S tim se ale musi pocitat.
Hlavní je to v klidu skusit rodičům vysvětlit, že pěstování je zábava a že kuli tomu člověk nepojede hned v perníku a v jinejch sračkách.
Co jim skusit říct když jsou hodně neoblomný že skusíte jenom pár kytek (1-3) jen tak na zkoušku a že když se jim to nebude potom zamlouvat že s tím skončíte. Voni si na to zvyknout že se o ně staráte a až tam potom naládujete 30kytek tak jim to ani nepříde.