Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » hlavní problém -- rodiče :o)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
budvar
Stálý Člen

Karma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% Pěstitelská

Nápad den D ;) Příspěvek č. 17

Dneska sem natahal nějaký keci ot om jak je tráva bezpečná atd´. Vytisknu to a hodim matce s tim že to budu pěstovat a budu péct koláčky......je to zdravý a slouží to jako antidepresivum.Hulit to nebudu

Old Post 24-05-2001 v 18:35 PM
budvar je offline   Profil uživatele budvar   Find more posts by budvar   Foto galerie člena budvar   Click here to Send budvar a Private Message   Add budvar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
reefer
Stálý Člen

Karma uživatele reefer - 23% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 18

Tak co, Budvare? Stalo se? Co na to rodice?

Old Post 03-06-2001 v 17:12 PM
reefer je offline   Profil uživatele reefer   Find more posts by reefer   Foto galerie člena reefer   Click here to Send reefer a Private Message   Add reefer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
budvar
Stálý Člen

Karma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% Pěstitelská

NE Příspěvek č. 19

Ještě sem se k tomu nedostal, spíš to začnu vysvětlovat až to u mě najde

Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.

Old Post 03-06-2001 v 17:15 PM
budvar je offline   Profil uživatele budvar   Find more posts by budvar   Foto galerie člena budvar   Click here to Send budvar a Private Message   Add budvar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
reefer
Stálý Člen

Karma uživatele reefer - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

to jsou pohorsujici okolnosti. Ale chapu Te

Old Post 03-06-2001 v 17:27 PM
reefer je offline   Profil uživatele reefer   Find more posts by reefer   Foto galerie člena reefer   Click here to Send reefer a Private Message   Add reefer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
budvar
Stálý Člen

Pohodička ... Příspěvek č. 21

Kdybych to řek matce hned, tak si mě bude hlídat, protože se může domáknout, že pěstuju venku a to by bylo peklo.Takže proto se o tom radši nezmíním, budu pěstovat out.

Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.

Old Post 03-06-2001 v 17:30 PM
herian
Stálý Člen

Karma uživatele herian - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

no píšeš, že je Ti 16, tak to ti rodiče asi moc nebudou žrát, že víš o co go, ale zkus s nima aspoň hodit řeč, ať víš jakej maj vůbec názor na konopí a tak. Třeba zjistíš, že nejsou tak uplně zabedněný a maj na to celkem normální názor.
nebo taky ne...
čim dřív to budou vědět( aspoň jeden) tím dřív se tím přestaneš trápit, aneb upřímnost nadevše! ...... ......

> compiled with THC++ <

Old Post 04-06-2001 v 01:53 AM
herian je offline   Profil uživatele herian   Find more posts by herian   Foto galerie člena herian   Click here to Send herian a Private Message   Add herian to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AwS
Stálý Člen

Karma uživatele AwS - 37% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 23

Ja jsem to mel taky driv podobny. Matka odsuzovala chlast, cigara, alkohol, ganju. Az jednoho dne u me zacala nachazet papirky, pytliky, huleni, seminka. Nejdriv mi to vsechno vyhazovala vyhazovala, protoze si asi fakt myslela ze skoncim na heraku. Potom se zacala situace pomalu uklidnovat a dnes (po 1,5) roce me matka bere takovyho jakyho jsem, ze hulim, pestuju a jen tak neprestanu. Ale doma pestovat by me nenechali. Bojej se zakona. Na takovou matku to chce cas a taky ji trosku oblbovat. Presne jak to rikala reefer. Zadny fetaci. Fotr mi jeste pred pul rokem nadaval ze jsem fetak, pred tejdnem se me ptal jaky to huleni je a co ten clovek proziva. Jednou to musi proste vsem dojit ze to neni tak jak se vypravi na Nove nebo pise v Rudem pravu.

Old Post 04-06-2001 v 21:30 PM
AwS je offline   Profil uživatele AwS   Find more posts by AwS   Foto galerie člena AwS   Click here to Send AwS a Private Message   Add AwS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 24

to já sem si udělal pěstírnu už asi po 5-té, protože před tím se matka fždycky naštvala a rozebrala to (naštěstí tam nic moc kytky ještě nebyly. Tak sem se na matku nasral nemluvil jsem s ní a dělal sem smutnýho a teď už mi to jede docela v klidu. Nejlepší je pokud jsou rodiče aspoň trochu tolerantní tak jim o tom něco přečíst a zkusit je přesvědčit. Třeba lečivé ůčinky atd.

Old Post 06-06-2001 v 11:50 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Pohodička Příspěvek č. 25

jo a je mi 17 a tata je nevlastní takže FUCK OOFF

Old Post 06-06-2001 v 11:52 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maestro_007
Stálý Člen

Karma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% Pěstitelská

A co moji rodice? Příspěvek č. 26

Ja mam travu nasazenou u DEDy na zahradce, deda mi to hnoji a zaleva. Vi samozrejme co to je!

Matka to vi taky, nic jsem ji vysvetlovat nemusel, protoze seminka nam prisli jako darek k predplatnemu k casopisu Koktejl. Ja je jenom vymenil za ty co jsem mel uz sve vlastni ))

Old Post 21-06-2001 v 18:21 PM
maestro_007 je offline   Profil uživatele maestro_007   Find more posts by maestro_007   Foto galerie člena maestro_007   Click here to Send maestro_007 a Private Message   Add maestro_007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iJoJo
Stálý Člen

Karma uživatele iJoJo - 38% Pěstitelská

To Rezistor Příspěvek č. 27

rezistore, to nemozes tak brat, ze Fuck off, predsa je to len clovek, ktory sa o Teba stara (dufam). Pozri, moji rodicia tiez ziju oddelene, a mohol by som povedat, ze caf foto (aj ked vlastny), mne je to jedno, fuck off, ja s Tebou nezijem. To tak nemozes. Snad Ta maju radi, alebo nie?
A ak nie, potom je to dost bida, to potom asi hulis len preto, aby si pred niecim utiekol, alebo sa mylim?
Neviem, ja osobne som u rodicov dost ganju obhajoval, ked doslo na debatu (take ze z toho neprejdes na tvrde drogy, ze sa z toho sa robit kopa veci a tak).
Mozno nieco tusia, ked sa toho tak zastavam, domov som uz prisiel parkrat nakureny.
Inak otec ma DTP studio a u nas jeden moj znamy ma rozbehany projekt o ganji na technicke ucely (vlakno, palivo a tak), a fotrik pre neho robil taku knizku o tom, ked si to precital, tak mu trklo, ze je to fakt dobra vec, len este som mu nevravel, ze to hulim, podla neho to je "vstupna brana". Ale vyzera to na to, ze postupne meni nazor, ked vidi, kde vsade to legalizuju.
Uuuf, to som sa rozkecal do fcelku stareho tematu :-)

Old Post 21-06-2001 v 18:52 PM
iJoJo je offline   Profil uživatele iJoJo   Find more posts by iJoJo   Foto galerie člena iJoJo   Click here to Send iJoJo a Private Message   Add iJoJo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Nazdarek, clovekove -
nebudte takovi pesimiste, co se tyce dusevnich pochodu - dle vas - paprdu. Vekove mezi tzv. paprdy asi patrim, ale nejvic proste o vas mame strach. Vy jste jeste nemeli nekoho radi ? A jiste vite, ze clovek se nejvic boji toho, co nezna. Kdyz neco poznas, pojmenujes a pochopis, jsi na ceste k ovladnuti jevu a teprve pak z nej nemas strach.

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 22-06-2001 v 07:09 AM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aleš
Stálý Člen

Karma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Jak to tak čtu,moc vám nezávidim.Mí rodiče jsou OK od tý doby,co se mnou poprvé dali jointa (asi před 5 lety).
Teď maj kyti rádi jako já (já ale víc :-))
Všem,koho rodiče terorizujou ohledně ganji přeju,aby se to k dobrému obrátilo.
Nejlepší je asi opravdu s pravdou ven - a ono jim nezbude nic jinýho,než se s tim smířit (nebo fyzický násilí :-))
Ale každej zná svý rodiče nejlíp a proto si musí vymyslet sám svůj způsob,jak na to.
Hodně štěstí při přesvědčování.

"God is busy,can I help you?" - Satan
BAFOMET

600W Sylvania,drip system - PP,Budha,Nebula - SKLIZENO

EkoTeam 600W,drip system - OrangeBud a DurgaMatha - SKLIZENO

EkoTeam 600W Philips,drip system - 8X OrangeBud - SKLIZENO

EkoTeam 600W+400W,drip system - 4xOB+5xBelladonna - SKLIZENO

Old Post 22-06-2001 v 10:11 AM
Aleš je offline   Profil uživatele Aleš   Find more posts by Aleš   Foto galerie člena Aleš   Click here to Send Aleš a Private Message   Add Aleš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
monk
Stálý Člen

Karma uživatele monk - 15% PěstitelskáKarma uživatele monk - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

heh no ja to nejdriv rek tatovi, ten babicce a ta to po mesici rekla matce, vzala to v pohode, pak sem mel parkrat debatu na tema co s tim delam az to vypestuju, ale to se vzdycky nejak zakeca, nejvic rikam ze to davam tatovi a kamosum, ze ja sam bych se toho nikdy nedotknul =)

Old Post 24-06-2001 v 11:31 AM
monk je offline   Profil uživatele monk   Find more posts by monk   Foto galerie člena monk   Click here to Send monk a Private Message   Add monk to your buddy list     Navštiv homepage uživatele monk! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
OK
Stálý Člen

Karma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Dobreeee, to ja to mam v pohode. Mame jsem rekl, ze hulim. Nejdriv se zhrozila a za pet minu uz nevedela, co rekla. Ja mam plny parapet a skrin kytek a ona si mysli, ze to snad vyhazuju nebo co. Proste super. Tata je tezkej priznivec. Jedno maji oba spolecny a nemam jim to za zly: trava jako "uvodni" droga do sveta perniku a heraku. S tim se ale musi pocitat.

Best regards.

-( OK )-
the fractal designed person

Old Post 24-06-2001 v 12:18 PM
OK je offline   Profil uživatele OK   Find more posts by OK   Foto galerie člena OK   Click here to Send OK a Private Message   Add OK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Butch
Stálý Člen

Karma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 32

Hlavní je to v klidu skusit rodičům vysvětlit, že pěstování je zábava a že kuli tomu člověk nepojede hned v perníku a v jinejch sračkách.
Co jim skusit říct když jsou hodně neoblomný že skusíte jenom pár kytek (1-3) jen tak na zkoušku a že když se jim to nebude potom zamlouvat že s tím skončíte. Voni si na to zvyknout že se o ně staráte a až tam potom naládujete 30kytek tak jim to ani nepříde.

BUTCH
Základní tipy pro začátečníky
BUTCHOVA pěstírna

Old Post 24-06-2001 v 13:47 PM
Butch je offline   Profil uživatele Butch   Find more posts by Butch   Foto galerie člena Butch   Click here to Send Butch a Private Message   Add Butch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:27 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás