Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
stava se mi tohle vsechno furt, dokonce kdyz jsem uplne strizlivej. vcera jedu metrem a chci vystoupit na karlaku-na karlaku sedim a cumim na otevreny dvere metra a rikam si proc to kurva nejede. pak jedu domu autobusem, zasnim se a malem prejedu zastavku na znameni-tlacitko mackam na posledni chvili, ridic-kladas dupe na brzdu uz za zastavkou a lidi se kaci..
ale asi se vam jeste nestalo ze v zime, kdyz jste sami tyden doma vybehnete jen v trenyrkach vysypat kos a nevemete si s sebou klice od bytu..jeste ze bydlime v druhym patre..
Jednou sme se v bandičce jako obvykle zkouřili.Hráli sme petang a na zítce seděl kámoš a radil jak hodit a tak.Vytáh si cígo a asi 20 min ho kouřil dokud sem mu neřek že si ho nezapálil
ja sem posledně prisel solidne zduněnej do obyvaku,zapl jsem televizi.....jako obvykle tam bezela reklama,zacal jsem svuj proslov o tom jak by mely reklamy zrusit atd .. protoze ja z nich mam uz psychyckou ujmu..chtel jsem se najist,tak jsem sel do kuchyne,ale rekl jsem si ze pred tim pujdu vyvencit psa ... tak jsem sel na dvur,dal jsem psovi obojek a privazal ho ke dverim sel jsem do kuchyne vzal si sklenicku ze se napiju,sel jsem se sklenickou do obyvaku vypnout televizi,cestou jsem mame zalil usychajici citrusovnik,tou stavou co jsem mel na piti takze jsem sel do lednicky s vidinou ze si dam pivo kdyz jsem stavu vylil ... pivo bylo v plechovce a jelikoz ja z plechovky nepiju tak jsem hledal skleicku,ta se podela buch vi kam,vzal jsem si novou,nalil pivo,bylo tam hodne peny tak si rikam ze to necham ustat ... du pro pssa,prijdu s nim do kuchyne a hledam sklenicku,najdu tu prazdnou ... hledam 10 minut nez sklenicku najdu u kose i z plechovkou,kterou jsem tam vyhodilna psa jsem se vysral protoze se mi uz nikam nechtelo,dal jsem si dlasiho sluka,psa pustil na zahradu a sel spat
Takže muj celkem nedávnej příběh:
Brčko a nápad, že se pudu projet na kole. Dojedu až na okoř, zjistím že nemám papírky (teda mám ale prázdný), tak se naseru a jdu si koupit čokoládu (kvůli alobalu) a fantu a udělám takovej improvizovanej bong. Sedím pod hradem, bafám a jdu domu. Cestou ještě jedno zastaveníčko, aby se mi líp šlo...přicházím k baráku a ségra na mě:"kde máš kolo?"
------------------------------------------------------------------------------------------
nebo jednou doma: máma:"Dáš si to s bramborama nebo s hranolkama?"
Já:"Jakej je v tom rozdíl?"
No to mě se jednou stala haluz největší..tak dva roky zpátky na itru..večer sem se zkouřil jak debil..fakt hafo.no, zapalím si klasicky po prdu cigáro..a najednou si řikam "Tyjo, dyt sem kouřil..no nic" řeknu si, vytahnu další cígo a zapálím ho..pokuřuju a najednou cejtím takový teplo v kapse..no a vyklepal sem z ní to cígo, co sem si zapálil prvně...v gatích díra jak cyp..ale jakože zážitek na celey život )
nebo je taky dobrý, když si člověk takhle povídá s přítelkyní pěkně večer v posteli, je z toho hulení už takovej omámenej a začne usínat, v tom kratičkým okamžiku spánku už se mu ale zdá něco trošku jinýho než realita a začne blábolit z cesty, pak se třeba za 5 sekund zase probere a plynule naváže na to, co říkal před tím "uklimbnutím", to pak jsem opravdu za největšího debila a vyhulence, že prej mám stíhy a měl bych toho nechat atd.....
Původní příspěvek od krivkin nebo je taky dobrý, když si člověk takhle povídá s přítelkyní pěkně večer v posteli, je z toho hulení už takovej omámenej a začne usínat, v tom kratičkým okamžiku spánku už se mu ale zdá něco trošku jinýho než realita a začne blábolit z cesty, pak se třeba za 5 sekund zase probere a plynule naváže na to, co říkal před tím "uklimbnutím", to pak jsem opravdu za největšího debila a vyhulence, že prej mám stíhy a měl bych toho nechat atd.....
tak tohle moc dobře znám..Naštěstí neblábolil nesmysly, ale prý to nedává smysl...
To znamená, že to je to jedno a to samé??teď fakt nevím...
Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...
Takže...sedim na křesle a hledám gumičku na vlasy. Nikde v kapsách není, tak hledám na zemi, odsunuju křeslo, kámoši potom hledaj se mnou a zjistim, že jí mám na ruce Po půl hodině se ale opakuje hledání a tentokrát já na ruce nemám a gumička je pryč.....moje poslední
k tomu kouření nezapálených cigaret: to je kamošovo osobitý styyl (btw je to nejzdravější způsob jak kouřit cigára): vytáhne a tak vprůměru deset minut kouří nezapálenou, pak mu to negdo řekne, případně si toho po 15-20 minutách všimne sám, zapálí, dvakrát čitřikrát potáhne, odloží do popelníku a nechá ji tam shořet (aniž by o tom věděl samozřejmě)
ovladace a kose mam skoro na denim poradku. ale rano po vecernim vetsim mejdanu padlo hodne,brcek nejakej vapolizer,jdu do prace a zjistim ze mam odpoledni v praci na me cumej jak na debila,tak se votocim jdu domu dam brcko a zaspim do prace.
vcera dalsi klasika
zapalim sluknu, zhulim sluknu, ze si pustim telku - sluknu celou dobu v ruce - prolejzam byt, koukam pod matraci, vsude mozne - ze si teda odskocim
a kdyz na hajzlu skoncim, tak juknu do pravy ruky a co byste rekli, ze drzim celou dobu krome ty slukny
Původní příspěvek od Dude vcera dalsi klasika
zapalim sluknu, zhulim sluknu, ze si pustim telku - sluknu celou dobu v ruce - prolejzam byt, koukam pod matraci, vsude mozne - ze si teda odskocim
a kdyz na hajzlu skoncim, tak juknu do pravy ruky a co byste rekli, ze drzim celou dobu krome ty slukny